Vind dakdekkers in De Klomp

Op zoek naar dakdekkers in De Klomp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in De Klomp

 • MC2 Bouw en Montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in De Klomp

  Ik ben gevestigd in het hart van Nederland Heb al 17 jaar ervaring in de bouw Met bijna alle materialen heb ik mee gewerkt. Ik lever graag nauwkeurig werk af en dat ik de klant met een glimlach achter laat.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vanavond word de klus gedaan Ik ben zeer tevreden ook over het kontakt en een leuke prijs
 • B.A.V. Voegwerken
  B.A.V. Voegwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8549 reviews
  Dakdekker in De Klomp

  Beste opdrachtgever, B.A.V.Voegwerken. U kan bij ons terecht voor al uw voeg-en renovatiewerkzaamheden: - voegen; - uithakken; - impregneren; - knip-en snijwerk; - schoorsteen-renovatie; - scheur-reparatie; - metselwerk-herstel; - lood-herstelwerkzaamheden. - steigerwerk.

  Laatste review:

  Gevels en muren overige -

  Enige tijd geleden laten uitvoeren. Nel tevreden
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75134 reviews
  Dakdekker in De Klomp

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Snelle reactie, duidelijke uitleg wat er moest gebeuren en snel uitgevoerd.
 • Jan Dak en Wand
  Jan Dak en Wand
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Dakdekker in De Klomp

  Ik ben Jan van de Haar, een zelfstandige ondernemer dagelijks actief in de montage of demontage van daken en gevels bestaande uit.: -sandwichpanelen -golfplaten -metalen dakplaten. - metalen damwand/gevel beplating Ook het renoveren van asbesthoudende daken verzorg ik compleet, in samenwerking met een asbestsaneerder. Hierdoor kan er vaak binnen 2 dagen een dak gesaneerd en weer een nieuw dak gemonteerd worden. Verder monteer ik wanden, en houten constructies zoals kapschuren en veranda's. Voor de grotere klussen werk ik samen met enkele zelfstandige vakmensen zodat geen opdracht te lang duurt! Neem gerust contact op, ik heb interesse in elke mooie klus binnen mijn vakgebied!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Jan komt afspraken na en levert vakwerk! Hij maakte er geen probleem van dat ik de verkeerde maten had opgegeven. En heeft het werk vakkundig en vlot uitgevoerd. Hij is zelfs nog een keer teruggekomen voor het monteren van de dakrand. Aanrader!
 • MP Gevelwerken
  MP Gevelwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5580 reviews
  Dakdekker in De Klomp

  MP Gevelwerken levert top kwaliteit. Wij werken vooral voor particulieren, VvE`s, bedrijven en woningbouwen. Werkzaamheden gevelrenovatie zijn: - Uithakken (het uithakken en/of slijpen van de gevel) (stofvrij ook mogelijk!) - stralen dmv torbo straalsysteem ( word gestraald met milieuvriendelijk olivinezand!! ) - Reinigen (gevel schoonspuiten met 200bar koud water of eventueel warmwater) - Voegen (keuze uit verschillende soorten en kleuren bv. platvol, strijkwerk, knipwerk enz.) - Impregneren (gevel waterbestendig maken) - Lood vervangen/repareren - Schoorsteenrenovatie compleet (ook initollen en kraaienkoppen vervangen enz.) - lateien plaatsen (staal of beton) - Scheur reparaties ( dmv rvs wapening ) - Metselwerk - Steigerwerk ( layher blitz ) - Onderhoud, daken reinigen, tuintegels reinigen, trespa reinigen, vlonders reinigen Alle prijzen zijn incusief materiaal, steiger, brandstof, manuren, afvoeren van het puin,wassen vd ramen etc Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u ten allen tijden bij ons terecht! Op het voegwerk krijgt u 20 jaar en op het impregneermiddel en lood 10 jaar schriftelijke garantie! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Met vriendelijke groet, Melvin Petersen MP Gevelwerken Veenendaal Kijk ook eens op de website( die we niet mogen vermelden)

  Laatste review:

  Muren of gevels reinigen of zandstralen -

  Super mooi werk geleverd. Makkelijk te benaderen via Whatsapp.
 • SDW Montage
  SDW Montage

  Nog geen reviews

  Dakdekker in De Klomp

  Asbestrenovaties Dak- wandbeplating Golfplaat/sandwichpaneel montage Dakgoten Levering van alle materialen

 • Brinkman Bouw
  Brinkman Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Dakdekker in De Klomp

  BRINKMAN BOUW is een meedenkend, adviserend en uitvoerend bouwbedrijf met goede nazorg. Brinkman Bouw realiseert (ver)bouw en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Ook heeft Brinkman Bouw een onderhouds abonnement voor kleine klusjes. Het betreft alle voorkomende bouw en onderhoudswerkzaamheden in en om het woonhuis of bedrijfspand. BRINKMANBOUW biedt Begeleiding, Ontwerp, Uitvoering, Woonwerkplezier • Ervaring als timmerman en uitvoerder • Een vast aanspreekpunt • Hart voor de klant • Kwaliteit van offerte tot nazorg • Netwerk van vakmensen • Planning en prijs conform afspraak Kortom, Een bouwbedrijf met garantie voor een goede en prettige samenwerking.

  Laatste review:

  Dakterras aanleggen -

  Michiel heeft in mei 2015 onze dakopbouw verzorgd. We hebben hem ervaren als een zeer prettige persoon, die zijn afspraken nakomt en betrouwbaar is. Ook zeer prettig: zijn transparantie op het gebied van offrering. We hebben voorafgaand aan de bouw gezamenlijk veel geschaafd aan onze precieze wensen, waarbij Michiel blijk gaf van vakmanschap, meedenken en flexibiliteit. En ook tijdens de bouw bleef dat het geval, waarbij zijn oplossingsgerichtheid en werklust ook opvielen. Nette prijs-kwaliteit verhouding, we zijn zeer tevreden met het resultaat en hebben (nu een jaar later) hem dan ook niet voor niets weer uitgenodigd nog een keukenklus in ons huis te komen doen.
 • Bouwbedrijf B. Methorst
  Bouwbedrijf B. Methorst
  Beoordeling: 4.5 van 54.5525 reviews
  Dakdekker in De Klomp

  Bij bouwbedrijf B. Methorst staat service en kwaliteit voorop. Bouwbedrijf B. Methorst is een allround bouwbedrijf dat sinds 2001 actief is in Ede en omstreken. Vanaf 2006 zijn wij van klusbedrijf gegroeid naar bouwbedrijf en realiseren projecten ook in andere delen van Nederland. Bij bouwbedrijf B. Methorst staat de opdrachtgever voorop. Samenwerking en meedenken met de klant is dan ook van groot belang om een goed project te realiseren. Om zo vakkundig en efficiënt mogelijk te werken beschikken wij over een netwerk van gediplomeerde vakmensen.

  Laatste review:

  Dakterras aanleggen -

  Bert Methorst is een zeer betrouwbaar bouwbedrijf. Hij komt altijd zijn afspraken na. Hij lost de problemen op. Hij werkt heel netjes en denkt mee. Hij is niet heel goedkoop maar wel degelijk
 • Bouwkundig teken- en ontwerpbureau BMA
  Bouwkundig teken- en ontwerpbureau BMA
  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews
  Dakdekker in De Klomp

  BMA ONTWERPERS is een bouwkundig teken- en ontwerpbureau, dat inmiddels al 10 jaar bestaat en is gevestigd in het oosten en midden van het land. BMA bestaat uit een jong en dynamisch team en heeft de afgelopen jaren al een behoorlijke staat van dienst opgebouwd. De kracht van BMA is dat wij een goed en functioneel ontwerp maken en goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, daarbij rekening houdend met het budget. BMA heeft naast jonge getalenteerde ontwerpers ook bouwkundigen in het team die vele jaren ervaring hebben in zowel woning- en utiliteitsbouwprojecten. De stijl van BMA ONTWERPERS is zowel modern als historisch. Krachtige en heldere ontwerpen die staan als een huis. Eerlijk, speels en gedurfd maar altijd goed bouwbaar en betaalbaar. Onze adviezen en ontwerpen leggen we vast in bouwkundige tekeningen. Een goede bouwtekening draagt bij aan een soepel lopend bouwproces. Uiteraard met de nieuwste digitale technieken maken wij uw bouwplan goed inzichtelijk door middel van 3D-impressies en animaties. Het werkgebied van BMA is voornamelijk middenen oost Nederland, maar in de toekomst zullen we landelijk gaan werken. Door de omvang van onze organisatie zijn wij in staat om flexibel en snel te werken. Kortom heeft u bouwplannen: BMA staat altijd voor klaar. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Vakman die meedenkt, op tijd levert en prima tekeningen heeft opgeleverd.
 • A. Keurhorst bouw
  A. Keurhorst bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Dakdekker in De Klomp

  Mijn naam is Aalt Keurhorst, Ik heb 20 jaar ervaring in de bouw. Sinds 2015 ben ik voor mijzelf begonnen met A.Keurhorst Bouw. Mijn specialisme is voornamelijk op het gebied van de kleinbouw zoals, dakkapellen, uitbouw, erkers, veranda s, carport e.d. Ik doe mijn werk met veel plezier, en sta graag klaar voor de klant om zijn wensen te verwezenlijken.

  Laatste review:

  Uitstekend.het is een prima vakman.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in De Klomp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 749 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in De Klomp

Andere vakmensen in De Klomp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur