Vind sloopbedrijven in Buitenkaag

Op zoek naar sloopbedrijven in Buitenkaag? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Buitenkaag

 • RiPa Sloopwerken
  RiPa Sloopwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.75197 reviews
  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  Hallo, Ik ben Johan Hensen. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk Renovatie sloopwerkzaamheden. U kunt ook bij mij terecht voor betonboringen, zagen van trapgaten, muur- en kozijnsparingen en infrezen van bijv. electriciteits- waterleidingen. Na gedane werkzaamheden wordt alles netjes achtergelaten en opgeruimd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Duidelijke afspraken en komt afspraken na! Keurig netjes werkzaamheden uitgevoerd, werkt netjes en schoon. Als we weer een boorklus hebben gaan we zeker weer RiPa bellen!!
 • P. Deegenaars
  P. Deegenaars
  Beoordeling: 4.8 van 54.85556 reviews
  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  'Wij garanderen veiligheid en milieuverantwoordelijkheid' Deegenaars Sloopwerken is een toonaangevend betonbewerkings- en sloopbedrijf uit Lisse (Duin- en Bollenstreek) en werkt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Na het bespreken van de werkzaamheden worden de voorbereidingen in gang gezet. Wij inventariseren de risico's die de werkzaamheden met zich mee brengen en zorgen voor een vakkundige oplossing. Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit koppensnellen, diamantboren- en zagen, sloop- en hakwerken en droogboren. Stuk voor stuk zware klussen die, mede door onze goede voorbereiding en professionele medewerkers, vakkundig worden uitgevoerd. Wij zijn VCA gecertificeerd (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Hierdoor garanderen wij u dat alle werkzaamheden veilig en milieuverantwoord worden uitgevoerd.

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Aardige en vakkundige man. Werk is snel en netjes uitgevoerd.
 • Kjeld Bedrijfsdiensten
  Kjeld Bedrijfsdiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  KJELD B.V. Een professioneel, toonaangevend en modern asbestsanering- en sloopbedrijf uit Alphen aan den Rijn. Sinds onze oprichting in 1999 hebben wij de benodigde expertise opgebouwd op het gebied van grond-, sloop- en asbestsaneringswerkzaamheden. Wij werken met 25 vaste werknemers en zijn door de omvang nog steeds flexibel, maar hebben we ook een platte organisatie. De lijnen zijn kort en op die manier kunnen wij snel schakelen. Met behulp van ons moderne machinepark, geavanceerde gereedschappen en kennis kunnen wij elk sloop uitdaging aan. Wij werken uiteraard volgens het systeemcertificaten VCA** (veiligheid), SCA - 530 (asbestsanering) en SVMS - 007 (milieukundig slopen)

  Laatste review:

  Asbest verwijderen -

  Onze CV ketelruimte uit begin jaren '80 was aan de zijkanten bekleed met asbest platen. Omdat deze waren vastgespijkerd mochten we ze niet zelf verwijderen en het hele proces met regels waaraan voldaan moet worden was allemaal vrij omslachtig en ondoorzichtelijk. Dennie en zijn team hebben ons daarin gelukkig volledig ontzorgd. Na een persoonlijke offerte opname aan huis waarin alles goed werd uitgelegd, hebben zij alle vergunningen en rapporten geregeld. De twee mannen die het verwijderingswerk hebben gedaan waren vriendelijk, keurig en lieten alles netjes achter. Helemaal knap als je ziet wat er allemaal bij komt kijken met een luchtsluis en een douche die ze bij je in huis wegzetten. Ik heb dus een uitermate positieve ervaring met Kjeld en kan het bedrijf alleen maar aanraden.
 • Onderhoudsbedrijf G.Brouwer
  Onderhoudsbedrijf G.Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  Ons team bestaat uit goed gekwalificeerde slopers met jarenlange ervaring in het bedienen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Alle professionals die bij ons sloopbedrijf werken zijn zorgvuldig, correct, leveren kwaliteit en werken snel, zodat u snel weer uit de rommel bent. Keuken slopen Bij de sloop van een keuken komt veel precisiewerk kijken, wat inzicht vereist van een professional. Wij helpen u verder!

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Tevreden en goed overleg tijdens de opdracht.
 • Langevelds sloopwerk
  Langevelds sloopwerk
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  Wij zijn gespecialiseerd in het slopen en renoveren van huizen , binnen muren , buiten muren , bintjes plaatsen , afvoer van puin , en het goed afleveren van ons werk. De klant staat altijd op nummer 1 bij ons en denken ook graag mee met de klant.

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Snelle communicatie en goede afspraken. Casper denkt goed mee! Klus was snel en vakkundig geklaard. Advies: het is een flinke klus, bescherm het werkgebied meubels/vloeren dus vooraf goed. Alles is netjes en bezemschoon achtergelaten.
 • BBB Sloopwerken
  BBB Sloopwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95156 reviews
  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken. BBB Sloopwerken staat voor Bert’s Bouw Bedrijf. Dat zijn eigenlijk 2 woorden, maar dit klinkt leuker. We hebben zelfs een eigen partij in de 2e kamer ;) We kunnen best veel maar hebben ons gespecialiseerd in sloopwerk omdat het afwisselend is en ons fysiek fit en krachtig houdt. Ben een sociale, vrolijke man die van aanpakken weet. Zet me graag in om mensen te helpen en van dienst te zijn. Wat ik doe, doe ik goed. Ben precies en punctueel in mijn specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door mij uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties; Zakelijk & Particulier: * Strippen: woningen, winkels en kantoren * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaarden, keukens, badkamers, wc’s, schuren, bijgebouwen, garages, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen * Stempelwerk, draagmuren, draagbalken, lateien * Freeswerk: sleuven en wandcontactdozen * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Tuinen: kettingzagen van bomen, uithalen bestrating Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, Bert van Vliet Vinkenkade, Vinkeveen BBB Sloopwerken gmail com Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  prettige kerel. klus gedaan zoals afgesproken
 • Braas Diensten
  Braas Diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  Sloopwerk - Boor / Sleuventechniek, Bestrating en Ontruimingen

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Zeer goed werk geleverd. Ik had Braas gevraagd (spoedklus) om twee gaten en sleuvel te frezen in gewapend beton voor 2 inbouwdozen en installatiebuis. Braas pakte het snel op en met wat schuiven in z'n agenda was Braas snel bij ons om de werkzaamheden uit te voeren. Wij zijn hier 100% tevreden over en is perfect uitgevoerd. Braas werkt (vrijwel) stofvrij en z'n prijs is eerlijk! Aanrader, de volgende keer bellen wij Braas weer... (zie foto's)
 • MajidElektrotechniek
  MajidElektrotechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7518 reviews
  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  Majidelektrotechniek is een installatiebureau. We hebben al vele jaren ervaring opgedaan. Voor Majidelektrotechniek is geen klus te moeilijk. Ben jij opzoek naar een goed, betrouwbaar, snel en betaalbaar installatiebedrijf, en met garantie!neem dan snel contact met ons op.

  Laatste review:

  Vriendelijke, betrouwbare en kundige jongen!
 • Bouwbedrijf Ruud de Groot

  Nieuw op Werkspot

  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  Bouwbedrijf Ruud de Groot kan je helpen met je Vloerspecialist, Stratenmaker, Sloopbedrijf klus in Lisse en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Bestrating verwijderen/afvoeren, Puin of meubilair afvoeren, Bint plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouwbedrijf Ruud de Groot om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • MK Hekwerken
  MK Hekwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Sloopbedrijf in Buitenkaag

  Op zoek naar een unieke, op maat gemaakte deur van écht staal voor een scherpe prijs? MK Hekwerken biedt luxe, stalen binnendeuren voor een prachtig, ruimtelijk effect op het interieur! De exclusieve stalen deuren zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in vrijwel elke maatvoering die u maar wenst. Alle stalen deuren worden met de hand gemaakt en standaard gepoedercoat in een zwarte kleur. De levertijd van uw stalen binnendeur bedraagt zo'n 3 tot 4 weken BENIEUWD NAAR DE PRIJS BINNEN 24 UUR OFFERTE VOOR FOTOS/REVIEWS KIJK GERUST OP ONZE FACEBOOK PAGINA MK Hekwerken 0621281279 info@mkhekwerken.nl

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Very beautiful work done by MK Hekwerken team.

4.7

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Buitenkaag, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 276 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Buitenkaag

Andere vakmensen in Buitenkaag

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur