Witgoed reparateurs in Zevenhuizen

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde witgoed reparateurs in Zevenhuizen. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de witgoed reparateurs van Werkspot in Zevenhuizen

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Zevenhuizen

 • Hofstad Elektronica
  Hofstad Elektronica
  Beoordeling: 4.9 van 54.95160 reviews
  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  Hofstad Witgoedreparatie is de plek om betrouwbare en ervaren witgoedmonteurs in te schakelen. Met 3 geselecteerde monteurs de Nr. 1 van Nederland. Allemaal staan zij garant voor vriendelijkheid, vakmanschap en uitgebreide ervaring. Met een all-in tarief geen verrassingen achteraf. 6 dagen per week staan wij voor je klaar. En mocht je machine toch niet meer te repareren zijn, dan bieden wij samen met hofstadelektronica een passende nieuwe of tweedekans machine aan. Wij doen het anders…vriendelijk, flexibel en betrouwbaar Hofstad Witgoedreparatie is opgericht vanuit de overtuiging dat de uitvoering van witgoedreparaties nog betrouwbaarder, vriendelijker en flexibeler kan. Dus geen voorrijkosten, ook in het weekend bereikbaar, weten welke ervaren monteur langskomt, een vast en helder tarief, prima service en nieuwe witgoed. AFSPRAAK ANNULEREN: Bij het annuleren van de afspraak dient 5,50 te worden betaald.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Probleem snel verholpen, op tijd en vriendelijk!
  Kom in contact
 • Witgoed held
  Witgoed held
  Beoordeling: 4.4 van 54.4553 reviews
  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  Ben je op zoek naar een Witgoed monteur? Dan kun je in Den Haag,Rotterdam,Gouda bij Witgoed held terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reparatie witgoed en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Vriendelijke nette man, goede reparatie uitgevoerd, zeer tevreden
  Kom in contact
 • ElectroMarkt
  ElectroMarkt
  Beoordeling: 4.6 van 54.65157 reviews
  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  ElectroMarkt kan je helpen met witgoed reparaties, installaties en vervanging. Flexibel en ruim inzetbaar. Wij hebben monteurs in regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant en Utrecht.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  De monteur kwam langs voor mijn defecte oven, hij gaf aan dat er een onderdeel besteld moest worden, en dat zou hij doen. Daarna nooit meer iets van hem gehoord, hij was volledig onbereikbaar. Vreemd. Uiteindelijk heb ik een nieuwe oven gekocht.
  Kom in contact
 • ProFix Witgoed reparatie service
  ProFix Witgoed reparatie service
  Beoordeling: 4.8 van 54.85235 reviews
  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  Witgoed reparatie service ProFix is een vakkundige bedrijf op het gebied van Wasmachine reparatie, Vaatwasser reparatie, koelkast reparatie en wasdroger reparatie. Wij hebben ervaring met reparaties van alle witgoed merken. Wij geven u een eerlijke diagnose na het onderzoeken van het apparaat en doen gelijk een reparatie voorstel. Pas als u akkoord gaat dan gaan we over tot reparatie. Mocht reparatie niet rendabel zijn, dan biedt onze monteur ook een meerdere oplossingen. Wij doen ook installatie, uitbouw en inbouw van witgoed apparaten. Dit doen we volgens handleiding van iedere willekeurige merk. Daarnaast geven wij garantie van 3 maanden op alle door ons uitgevoerde reparaties. Wij beschikken altijd over originele onderdelen, mocht uw apparaat een vervangende onderdeel nodig hebben dan hebben wij deze meteen bij de hand. Super handig! Zo laten wij u niet te lang wachten, omdat wij begrijpen hoe belangrijk het is om zsm uw apparaat weer functionerend te krijgen, zodat u weer meteen aan de slag kan. Wij garanderen u van een betrouwbare, super snelle en goede service.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Hele fijne service! Waterafvoer van mijn wasmachine werkte niet meer. Het probleem is adequaat opgelost. Communicatie met ProFix Witgoed was prima. Bellen bleek uiteindelijk toch iets makkelijk dan chatten via werkspot. Van aanmaak van opdracht tot bezoek van monteur duurde ongeveer 1,5 week. Waarschijnlijk had dat sneller gekund als de afspraak telefonisch was gepland i.p.v. op en neer chatten.
  Kom in contact
 • Lubken Reparatie
  Beoordeling: 4.4 van 54.4519 reviews
  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  Lubken Reparatie kan je helpen met je Witgoed monteur klus in Gouda en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Reparatie witgoed te beantwoorden. Neem direct contact op met Lubken Reparatie om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima geholpen. Liet 20 minuten van te voren weten dat hij kwam. Binnen 20 minuten was de klus geklaard.
  Kom in contact
 • Arwad Witgoed
  Arwad Witgoed
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  Het repareren van elektrische huishoudelijke apparaten is vanaf kleine af aan mijn passie. Die passie heb ik later in de praktijk gebracht. Ik heb namelijk vele jaren als zelfstandig ondernemer in de witgoed branche gewerkt. En met succes. Ik heb veel nieuwe ideeën welke ik graag wil uitvoeren. Arwad Witgoed is uw professionele reparateur. Bij Arwad Witgoed werken we met een All-in tarief, voor slechts €65-incl BTW . Ons tarief is inclusief: -Voorrijkosten. -Uitvoeren storingsonderzoek, nauwkeurige diagnose. -Uitvoeren reparatie (20 minuten). -Onderhoudstips om toekomstige probleem te voorkomen. -Garantie voor de geleverde onderdelen en 3 maanden op de reparatie zelf. < Excl onderdelenkosten > < Alleen meer kosten na akkoord klanten >

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Arwad was very responsive and professional. Would highly recommend!
  Kom in contact
 • Max Service
  Max Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  ZELF REPAREREN? BESTEL NU JE ONDERDELEN OP!! wwwwpunt maxservicewitgoed punt nl BELLEN IS SNELLER Nulzes , zesendertig ,drie keer één , negen vijf zeven Max service is gespecialiseerd in het Repareren van witgoed en bruingoed apparaten. Voor merken als. Samsung , LG, Sharp, Haier, indesit, Proline en Beko Al jaren lang ervaring in het repareren van koelkasten, wasmachine, vaatwassers, drogers , kookplaten, ovens en afzuigkappen Max Service hanteert een All in tarief van €75...DIT IS EXCLUSIEF ONDERDELEN

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Een eerlijke man met veel ervaring, komt netjes zijn afspraken na.
  Kom in contact
 • Aad installatietechnoek
  Aad installatietechnoek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  Niet geld terug

  Kom in contact
 • DW installatie- en bouwbedrijf
  DW installatie- en bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  Hoi met Dustin Heb vanaf mijn 18 in het bedrijf van mijn vader gewerkt als elektromonteur . Het aanleggen van elektra leidingen plaatsen van stopcontact schakelaars groepenkasten eigenlijk alles wat heeft te maken met elktra . Daarbij ook camera's en alarmsysteemem en het plaatsen van netwerk aansluitingen .heb daarna nog een jaar in een bouwbedrijf gewerk met elektra en sloopwerkzaamheden .sins kort ben ik voor mij zelf begonnen als zzper .ik ben handig en flexibel ..doe tegenwoordig ook alle verbouwingen in en rondom het huis # badkamer # wc # keukens#totale renovatie # airco’s

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Typische schouders er onder zetten mentaliteit zonder zeuren en probleemoplossend meedenken. We hebben meteen een vervolgklus besproken.
  Kom in contact
 • Projectbouw 010
  Projectbouw 010
  Beoordeling: 4.4 van 54.4590 reviews
  Witgoed monteur in Zevenhuizen

  Projectbouw010 is een algemeen klusbedrijf voor klussen in en om het huis, bedrijf of kantoor. Soms zijn er van die klussen die maar blijven liggen omdat de tijd ontbreekt, het juiste gereedschap of de handigheid. Het begint met een klein klusje, maar de lijst kan snel langer worden. Maar om daarvoor nou meteen een aannemer of een onderhoudsbedrijf te bellen, gaat te ver. En daarvoor is Projectbouw010 het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij Projectbouw010 terecht. Projectbouw010denkt mee, onderzoekt en is uiteraard oplossingsgericht. Heeft u een klus? Projectbouw010 komt graag vooraf langs om de werkzaamheden, kosten en planning te bespreken. Er is veel mogelijk. Betaling per uur, per dag, per project, het is allemaal bespreekbaar. Zelf uw materialen aanschaffen? Geen probleem. Flexibiliteit en kwaliteit zijn de kernwaarden van Projectbouw010 Indien nodig wordt de kennis en kunde ingeschakeld van andere partijen. Op die manier wordt geen klus uit de weg gegaan! Voor een vrijblijvende offerte kunt u de offerteaanvraag zo volledig mogelijk invullen. U kunt eventueel foto’s meezenden zodat de situatie vooraf nog beter bekeken en beoordeeld kan worden.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Mike en zijn team zijn absolute professionals! Ze werken nauwkeurig, op tempo en in goed overleg. Dat laatste is belangrijk. Zorg dat je duidelijk je verwachtingen communiceert, en dan is alles mogelijk. Zeer tevreden over de opgeleverde badkamer en het meerwerk!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Zevenhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 267 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Zevenhuizen

Andere vakmensen in Zevenhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt