Vind hoveniers in Zevenhuizen

Op zoek naar hoveniers in Zevenhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zevenhuizen

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.95434 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  De betaling van de klus leverde wat strubbeling op doordat ik niet wist dat deze direct betaald moest worden of per link. In deze coronatijd heb ik geen contanten in huis en per link wil ik niet.
 • Krasi 60

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.65295 reviews

  Meer dan 10 jaar heb ik goed ervaring met schutting, beschutting, terassen, decorative vismeer, bloembak aanlegen. bomen kweken en zagen, totaal tuin aanleggen en opruimen.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Goed gedaan.
 • IJzer Rijk Techniek

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews

  Grondverzet Deze klasse omvat: - verplaatsen, egaliseren, ophogen, afgraven van grond; - opruimen, bouwrijp maken van bouwterreinen na sloop; - aanleg van drainage; - grondwerk voor bouwrijp maken van terreinen, ruilverkaveling, ontginning, landaanwinning en -inrichting; - grondwerk voor aanleg van bossen, sportvelden, recreatieterreinen, groenvoorzieningen e.d. Eventueel in combinatie met: - straat- en rioleringswerk. Deze klasse omvat niet: - grondwerk overwegend voor de akker- en tuinbouw - werkzaamheden direct gericht op grind- of zandwinning - afgraven en verwijderen van verontreinigde grond - grondwerk voor het leggen van rioleringen en buizen - grondwerk voor het leggen van elektriciteitskabels - aanleg en onderhoud van tuinen en gazons (8130). - Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels Deze klasse omvat: - aanleg van elektriciteits- en telecommunicatiekabels; - aanleg van bovengrondse hoogspanningen. - Bouwtimmeren Bouwtimmeren Deze klasse omvat: - timmerwerk (ruwbouw); - plaatsen van bekistingen voor het storten van beton; - stellen, plaatsen en monteren van (systeem)scheidingswanden, inclusief het stellen van profielen hiervoor; - monteren van systeem- of akoestische plafonds; - plaatsen van ramen, deuren, kozijnen, trappen, e.d. ongeacht de grondstof; - plaatsen en repareren van hang- en sluitwerk, sloten voor ramen en deuren; - plaatsen van serres, veranda's, schuifpuien, glasdaken e.d. modulaire systemen; - plaatsen van keukens voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. SBI-code: - Stukadoren Verwijderen Stukadoren Deze klasse omvat: - verrichten van raap-, pleister- of schuurwerk aan plafonds en wanden; - verwerken van riet of rietmatten, houtwol e.d. tot een hechtgrond voor raap-, pleister- of schuurwerk; - behandelen van plafonds, wanden en vloeren met kalk, gips, cement of andere bindmiddelen en zand of andere vulstoffen; - vlinderen (egaliseren, waterdicht maken e.d.) van pas gestorte vloeren; - ter plekke vervaardigen of aanbrengen van gipsornamenten, lijstwerk e.d. versieringen. Eventueel in combinatie met: - verrichten van wit-, saus-, silicaat- of soortgelijk werk. Deze klasse omvat niet: - niet op de bouwplaats vervaardigen van gipsornamenten, lijstwerk van gips e.d. versieringen - schilderen van wanden, vloeren en plafonds - aanbrengen van gipsplaten. Deze klasse omvat niet: - niet op de bouwplaats vervaardigen van ramen, deuren, kozijnen en trappen; - interieurbouw en winkel-, café- en scheepsbetimmering ; - leggen van parket- en laminaatvloeren - metselen, voegen, lijmen en stellen van wanden en muren bestaande uit platen en/of elementen van kalkzandsteen, gasbeton of gipse

  Laatste review:

  Bestrating verwijderen/afvoeren -

  Top! Opname was snel geregeld. Uitvoering prima gedaan volgens afspraak. Goeie communicatie gedurende het hele traject.
 • Boomverwijderen Heinsbroek

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews

  Wij kappen uw boom op een vakkundige wijze, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Met de benodigde veiligheidsmaterialen klimmen wij in de boom en stukje voor stukje wordt deze afgebroken en opgeruimd. Wij zijn werkzaam in de regio Zuid Holland tussen: Rotterdam, Den Haag en Leiden. Tevens verwijderen wij ook uw boomstronk tot ongeveer 20cm onder het maaiveld met behulp van onze stobbenfrees. De doorgang van deze machine is 76cm. Dus indien noodzakelijk kan de machine door uw woning met standaarddeuren naar uw achtertuin. Nadat de boomstronk is weg gefreesd, kunt u probleemloos bestraten of een nieuw gazon aanleggen. U kunt een vrijblijvende prijsopgave opvragen na het delen van uw contactgegevens. Alvast bedankt. Richard Heinsbroek Boomverwijderen Heinsbroek (Sinds 25-06-2021 ben ik ingeschreven bij werkspot.nl. De reviews van mijn klanten vóór deze periode zijn in aanvraag en worden z.s.m. vermeld op werkspot.nl)

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Prima service
 • Van Diemen Dienstverlening

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.1 van 54.1511 reviews

  Beste, Hierbij zullen wij onszelf even voorstellen. We zijn een jong bedrijf die al een lange tijd in de bestrating zitten we maken graag mensen blij, en denken graag met de klanten mee. Of er nou een tekening is of niet geen probleem. We werken met een korte agenda zodat er niet maanden gewacht hoeft te worden. Van kleine klus tot grote klus,. Geen klus is te gek voor ons! vriendelijke groet, van diemen dienstverlening

  Laatste review:

  Vlonders plaatsen of vervangen -

  Goede communicatie, aardige mensen en goed werk afgeleverd voor een goede prijs. Wat wil je nog meer? Top!
 • Tuinplantenloods.nl

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews

  Op zoek naar een professionele partij die jouw tuinklussen op zich neemt tegen een betaalbare prijs? Wij plaatsen nieuwe hagen, borderbeplanting, plaatsen gaaspanelen met klimplanten en nog veel meer. Wij nemen alles voor je uit handen. Van de inkoop van de planten tot aan het plaatsen.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Michel en Thomas zijn hardwerkende, vriendelijke, serieuze werkers!!! Ik ben uiterst tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
 • GB Tuin&Design

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.6511 reviews

  GB Tuin&Design is een jonge en enthousiaste onderneming met kennis betreft bestratingen rondom uw huis en/of bedrijfspand!🛠🏁👍🏻 Gespecialiseerd in: -het aanleggen van Straatwerk -het aanleggen van opritten en/of pleinen/erven - Het realiseren van tuinen -plaatsen van schuttingen -rooien/ snoeien van bomen&groen Met 8 jaar ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  In februari dit jaar zijn wij met vol vertrouwen gestart met Gino Boudewijn om onze tuin weer op te knappen. Er moest een blokhut geplaatst worden, de vlonder en de bestrating vernieuwen en er moest verlichting worden aangelegd. Na 3 weken met meerdere werkers bezig te zijn geweest moest nog de vlonder aan de waterkant nog afgewerkt worden, de blokhut nog geplaatst worden, de regenpijp recht zetten en de verlichting laten werken want we hadden kortsluiting. Na meerdere, zeer onplezierige telefoontjes, mail- en app berichten gedurende 4 maanden wel zeggen dat hij komt maar er gebeurde tot op heden niets. Gino kwam recent met de mededeling dat hij afziet van het afmaken van de klus en liet ons zitten met een half afgemaakte tuin. De kortsluiting heeft ons nu al 450 eur extra gekost. Ik plaats deze review om te voorkomen dat anderen hier ook mee te maken krijgen. Voor mij was GB tuin en design een zeer onbetrouwbare bedrijf die zeer matig werk heeft geleverd.
 • Jordy Kokee

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.6 van 54.657 reviews

  Jkprojecten Ik ben Jordy, ik ben 23 jaar en werk nu 3 jaar voor me zelf. ik Ik ben vooral erg bezig met : - Bestrating - Tuinen aanleggen - Hovenier - Bomen zagen - Tuinen afgraven, machinaal Ik heb al mijn eigen gereedschap en toebehoren die ik er voor nodig heb. Ik doe dit soort klussen nu al bijna 3 jaar, na een tijd ben ik daardoor voor me zelf begonnen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Leuke vent met leuk personeel. Liepen niet te lanterfanten maar gingen gewoon door.
 • Mantjes Tuinen

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Mantjes Tuinen is gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating, beplanting en schuttingen en alles wat u maar in de tuin kan wensen. Mantjes Tuinen is gevestigd in Reeuwijk. De klant staat altijd op nummer 1 en wij zorgen dat altijd alle afspraken netjes nagekomen worden.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Prima ervaring. Goede communicatie, duidelijke afspraken welke keurig werden nagekomen. Keurig werk geleverd.
 • Steehouwer Hoveniers

  Hovenier in Zevenhuizen

  Beoordeling: 5 van 55512 reviews

  Inmiddels alweer 20 jaar ervaring!! Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten houtwerk. Het plaatsen van alle soorten schuttingen en erfafscheidingen. Zowel standaard als op maat gemaakt. Plaatsen van beschoeiingen, houten vlonders en tuinhuisjes. Ook het realiseren van Klinkerbestratingen behoort tot onze specialiteit. Ons motto is afspraak is afspraak en ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Met vriendelijke groet , Leon Steehouwer

  Laatste review:

  Grond afgraven of egaliseren -

  Ik kan niet anders zeggen dat mijn ervaring met Steehouwer Hoveniers uitstekend is geweest. Zeer vriendelijk, duidelijke communicatie, komen afspraken na en leveren goed werk voor een schappelijke prijs!! Top bedrijf!!!

Populaire lokale hoveniers in Zevenhuizen

Andere vakmensen in Zevenhuizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur