Vind glaszetters in De Klomp

Op zoek naar glaszetters in De Klomp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in De Klomp

 • Gvr klussenbedrijf
  Gvr klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Glaszetter in De Klomp

  Verbouwing onderhoud en renovatie

  Laatste review:

  Kattenluikje plaatsen of verwijderen -

  Reageert snel en komt afspraken na. Kattenluik netjes geplaatst en afgewerkt.
 • Glaszetterhetsparretje
  Glaszetterhetsparretje
  Beoordeling: 2 van 5253 reviews
  Glaszetter in De Klomp

  Naast voor een bedrijf te werken werk ik ook deels voor mij zelf in de regio Gelderland . Ervaring en kunde en kennis is ruim. Ik ga voor kwaliteit en eerlijkheid en betrouwbaarheid . Mijn KVK acht zes vier vier drie nul drie acht

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Slecht in contact; komt afspraken niet na.
 • Decorama Spiegel- en Glasatelier
  Decorama Spiegel- en Glasatelier
  Beoordeling: 4.7 van 54.7511 reviews
  Glaszetter in De Klomp

  Decorama Spiegel & Glasatelier is sinds 1998 specialist op het gebied van bewerken van spiegel en glas. voornamelijk het ambachtelijk bewerken van glas en het graveren. Denk hierbij aan een drinkglas met uw naam of logo erop tot grafmonumenten met een foto en tekst. Voor ons maakt het niet uit of u een glaswerk/glasplaat bij ons kiest of dat u zelf een product aanlevert. Wij graveren erop wat u wilt, tekst, afbeelding, logo en foto's zijn geen enkel probleem voor ons. Daarnaast zijn wij ook een van de weinige graveerders in Nederland die ook kunnen diepstralen in glas zodat je een soort 3D effect in glas krijgt. Niet alleen glas en spiegel is bij ons mogelijk om te laten graveren maar ook hout, metaal en steen is geen probleem. Voor glas en spiegel op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Naast dat wij zelf glas kunnen graveren, boren, slijpen, polijsten en zagen werken wij ook veel samen met andere glazeniers die weer gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld frezen van glas zodat wij altijd een goede kwaliteit kunnen leveren. Wij kunnen ook in ons eigen atelier glas in lood in isolatieglas bouwen. dit doen we niet alleen met onze eigen panelen die we maken voor onze klanten maar ook voor verschillende schilders en andere glazeniers. U kunt dus bij ons terecht voor een enkel drinkglas met een naam erop gegraveerd tot 1000 vazen met uw logo of een winkelruit met uw logo en slogan erop. Glas in lood, Tiffany, Randlood, Hotpot en Glasfusen horen ook tot de mogelijkheden bij ons. Kijk ook eens op onze website LET OP!! als je een opdracht plaatst op werkspot en een bedrijf reageert en jij reageert daar weer op dan moet het bedrijf gemiddeld € 25.- betalen, houd hier dus rekening mee met wanneer je reageert of je aanvraag, wees zo duidelijk en compleet mogelijk en als het alleen ter oriëntatie is neem dan rechtstreeks contact met het bedrijf op als je ze iets wil laten weten.

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Uitstekend geholpen door deze vriendelijke man. Goede prijs/kwaliteit verhouding en prettig contact.
 • Klussen- en Montagebedrijf Gebr. van der Velden
  Klussen- en Montagebedrijf Gebr. van der Velden
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Glaszetter in De Klomp

  Zitten al 22 jaar in het vak van kozijnen tot vliesgevels, en glaszetten

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  👍🏻 Bedankt!
 • Brinkman Bouw
  Brinkman Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7512 reviews
  Glaszetter in De Klomp

  BRINKMAN BOUW is een meedenkend, adviserend en uitvoerend bouwbedrijf met goede nazorg. Brinkman Bouw realiseert (ver)bouw en renovatie van woonhuizen en bedrijfspanden. Ook heeft Brinkman Bouw een onderhouds abonnement voor kleine klusjes. Het betreft alle voorkomende bouw en onderhoudswerkzaamheden in en om het woonhuis of bedrijfspand. BRINKMANBOUW biedt Begeleiding, Ontwerp, Uitvoering, Woonwerkplezier • Ervaring als timmerman en uitvoerder • Een vast aanspreekpunt • Hart voor de klant • Kwaliteit van offerte tot nazorg • Netwerk van vakmensen • Planning en prijs conform afspraak Kortom, Een bouwbedrijf met garantie voor een goede en prettige samenwerking.

  Laatste review:

  Dakterras aanleggen -

  Michiel heeft in mei 2015 onze dakopbouw verzorgd. We hebben hem ervaren als een zeer prettige persoon, die zijn afspraken nakomt en betrouwbaar is. Ook zeer prettig: zijn transparantie op het gebied van offrering. We hebben voorafgaand aan de bouw gezamenlijk veel geschaafd aan onze precieze wensen, waarbij Michiel blijk gaf van vakmanschap, meedenken en flexibiliteit. En ook tijdens de bouw bleef dat het geval, waarbij zijn oplossingsgerichtheid en werklust ook opvielen. Nette prijs-kwaliteit verhouding, we zijn zeer tevreden met het resultaat en hebben (nu een jaar later) hem dan ook niet voor niets weer uitgenodigd nog een keukenklus in ons huis te komen doen.
 • Hardko B.V.
  Hardko B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Glaszetter in De Klomp

  Wij zijn sinds 2000 gespecialiseerd in kunststof, aluminium kozijnen en zonwering. Zoal nieuwbouw als renovatie ,Welke we met veel zorg en kwaliteit uitvoeren. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, we werken met vaste onderaannemers (indien nodig) . Alles in eigenbeheer 1 aanspreekpunt. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte 0318-590826 of 06-21856017

  Laatste review:

  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen -

  Prima uitgevoerd en erg flexibel mat plaatsen.
 • Bouwbedrijf B. Methorst
  Bouwbedrijf B. Methorst
  Beoordeling: 4.5 van 54.5525 reviews
  Glaszetter in De Klomp

  Bij bouwbedrijf B. Methorst staat service en kwaliteit voorop. Bouwbedrijf B. Methorst is een allround bouwbedrijf dat sinds 2001 actief is in Ede en omstreken. Vanaf 2006 zijn wij van klusbedrijf gegroeid naar bouwbedrijf en realiseren projecten ook in andere delen van Nederland. Bij bouwbedrijf B. Methorst staat de opdrachtgever voorop. Samenwerking en meedenken met de klant is dan ook van groot belang om een goed project te realiseren. Om zo vakkundig en efficiënt mogelijk te werken beschikken wij over een netwerk van gediplomeerde vakmensen.

  Laatste review:

  Serre (ver)bouwen -

  Zeer goed. Heel betrouwbaar en meedenkend. Geleverd werk is tiptop! Goede prijs/kwalitiet verhouding. Methorst is een aanrader!
 • A. Schaap Timmer- en Onderhoudswerk
  A. Schaap Timmer- en Onderhoudswerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Glaszetter in De Klomp

  Eenmansbedrijf 13 jaar werkzaam als (onderhouds) timmerman Naast timmerwerk ook klein tegelwerk, sierpleister ,metsel en voegwerkzaamheden. Gevestigd in Veenendaal

  Laatste review:

  Timmerwerken overige -

  Werkt netjes en is inventief. Heeft tevens binnendeur geplaatst en afstapje gemaakt.
 • Westerlaken Schilderwerken
  Westerlaken Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Glaszetter in De Klomp

  Over mij… Met meer dan 15 jaar ervaring in het schildersvak werk ik inmiddels 5 jaar als zelfstandige. Gezien ik mij normaliter deels verhuurde aan een collega schildersbedrijf en dit niet meer het geval is heb ik deze winter (en volgend jaar in de zomer) ruimte over. Wat doe ik? Ik ben beschikbaar voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, houtrotreparaties, behangwerkzaamheden (ook renovlies) en spuitwerkzaamheden. Waarom doe ik wat ik doe? Vanaf het allereerste begin beleef ik er plezier in om een mooi stukje werk te leveren. Schilderen is helaas voor de klant een grote uitgave en wat het buitenwerk betreft iets wat altijd onderhoud nodig heeft. Daarom vind ik het enorm van belang dat het op de juiste wijze gebeurd. Goed en degelijk schilderwerk kost natuurlijk tijd en tijd kost vanzelfsprekend geld, echter geloof ik dat dit nu eenmaal voor elke discipline geldt. Voor een dubbeltje op de eerste rij zitten is in mijn ogen een verwachting die niet reëel is, en mocht dit dan net zijn waar u naar op zoek bent dan kan ik u helaas niet verder helpen. Mijn ervaringen bevinden zich met name binnen de particuliere en klein zakelijke sector. Opdat u wat beter begrijpt wat dit precies inhoud heb ik hieronder enkele voorbeelden van de werkzaamheden die ik verricht uitgeschreven. Enkele voorbeelden van de particuliere sector: - u heeft zojuist een nieuwbouwwoning gekocht en wilt alle wanden geplakt hebben met renovlies, en uw net gestucte plafonds wilt u laten spuiten; - u wilt graag alle ramen, kozijnen en deuren geschilderd hebben, zowel binnen als buiten; - u wilt graag uw woonkamer opfrissen, een nieuw kleurtje of bijvoorbeeld alles af laten werken met een afneembare latex - u wilt graag uw trap of trappen laten schilderen. Enkele voorbeelden van de klein zakelijke sector: - u bent een kleine tot middelgrote aannemer of vastgoedbeheerder en heeft regelmatig woningen of kantoorpanden die in zijn geheel of gedeeltelijk geschilderd, gespoten en/of behangen moeten worden. - u bent gestart als zelfstandig ondernemer en wilt de kozijnen, deuren en wanden van uw nieuwe kantoorpand voorzien van een frisse aanblik; - het buitenschilderwerk van uw winkel of ander bedrijf is toe aan een opfrisbeurt. Kortom… van alle markten thuis ;) Mocht u op zoek zijn naar een schilder die kwaliteitswerk levert voor een eerlijke prijs en die zijn afspraken nakomt dan hoeft u niet verder te zoeken.

  Laatste review:

  Mike heeft bij ons zowel buiten als binnen het schilderwerk verzorgd. Vooraf hebben we een plan opgesteld en een prijsindicatie gekregen. Hij geeft goede adviezen en laat de uiteindelijke keuze aan ons. Mike is flexibel qua tijdsplanning, en werkt erg netjes en zorgvuldig. Het werk is zijn ogen pas echt gedaan als het 100% netjes afgeleverd is. We zijn super tevreden en krijgen zelfs van de buurt complimenten betreffende het schilderwerk en hoe het allemaal is opgeknapt sinds zijn klus. Een echte aanrader!!
 • Asan Klussenbedrijf
  Beoordeling: 3.8 van 53.851 review
  Glaszetter in De Klomp

  Klussenbedrijf vanaf2017 Gpi infra,Gpi instalatie, Gpi B&U, VCA VOL Bedrijfs aansprakelijk tot 2.500k Let op , ik leg uit transparant naadelen en voordelen van je klus of project, het ligt puur aan klant of het kiest meer naadelen kant omdat material kwaliteit is goedkoop!!! m.v.g Asan Klussenbedrijf

  Laatste review:

  Asan heeft bij ons het binnen schilder werk gedaan, Hij heeft dit goed gedaan en was duidelijk om mee te communiceren. hele aardige jongen. qua afspraken kan het iets beter.

4.3

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in De Klomp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in De Klomp

Andere vakmensen in De Klomp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur