Vind aannemers in Buitenkaag

Op zoek naar aannemers in Buitenkaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Buitenkaag

 • RiPa Sloopwerken
  RiPa Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75200 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Snel en adequaat in contact, is snel beschikbaar, heeft een heel goede prijs (1/3 van andere aanbiedingen), levert en is ook snel klaar. Perfecte service dus.
 • Reave Contracting
  Reave Contracting
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  20+ years of experience with international high-end construction projects.

  Laatste review:

  Keuken plaatsen of renoveren -

  I recently hired Reave Contracting to renovate my kitchen and I am extremely pleased with the results. The team went above and beyond to ensure that the final outcome exceeded my expectations. They were professional, efficient and always kept me informed throughout the process. They were able to complete the job within the time frame and budget that was discussed and were even able to suggest cost-effective alternatives that saved me money. The quality of their work is exceptional and I am very happy with the final outcome. I highly recommend working with them for any upcoming renovation projects. They truly exceeded my expectations.
 • Van fiel bouw & renovatie
  Van fiel bouw & renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  Vanfiel Bouw & Renovatie is gespecialiseerd in totaal renovatie van uw woning of werkplaats. Wilt u alleen een badkamer of keuken renovatie dat is ook mogelijk bij Van Fiel Bouw & Renovatie. Wij bieden u ook specifieke renovaties zoals: -Badkamer -Keuken -Toilet -Woonkamer -Dak -Tuin Wilt u een uitstekende kwaliteit tegen scherpste prijs dan bent u bij Van Fiel Bouw & Renovatie aan het goede adres.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Het contact met Fiel Bouw & Renovaties is erg goed! De opdracht was een verbouwing van een badkamer en toilet met daarnaast verf werkzaamheden in het appartement. Er zijn zoveel extra werkzaamheden bijgekomen gedurende de verbouwing waar wij tegenaan liepen zoals vervanging verwarmingen, uitbreiding elektra groep, ophoging plafond badkamer, die gelukkig opgepakt konden worden door Fiel Bouw. Ze geven goed advies en denken met je mee. Er is regelmatig tussentijds overleg wat het contact erg prettig maakt. Er is veel flexibiliteit en het werk wordt heel mooi afgeleverd. Echte vakmensen! Goede prijs en kwaliteit verhouding. Wij zijn erg blij met het eindresultaat.
 • P. Deegenaars
  P. Deegenaars
  Beoordeling: 4.8 van 54.85557 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  'Wij garanderen veiligheid en milieuverantwoordelijkheid' Deegenaars Sloopwerken is een toonaangevend betonbewerkings- en sloopbedrijf uit Lisse (Duin- en Bollenstreek) en werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Na het bespreken van de werkzaamheden worden de voorbereidingen in gang gezet. Wij inventariseren de risico's die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit koppensnellen, diamantboren- en zagen, sloop- en hakwerken en droogboren. Stuk voor stuk zware klussen die, mede door onze goede voorbereiding en professionele medewerkers, vakkundig worden uitgevoerd. Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Kwam prima zijn afspraken na, snel en goed gewerkt.
 • EDJ Service
  EDJ Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.75293 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  Hallo, Bij deze wil ik mij graag aan u voorstellen; Wij zijn een bedrijf met 30 jaar ervaring in de vloeren ! Welke wij met veel vakmanschap en plezier voor een klant uitvoeren . Ook het verwijderen van vloeren en vloerverwarming leggen en daarna nieuwe dekvloer verzorgen wij in 1 pakket . Overige wensen zoals o.a. Stucwerk en timmerwerk nemen wij Evt ook voor u mee in de offerte . Wij zijn dankbaar als u van onze diensten gebruik maak ! Vr gr Eugene

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Vanwege de goeie communicatie, beschikbaarheid tussen kerst en oud en nieuw, en een prima prijs Eugène en z'n collega's gevraagd een nieuwe cementdekvloer te leggen. Op de dag dat de vloer gelegd werd zat het weer niet mee - nat, koud en winderig - maar dat deerde niet. Harde werkers en in iets meer dan een halve dag lag de vloer erin.
 • Van Yperen Onderhoud
  Van Yperen Onderhoud
  Beoordeling: 4.3 van 54.35170 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  Geachte aanbieders, Van Yperen Onderhoud is een dynamisch bedrijf wat werkt met verschillende vaklieden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit totale gevelrenovatie, restauratie ornamenten, schilderwerk, metselwerk en timmerwerk. Ook op het gebied van heien en funderen hebben wij de juiste vaklieden in huis. Bij alle werkzaamheden bieden wij 100% garantie. Indien gewenst komen wij graag bij u langs voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Mvg Van Yperen Onderhoud.

  Laatste review:

  Bint plaatsen of vervangen -

  Snel en netjes gewerkt!
 • marcelis projecten
  marcelis projecten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  Marcelis projecten verzorgd onderstaande diensten in eigen beheer. Totaal renovaties Aanbouw Opbouw Dakkapel Isoleren Stuc en schilderwerken Plaatsen van keukens Complete badkamers Funderingen Zand cement vloeren Kortom bij ons bent u aan het juiste adres.

  Laatste review:

  Aanbouw of opbouw plaatsen -

  De klus is perfect verlopen. Goed werk geleverd, goede kwaliteit materialen gebruikt, de communicatie verliep goed. Kortom 5 sterren.
 • Klusbedrijf De Kroon
  Klusbedrijf De Kroon
  Beoordeling: 4.7 van 54.75115 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  Klussenbedrijf de Kroon is een professioneel klusbedrijf waar de klant centraal staat met al haar wensen. Wij doen al uw klussen in en rond uw woning, winkel of bedrijfspand . Bent u particulier of zakelijk … geen probleem voor ons klusbedrijf! Wij staan altijd voor u klaar! Wij leveren de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. Onze klussen lopen uiteen van installatiewerk, timmerwerk, loodgieterswerk tot zelfs complete verbouwingen. Kleine klusjes doen wij ook voor u.Er is bij ons klusbedrijf veel mogelijk! Klussenbedrijf de Kroon staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. De combinatie van kennis, gedrevenheid en een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een goed eindresultaat en uitstekende service leveren. Iedere klus opnieuw! Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Bovendien geven wij garantie op geleverde materialen en arbeid. Kortom, Klusbedrijf de Kroon is de ideale partner voor uw klus of verbouwing. Klusbedrijf de Kroon is gecertificeerd door: Klus bedrijf de Kroon heeft het keurmerk voor zelfstandige vakmannen in de bouw, hout en techniek dat staat voor kwaliteit en garantie. Zelfstandige vakmannen kunnen zich ermee onderscheiden en klanten krijgen zekerheid. Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman heeft het Keurmerk opgezet in goed overleg met zelfstandigen uit de bouw, hout en techniek en hun klanten. Stichting Keurmerk Kwaliteitsvakman is volledig onafhankelijk. Om het keurmerk te krijgen moet je aan hoge eisen voldoen zoals 5 jaar werkervaring en een vakdiploma beschikken Met het Keurmerk Kwaliteitsvakman bent u voor uw (potentiële) klanten duidelijk herkenbaar als dé vakman die kwaliteit en garanties biedt. Zodra u het Keurmerk Kwaliteitsvakman heeft, duidelijk en rechtsgeldig, dus dat geeft rust. Daarmee is voor iedereen duidelijk welke kwaliteit u biedt. Klusbedrijf de Kroon

  Laatste review:

  Keuken gereedmaken voor plaatsing -

  Gekocht appartement opgeleverd. Na verwijderen van bestaande keuken bleek dat er vwb. het leidingwerk veel moest gebeuren om de nieuwe keuken over ruim een week te kunnen plaatsen. Via werkspot heb ik snel contact met Hicham van klusbedrijf de Kroon. Snelle communicatie via Whatsapp. binnen 1 dag een goede aanpak overeen gekomen en 2 dagen later (op zaterdag) start Hicham met collega met de klus. Zaterdag 's avonds is de voorzetwand geplaatst, zijn de leidingen en elektra verlegd en is de nieuwe groepenkast geplaatst. Kwalitatief topwerk! Voor de maandag erna heeft Hicham een goede stucer geregeld. Het door Hicham geregelde droogapparaat zorgt ervoor dat de keuken 3 dagen later geplaatst kon worden. Wat een top man die Hicham: zeer aardig, klantvridnelijk, vakkundig, meedenkend, hard werkend en punctueel. Door Hicham alsnog de strakke planning gehaald! Hicham staat met vette letters in mijn contactenboekje en is dan ook degene die ik zal benaderen voor een volgende klus.
 • Solid Jack
  Solid Jack
  Beoordeling: 4.8 van 54.8541 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  Ik, J. Gonet, 48jaar en heb in 2012 mijn bedrijf Solid Jack opgericht. Gespecialiseerd in badkamer en toilet verbouwen [incl leiding en elektrawerk]. Ik heb twintig jaar ervaring met met dit type opdrachten.Kortom ,ik ga graag bij u aan slag.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Goede communicatie en erg vakkundig!
 • E. Smit Bouw
  E. Smit Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7520 reviews
  Aannemer in Buitenkaag

  Ik, Eric Smit, heb in 2012 mijn bedrijf E. Smit Bouw opgericht. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de vakschool en heb daar alle certificaten en diploma's behaald, waaronder ook mijn restauratie diploma. Aansluitend ben ik vijf jaar in dienst geweest bij grote organisatie. Ik ben gewend om kwaliteit te leveren, dit geldt voor de materialen maar uiteraard ook voor het geleverde werk. Belangrijk vind ik om het gesprek aan te gaan met de klant en samen tot de beste oplossing te komen. Ik ga graag voor u aan de slag!

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Fijne duidelijke communicatie. Eric en zijn collega's hebben echt mooi vakwerk afgeleverd. We zijn meer dan tevreden en blij dat het aftimmeren, isoleren en stucen van onze dakkapel door hun is gedaan. Ze weten wat ze doen en de tarieven zijn conform marktprijs.

4.7

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Buitenkaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 795 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Buitenkaag

Andere vakmensen in Buitenkaag

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur