Vind tegelzetters in Zevenhuizen

Op zoek naar tegelzetters in Zevenhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Zevenhuizen

 • Kluszeker / Tegelhuis

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.4 van 54.45446 reviews

  Kluszeker staat voor kwaliteit. Kluszeker bestaat sinds 2000 samen met mijn vrouw verzorgen wij al u tegelwerk groot of klein Dus voor een stuk vakwerk (wand en vloer) kunt u bij ons terecht Uiteraard lever ik ook vloerverwarming en nieuwe zand cement dekvloer alleen in combinatie met het tegelwerk Mijn professionele en klantvriendelijke werkwijze heeft ervoor gezorgd dat Kluszeker al sinds 2000 de reputatie geniet van een betrouwbaar en degelijke tegelzetter op het gebied van badkamer tegelwerk en vloerverwarming. Ook voor een toiletrenovatie kunt u bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in Tegelwerk en badkamers en streven ernaar om maximale resultaten te behalen bij het uitvoeren van opdrachten met een verschillende moeilijkheidsgraad. Door regelmatig en intensief contact met onze klanten te onderhouden, waarbij het verloop van de werkzaamheden uitvoerig wordt besproken, zorgen wij ervoor dat alle wensen van de klant worden nageleefd. Tevreden klanten tijdens de gehele bouw- of verbouwingsperiode beschouwen wij als belangrijkste prioriteit. Ik bied wel maar kom bij opdrachten boven de 800 euro altijd eerst de opdracht opnemen om u aan de hand hiervan een vrijblijvende offerte te doen toe komen. Wie weet tot ziens. Met vriendelijke groet. Cees en Kika Tuitel

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Aanrader!! Er werd sowieso al zeer snel op de klus gereageerd, meteen de week er na kwam Kika al om de keuken te betegelen. Een vakvrouw is ze! Bedankt Cees & Kika
 • Gunes tegels

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.4 van 54.4543 reviews

  Betrokken en betrouwbaar Gunes Tegels is al meer dan 10 jaar actief in het realiseren van complete tegelwerken. Het ontzorgen van onze klanten en het adviseren van de opdrachtgevers staat bij ons centraal. Gunes tegels is een organisatie die staat voor betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Gunes hecht grote waarde aan het persoonlijk contact met de klant opdrachtgever en leverancier. Gunes Tegels werkt oplossingsgericht en hanteert een heldere bedrijfsstructuur met korte communicatielijnen. Een compact en daadkrachtig team met de nodige expertise in alle facetten van de werkzaamheden staat voor u klaar. Onze Sterke punten Wij spelen flexibel in op veranderingen in de planning Binnen 24 uur kan uw vloer belast worden Uitstekende nazorg, ook na oplevering Vakmanschap en oog voor detail Meedenken in alle fases van een project Wat doet een tegelzetter? Tegels worden tegenwoordig op verschillende plekken in huis geplaatst. In de badkamer en het toilet natuurlijk, maar ook in de keuken en zelfs de woonkamer zijn ze enorm populair. Een tegelzetter zet zowel wand- als vloertegels op verschillende plekken in huis. Een andere belangrijke taak is informeren en adviseren over de vele verschillende tegelsoorten. Dankzij het persoonlijke advies van een vakman, weet u zeker dat u de juiste keuze maakt wat betreft het materiaal! Voordelen inschakelen tegelzetters Wilt u tegels in huis? Laat de tegels leggen door een ervaren tegelzetter voor het mooiste resultaat: dit verhoogt uw woning zoveel mogelijk in waarde én voorkomt dat u zich de komende 10 tot 15 jaar stoort aan die ene tegel die net verkeerd geplaatst is. De grootste voordelen van tegelzetters uit Heel Nederland op een rij: Het tegels zetten gaat een stuk sneller. U bent verzekerd van een strak en mooi resultaat. U krijgt een persoonlijk advies. De tegelwerken gaan door een goede plaatsing langer mee.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Called him for the bathroom floor. Fast respose. There was a separation between the shower area, but the line between tile does not match in the shower area and outside. There were spots with around a 2cm gap under the tile in the edges. On top of all, expensive!
 • Grab-it

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.7572 reviews

  Grab-it is actief in binnenhuis renovaties en richten ons hoofdzakelijk op luxe badkamers en toiletten. Wij renoveren badkamer, toilet, keuken en verrichten timmerwerk, stucwerk, electrawerk, leidingwerk en diverse andere werkzaamheden. De woning wordt naar de wensen van de opdrachtgever verbouwd maar er wordt altijd ook gericht geadviseerd om een esthetisch resultaat te bereiken. Onder luxe badkamer verstaan wij niches en verlaagd plafond met spotjes en een bad of inloop douche. Inbouwkranen worden eveneens geïnstalleerd. Wij installeren ook badkamers in ruimten waar geen badkamer is. Wij leggen nieuwe leidingen aan en realiseren zo dan bijvoorbeeld een extra badkamer in uw woning. U geeft de wensen aan en op verschillende fases in het traject evalueren wij de voortgang. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook nemen wij luxer timmerwerk aan , te denken aan sfeerhaarden met opbouw, design tv meubel direct aan de muur bevestigd, verlaagde design plafond met sfeerverlichting, iedere afwerking te vinden op Pintrest kunnen wij voor u realiseren. Vakmensen waarmee wij werken hebben ruime ervaring in de bouw. Wij leveren 1 jaar garantie op ons leidingwerk. Wij grijpen iedere mogelijkheid aan om u een tevreden resultaat te leveren.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Goede ervaring, wanneer er een urgente uitdaging was, dan werd daar snel op geacteerd. Eindresultaat is mooi en goed werk. Mannen werken serieus en willen kwaliteit leveren. Tegelzetter merkte kleurverschil tegels op, waarvoor complimenten. Qua afspraken / planning / communicatie was het goed. Waar zit nog ruimte voor verbetering? Startdatum meermaals verzet (en pas last minute gecommuniceerd), soms onduidelijk wanneer iemand langs zou komen, keertje zelf een avond bezig geweest om het puin weg te gooien, omdat het voor de deur was blijven staan en douchegoot net niet recht. Maar blijft mensenwerk, overall was het goed, waar voor geld en ik zou het team aanbevelen.
 • Moonen Natuursteen

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.8529 reviews

  Natuursteenwerken, tegelwerken, vloeren, badkamers, aanrechtbladen, dorpels, vensterbanken, stelwerken, onderhoud en reparatie. Portugese cementtegelspecialist. Marmeren vloeren, schuren en onderhouden.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  De marmeren vloer in de keuken ligt er super strak in. Wat een topwerk!!
 • TRUST Renovatie B.V.

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews

  TRUST Renovatie B.V. Specialist in al uw renovatie en onderhoud werkzaamheden. Lijst van onze meest voorkomende werkzaamheden. -PVC/laminaat/tegelvloeren -Verlaagde plafonds/wanden plaatsen -Stucwerk -Toiletrenovatie -Badkamerrenovatie -Traprenovatie -Schilderwerk

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Het was erg fijn om Ralph en zijn mannen over de vloer te hebben. Super blij met het resultaat. Fijn hoe er met je mee gedacht wordt. En het hele traject is er eerlijk en open gecommuniceerd. Wij gaan de komende jaren van een prachtige badkamer genieten. We zouden hem zeker weer inschakelen voor een toekomstige klus. Thanks Ralph!
 • NG Bouw

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 5 van 55510 reviews

  NG bouw is een kleinschalige aannemer in Rotterdam met ruim 20 jaar ervaring in de bouw. We helpen u graag met al uw nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatiewerkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Bij een verbouwing of renovatie komt heel wat te kijken. Sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, schilderwerk, installatiewerk en zo meer. Maak je geen zorgen, wij coördineren en regelen alles voor je.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Ik kan NG bouw aanraden, ze hebben bij ons de badkamer gedaan en we zijn super tevreden! Er wordt netjes en hard gewerkt, meegedacht, en de mannen zijn zeer vriendelijk. Ook de prijs was goed.
 • A. Eren

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews

  Gespecialiseerd in het verzorgen van tegelwerk, stucwerk, schilderwerk en (keuken) kasten monteren. Grote en/of kleine klussen? Stuur een bericht!

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Goede ervaring! We aardige heren, die zorgvuldig en snel aan de slag gingen! Ik ben enorm blij met het eind resultaat.
 • Epsilon Bouwoplossingen Aannemersbedrijf

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews

  Epsilon Bouwoplossingen aannemersbedrijf gespecialiseerd in de renovatie van huizen, professionele ruimten en in allerlei speciale constructies. Wij werken samen met een vast en dynamisch team van verschillende vakspecialisten zoals: Timmermannen, tegelzetters,, loodgieters, vloerspecialisten, badkamer renovaties en kozijnen installaties . Verzorgen wij ook Interieur ontwerp advies Alle technische diensten zoals: Loodgieter werkzaamheden. Betegelen. Stuc en schilderwerkzaamheden. Timmerwerkzaamheden Badkamer renovatie specialist Interieur ontwerp & advies Aluminium en kunstof kozijnen installaties en verkoop Wij werken met gespecialiseerde en hoog opgeleide vakmensen, die eenvoudige of ingewikkelde taken uitvoeren, gegarandeerde kwaliteit voor een eerlijke prijs. Neem contact op met ons bedrijf voor een vrijblijvende afspraak.

  Laatste review:

  Badkamer plaatsen of renoveren -

  Very happy with the bathroom that Theo and his crew delivered. Epsilon was very accommodating to our needs and schedule. Even after some last minute changes from our side, they were able to adapt without any issues. I also found the building crew very pleasant and professional. They were always open to our suggestions. They delivered our dream bathroom that exceeded our expectations without any hidden costs or unexpected extras. Would gladly use Epsilon Bouwoplossingen again in the future and recommend them without hesitation.
 • MaxJoy Bouw

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.5 van 54.5522 reviews

  Ik ben in 2013 succesvol gestart met bouw - en verbouwwerkzaamheden voor de particulieren en bedrijven. Ik werk alleen binnen niet buiten. (Behalve eenvoudige tuinwerkzaamheden). Ik ben in het bezit van VCA-VOL. Ik hou van duidelijke afspraken en goed werk afleveren. Voor al uw kleine en grote verbouwingen kunt u op mij rekenen. MaxJoy Bouw B.V. is een bouw en renovatie bedrijf gespecialiseerd in: - Keuken verbouwen - Vastgoed klaarmaken voor verhuur bij huurwissel of verkoop - Waarde creatie door transformatie van vastgoed, kamers en sanitair en keukens bijmaken - Onderhoudswerkzaamheden - Meubelmontage waaronder Ikea Montage - Lampen of gordijnrails ophangen - Deuren Daarnaast pakken wij ook reparaties op aan uw vastgoed, dit doen wij voor investeerders en particulieren. Voor bepaalde specialistische werkzaamheden maken wij gebruik van ons netwerk van vakmannen zodat wij iedere verbouwing aan kunnen. In de bijlagen vind u foto’s van gerealiseerde projecten. Recente werkzaamheden: - funderingsproblemen en scheuren in muren verkleinen of geheel dicht maken door gebouwen van onder te ondersteunen / op te tillen. Uw woonhuis met verzakking kan meestal in 1 of 2 dagen worden opgetild, zodat deze weer recht staat. Ook voor bedrijven met verzakkingen in bedrijfshal laad doks en onder installaties. Minimale overlast. Milieuvriendelijk. - appartement bouwjaar 1974 verbouwen: opdracht was het appartement geheel te moderniseren, balkon 25m2 voorzien van nieuwe betegeling op poten, planten bak gebouwd van bankirai ( 8m x 30cm x 30cm), radiator ombouw op maat gemaakt t.b.v. van zit vensterbank belegd met natuursteen ( 4m50 x 0m50 ), vensterbanken geplaatst, inbouwkast onder trap, alle leidingen en schakelaars weggewerkt in de muren inclusief bekabeling high end audio ter voorbereiding van komst domitica systeem, vloeren geëgaliseerd, elektrische vloerverwarming, buiten elektra punt aangelegd, extra waterpunt in meterkast aangelegd. Trapje gebouwd. - kantoorruimte 90m2 bouwjaar 2000 voorzien van PVC vloer ombouwen tot appartement: Bestaande datakabels en elektra verwijderen op zodanige wijze dat het kantoor onder het appartement gewoon door kon gaan met werken. Leidingen ten bate van nieuw aangelegde badkamer en wc voorbereiden, afvoer, water en elektra, muren geplaatst en voorzien van leidingwerk en isolatie, stucwerk, tegelwerk, gaten dichten en repareren, aanwezig systeemplafond gerepareerd waar nodig, schilderwerk. Het resultaat is een zeer goed verhuurbaar modern en fris appartement. - appartement afbouw bouwjaar 1980: muren en plafond egaliseren, infrezen leidingen, stuken, tegelwerk badkamer en keuken, schilderwerk, binnendeurkozijnen plaatsen. Het resultaat is een strak en modern appartement dat snel verhuurd kon worden. - badkamer betegeld andere tegelzetter wilde het niet doen omdat alles daar krom was, klant was tevreden met het resultaat - barndoor geplaatst in jaren 30 woning, er was op die plaats in de woning nog geen binnendeurkozijn, die heb ik ook geplaatst en geheel op maat gemaakt van hout zoals ook de andere binnendeurkozijnen eruit zien in de woning, het schuifdeur systeem kwam van de fabrikant "intersteel" . - doorlopend monteer ik meubels, laminaat en stoffering in huizen voor een vastgoed beheer bedrijf - kozijnrot reparatie van een aantal woningen in opdracht van woningbouwvereniging - gevel schoongespoten van een schoolgebouw met hoogwerker en hoge druk spuit - de ijzeren railings van 24 balkons afgehaald en gedemonteerd en gesorteerd, noodvoorziening geplaatst in opdracht van woningbouwvereniging, de railing is in het buitenland gespoten en er later door ons weer opgezet. - huis gevuld met oude huisraad erin geheel ontruimd, gestript en weer opgeknapt zodat het klaar is voor verkoop. Er kwamen 4 grote containers met rommel uit maar na diverse reparaties, schilder en stukwerk samen met een vriend weer helemaal netjes - data kabels trekken in kantoorpand met een team, was spoedklus want de vloeren kwamen eraan, had het nog nooit gedaan maar ging me goed af, nu weet ik hoe het moet - tuin van 30m2 was overwoekerd, alles eruit gehaald en grond egaal gemaakt klant kan er weer van genieten Ik werk in principe in heel Nederland. ZZP-ers, Bedrijven en instellingen kunnen tot 30 dagen betaaltermijn krijgen, onder voorbehoud van kredietacceptatie. We also work for English speaking customers we do house refurbishing, place doors, painting, carpenting, we build kitchens and bathrooms and do furniture assembly, plastering, electricity, water, tiling and so on.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels repareren -

  Het was een klein klusje, maar er werd veel aandacht aan besteden het toilet zag er weer uit als nieuw!
 • Gerard Bloom Tegelzetbedrijf

  Tegelzetter in Zevenhuizen

  Beoordeling: 4.7 van 54.75190 reviews

  Gerard Bloom tegelzettersbedrijf te Boskoop/Hazerswoude-dorp Ruim 25 jaar ervaring en interesse in ons vak. Wij verzorgen werkzaamheden voor particulieren en aannemers( waaronder al jaren vaste aannemers). Wij werken met A-merken tegelproducten: ARDEX,EUROCOL,SCHONOX,NOVI-PRO en SCHLUTER. De werkzaamheden worden uitgevoerd in samenspraak met onze opdrachtgevers om tot het gewensten eindresultaat te komen. Wij werken keurig en correct. Het eindresultaat is tevens onze reclame. Hopende u van dienst te mogen zijn. Voor vrijblijvende offertes contact ons via Werkspot.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels repareren -

  Jerry is een man van zijn woord en levert goed en netjes werk af. Altijd vrolijk.

Populaire lokale tegelzetters in Zevenhuizen

Andere vakmensen in Zevenhuizen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur