Vind vloerspecialisten in Buitenkaag

Op zoek naar vloerspecialisten in Buitenkaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Buitenkaag

 • Lets'go Pro Plinten
  Lets'go Pro Plinten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9561 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  Lets'go Pro Services is sinds een jaar actief op Werkspot en staat klaar om al uw vragen over Plinten plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem contact op met Lets'go Pro Services om uw opdracht te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Bent u nog op zoek naar de juiste plint voor uw (nieuwe) woning of kantoor. Neem contact op en wij zoeken samen de meest geschikte plint voor u. Tenzij anders is besproken lever ik u plinten die zijn AFGELAKT op de gewenste kleur. Het plaatsen van architraven, deurlijsten en plint neuten kan ik ook voor u realiseren. Uiteraard is het leveren van de materialen mogelijk. Het plaatsen van aluminium profielen is ook mogelijk, in elke gewenste afmetingen en RAL kleuren. Het kitten van de onderkant van de plinten met siliconen kit is mogelijk. Ik ben uw plinten specialist en ga voor perfectie! Graag hoor ik van u om uw plinten vakkundig te monteren. Met vriendelijke groet, Lets'go Pro Services.

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Hugo heeft laatst bij ons hoge plinten geplaatst en komt nog terug om de klus helemaal af te maken, door lage plinten te plakken. Hij is een vakman, communiceert helder en komt zijn afspraken na. De kwaliteit van zijn werk is top! Ik kan iedereen aanraden om met hem in zee te gaan.
 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.3 van 54.3550 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat 2,5€ per m2 Hoog plinten We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Twee van de werkers van Murat kwamen vissengraat laminaat leggen bij ons in Gorinchem. Wij waren blij dat het zo snel kon voor een leuke prijs. Alleen blijkt goedkoop, duurkoop te zijn. Op sommige plekken zijn de laminaten niet goed geklikt, waardoor het verschoven lijkt, en nu je verschil zit tussen de andere laminaten die wel goed zijn geklikt. Ik heb Murat via WhatsApp netjes een berichtje gestuurd of het opgelost kan worden, of hoe het komt en of wij het eventueel kunnen oplossen. Geen reactie! Mijn man heeft paar keer gebeld, geen belletje terug. Schaam je, dit is geen service. Ik raad ook niemand aan om bij hem te laten leggen. Ik vind het oprecht jammer om het via deze weg te moeten doen, omdat we wel een klik hadden. Al met al, geen goeie service achteraf!!!!
 • Alesso Allround
  Alesso Allround
  Beoordeling: 4.7 van 54.75211 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  200 Reviews met een waardering van 4.7/5 sterren. Cementgebonden Gietvloeren. Floorcolouring d.m.v. pigment toevoeging. Egaliseren van Cementgebonden vloeren en Anhydriet vloeren. Egaliseren van tegelvloeren, garagevloeren en bedrijfsvloeren. Vullen van sleuven vloerverwarming met egaline i.p.v. tegellijm. Oppervlakte van 1m2 tot 1500m2 voor particulier en zakelijk. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Ramon Alesso Allround Floors

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Top
 • Ardania Bouw, Renovatie & Onderhoud
  Ardania Bouw, Renovatie & Onderhoud
  Beoordeling: 4.8 van 54.8563 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  Al jarenlange ervaring met het leggen van vloeren, e.g. laminaat, pvc, parket, enzovoorts. Tevens gespecialiseerd in verf- en schilderwerken en het uitvoeren van kleine klussen rondom het huis.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Samir is heel vriendelijk, communiceert fijn en denkt mee over een mooie afwerking. Tevreden over eindresultaat, voor een redelijke prijs. Ik kan hem aanraden!
 • N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf
  N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95333 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  Ik heb vijftien jaar ervaring van tapijt ,vinyl ,laminaat pvc click ,en lamelparket vloeren,als verkoper bij carpet-right gewerkt . Ik heb heel veel kennis van alle vloeren ,plinten en peroefielen plaatsen .Naast dat ik alle vloeren gestoffeerd heb,en door tevredenheid van alle klanten ,dacht ik !!!waarom niet mijn eigen bedrijf gaan starten?'' Als service ben ik altijd bereid om gratis advies te geven betreft het kwaliteit van alle vloeren ,ik kom ook gratis opmeten en klachten oplossen ,ik reken geen voorrijkosten en geen parkeer geld.Ik geef ook een jaar garantie op het leggen van alle vloeren . Met vriendelijke groeten van Mohamed el rhalfioui (en als u wilt zien hoe ik werk kunt u me YouTube abonneren en zien hoe ik werk mijn account is Mohamed El rhalfioui) https://youtu.be/fEWuiSgD-sA

  Laatste review:

  Plinten plaatsen of vervangen -

  Zeer snel gewerkt en met het overige materiaal heeft hij nog even (gratis) de hal meegepakt. Betrouwbaar en op tijd.
 • Kris
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  - [ ] Bouwbedrijf Kris - [ ] Wij zijn bouwbedrijf Kris dat al heel veel jaren actief is in de sector bouw en dat nu al 17 jaar is waar we trots op zijn. - [ ] Wij zijn gespecialiseerd in badkamers, toiletten, decoratief stucwerk, beton cire, gips stucwerk, cement stucwerk timmerwerkzaamheden, en plaatsen van gips wanden - [ ] Wat voor ons belangrijk is dat we een tevreden klant hebben, we geven dan ook graag garantie voor het werk wat we leveren. - [ ]

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  na zelf voor een deel het werk te hebben gedaan lukte het niet zo goed meer en toch maar de stap genomen om via werkspot hulp te zoeken. had er eerst wel tweifels over daar dat was echt niet nodig. nadat ik mijn opdracht had geplaatst kwam ik in contact met Kris dezelfde avond kwam hij kijken wat er moest gebeuren , 2 delen van de badkamer wanden verder tegelen en het douche gedeelte de vloer en het andere deel badkamer vloer tegelen en daarna natuurlijk voegen en kitten. we hadden overleg hoe de klus geklaart moest worden en ik had er een goed gevoel bij. paar dagen later stond Kris met zijn zoon om 8 u stipt voor de deur om te starten .ze zijn 2 dagen vol er tegen aan gegegaan en daarna nog 2 dagen terug geweest om alles af te maken naar mijn zin na afloop hebben ze alles netjes achter gelaten en ik kan nu zelf de laatste dingen om mijn gemak afmaken . Kris hartelijk dank en als ik nog meer werk heb bel ik je !
 • Run Up Multiediensten
  Run Up Multiediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95114 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  Runup Multiediensten: Is een Professioneel bedrijf en gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren zoals parket, spaanplaat, tegels, plavuizen, cementdekvloeren en alle soorten gelijmd vloerbedekking. Sterk in het ondersteunen van bouw en renovatie werkzaamheden. Doet alle sloop werkzaamheden, Woningstrippen, tot intensive sloopwerken. Ook zijn wij met ons professioneel materiaal goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteuning in verbouwing, opleveringen van woningen of gebouwen inclusief casco oplevering. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en professioneel uit te voeren.

  Laatste review:

  Vloer verwijderen -

  Reageert snel, nette prijs, binnen 24h kwamen ze, keurig op tijd de klus uitvoeren. Werken netjes. Aanrader!
 • Praxis vloeren
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  -Het bewerken van houten vloeren (schrapen, schuren, polijsten). -Het afwerken van houten vloeren, met een - bescherming (olie of lak, meerdere lagen). -Het (periodiek) onderhouden van houten vloeren (intensief reinigen, reinigen, flanel politouren, pigmenteren, onderhoudsolie, bescherming). -Het uitvoeren van restauraties van houten vloeren. -Het uitvoeren van (kleine) reparaties. -Het vervangen van delen binnen een bestaande vloer. Werkzaamheden worden uitgevoerd aan zowel particulieren, als ook bedrijven.

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  We wanted our floor renovated, Robert explained all the possibilities, pros and cons. He was thorough in his explanations. We decided to go for 3 layers of varnish and pay the little bit extra for better protection. We chose Robert because he had good reviews and uses good materials, knowing that he is not the cheapest. The sanding went very well. However, after the second layer of varnish, we saw the floor again and there was dirt trapped under the varnish. We told him, but we were ignored and he just proceeded to apply the third layer, instead of trying to correct these first. Now we have hair, little stones, fluff and drops of varnish which was not spread properly, stuck on our floor. For this price tag, we were expecting a more thorough job. Update:Dear Robert, we brought our plants in your presence and left them in the garden as you advised.We only saw the floor closeup the next day (after 2nd layer) when you said we could go, and noticed the defects. It is in your chat history.
 • Hab Klusjesman
  Hab Klusjesman
  Beoordeling: 5 van 55588 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  Bent u op zoek naar een professioneel laminaat legger die alle soorten laminaat nauwkeurig kan leggen? Dan bent u bij de juiste adres. Mijn naam is Habtom Ik leg alle soorten laminaat zoals tegel laminaat, pvc laminaat en visgraat. Ik doe ook trap bekleding met pvc laminaat. Ik kom graag met u in contact om een mooie opdracht te bespreken. http://habklusjesman.n Met vriendelijke groet. Habtom

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Meneer is altijd op tijd en erg behulpzaam. Ik zou hem zo weer inhuren voor de volgende klus, het resultaat is geweldig. Mijn muren waren scheef maar toch ligt het laminaat er mooi in. Ook zijn de plinten mooi verwerkt tegen de kromme muur, geen spleetje te zien na de afwerking.
 • Klussenbedrijf Bedel
  Klussenbedrijf Bedel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Vloerspecialist in Buitenkaag

  Jaar27 Ervaring jaar garantie van alle soorten met KVK en BTW nummer ervaring zegt waarschijnlijk meer dan genoeg. preciesie en klant tevreden houden is onze doel en tot nu toe hebben we er geen een enkel probleem mee gehad, en hopen het ook niet te krijgen. Vooral uw klussen BEDEL!

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Mehmet is een vriendelijke man. In eerste instantie waren we niet helemaal tevreden maar hij is snel daarna terug gekomen om het e.e.a te herstellen en naar tevredenheid op te lossen.

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Buitenkaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 966 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Buitenkaag

Andere vakmensen in Buitenkaag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur