Vind Installatiebedrijven in Zevenhuizen

Op zoek naar Installatiebedrijven in Zevenhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Zevenhuizen

 • rioolplopper
  rioolplopper
  Beoordeling: 4.8 van 54.85178 reviews
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  Heb je een riool ontstopper nodig in Gouda of omgeving? rioolplopper kan je helpen met alle klussen die een of ander voor je kan uitvoeren, zoals riolering (ver)plaatsen of vervangen, Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen, Lekkage verhelpen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.stank klachten,dakgoten keuken Onstoppen,vw wm Onstoppen,hwa doorspuiten,beluchting problemen . Neem gerust contact met ons

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Goeie snelle service
 • HZ Loodgieter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  Hallo met de Loodgieter ! Ik heb genoeg ervaring om klanten te helpen met hun klusjes. Leidingwerk, verstoppingen, sanitair monteren, kranen vervangen , of het repareren van uw riool of misschien een andere klusje ? Bij mij staat kwaliteit en transparantie heel hoog. Tot snel ! :)

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  review over kraan kruipkelder is per ongeluk naar verkeerde loodgieter gestuurd. werkzaamheden is door een ander uitgevoerd.
 • De Bekwame Vakman
  De Bekwame Vakman
  Beoordeling: 5 van 555120 reviews
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  🔥 SPECIAL MAY OFFER!!! (See last photo)🔥 || We ALWAYS provide a price in advance, make sure to read all our messages before accepting our offer || ALL our kitwork and voegwork is provided with 1 YEAR GUARANTEE!!!

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Prettige communicatie, reageert snel en vriendelijk. Het opnieuw kitten is netjes uitgevoerd in het douchen gedeelte. Tot zover erg tevreden!
 • Sens-Tech
  Sens-Tech
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  Sens-Tech Loodgieters Voor elke uitdaging een passende oplossing! Waar andere stoppen gaan wij door!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Aardige heren die de klus snel en netjes hebben uitgevoerd. Denken met je mee en zijn vriendelijk
 • Hoonz Klusbedrijf
  Hoonz Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95198 reviews
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  Hoonzs Klusbedrijf, voor al uw klussen in en rondom het huis inclusief onderhoud en storingen aan uw cv ketel. Zelf werkzaam als cv monteur dus de ideale persoon voor onderhoud en storingen aan uw cv ketel! Werkzaam in regio Den Haag en omstreken.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Ferdi is een duidelijke vriendelijke vakman.Ferdi was iets te laat bij mij thuis voor de klus omdat zijn vorige klus wat was uitlopen maar belde netjes even dat hij later was . De werkzaamheden bestonden uit een cv ketel onderhoud geven en controleren op defecten . Ferdi legt netjes uit wat hij allemaal doet en uitvoert aan de ketel en waarom het zo belangrijk is voor behoud en storingsvrije ketel . Ferdi werkt netjes en ruimt alles ook weer op verder wordt er netjes rapport opgemaakt van de uitgevoerde werkzaamheden aan de hand van een checklist komt er netjes een keuri ga aticke op de ketel nadat ook alle metingen zuurstof koolmonoxide enz inorde zijn. eer prettige ervaring met monteur Ferdi echt een vakman vraag he volgens jaar weer voor onderhoud aan mijn cv ketel.
 • RHN Installatietechniek & services
  RHN Installatietechniek & services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7559 reviews
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  RHN-INSTALLATIETECHNIEK snel en betrouwbaar Ik verleen geen garantie op materialen die zelf aangeschaft zijn!

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Goed afspraken mee te maken en werk prima uitgevoerd.
 • Kitbedrijf Been
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf, Badkamer specialist? Dan kun je in Gouda bij Kitbedrijf Been terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Douche of bad reparatie, Kitten en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Kitten-
  Goede communicatie, goede prijs en gewoon goed werk geleverd. Helemaal top.
 • TRUST Renovatie B.V.
  TRUST Renovatie B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7538 reviews
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  TRUST Renovatie B.V. Specialist in al uw renovatie en onderhoud werkzaamheden. Lijst van onze meest voorkomende werkzaamheden. -PVC/laminaat/tegelvloeren -Verlaagde plafonds/wanden plaatsen -Stucwerk -Toiletrenovatie -Badkamerrenovatie -Traprenovatie -Schilderwerk

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Ralph heeft precies waargemaakt wat hij zei. Een prachtige badkamer en ook nog eens binnen een hele korte tijd. Echt een aanrader!
 • Puzzels Klussenbedrijf
  Puzzels Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  Puzzels Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Schilder, Installatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf nodig hebt in Zevenhuizen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Installatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Ventilatiesysteem installeren of vervangen-
  Goede ervaring gehad met Puzzels, vriendelijk en komt optijd zoals afgesproken. Ook geen problemen met prijsafspraken. Werkzaamheden uitgevoerd zoals gevraagd.
 • Mekki installatie en onderhoud service
  Mekki installatie en onderhoud service
  Beoordeling: 4.9 van 54.95264 reviews
  Installatiebedrijf in Zevenhuizen

  Ik heb een eenmanszaak sinds 01-06-2022. Ik heb ruim 35 jaar ervaring in de Installatie techniek. Wij gebruiken hoogwaardig materiaal (materiaal dat voldoet aan zowel de Nederlandse als EU normen). Ik heb een grote netwerk aan vakmensen om mijn heen als het gaat om andere vakken zoals elektra,tegelwerk,stucwerk en timmerwerk hierdoor kunnen we klanten heel snel helpen (binnen 24 uur). Wij denken met u mee zodat u kosten kunt besparen en zijn vooraf heel transparant en duidelijk over de prijzen zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan. Goede service en tevredenheid van de klant en scherpe prijs hebben wij hoog staan. Wij geven standaard twee jaar volledig garantie op al onze werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor vrijblijvend advies en offertes bijvoorbeeld als u een nieuwe cv ketel wilt of nieuwe badkamer etc. Wij kijken uit naar samenwerking met u.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Was een aardige man en heeft het naar mijn zin gedaan

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Zevenhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 3712 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Zevenhuizen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zevenhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt