Vind behangers in Zevenhuizen

Op zoek naar behangers in Zevenhuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Zevenhuizen

 • MKA Klusservice
  MKA Klusservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95154 reviews
  Behanger in Zevenhuizen

  Welkom bij MKA Klusservice. MKA Klusservice werkt klantgericht, staat voor kwaliteit en stelt een tevreden klant als hoogste doel. MKA klusservice is gespecialiseerd in wand en plafondafwerking en behangwerkzaamheden. Of het nu gaat om uw hele woning, een kamer of een enkele wand, bij ons bent u aan het juiste adres. Tevens kunnen wij alle soorten glasweefsel of renovlies leveren en aanbrengen tegen scherpe prijzen, alles van uitstekende kwaliteit en met garantie. Leest u onze referenties en kijkt u eens onder onze projecten, dan zult u zien dat vele tevreden klanten u voor gingen. Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden in en om uw woning, neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fijne vakman: goede communicatie en onwijs snel!
  Kom in contact
 • behangprof.nl
  behangprof.nl
  Beoordeling: 5 van 55549 reviews
  Behanger in Zevenhuizen

  Professionele behanger gespecialiseerd in A-kwaliteit behang, zoals Arte, Elitis, Casamance en vele andere merken. Ook plak ik Renovlies. Werkzaam Nieuwerkerk ad IJssel en omgeving, zoals Rotterdam, Zuidplas, Zoetermeer, Voorburg, Capelle ad IJssel. Ik werk o.a. voor Thuisin Rubi, MV Inrichters, Ralph Kraaivanger, Schildersbedrijf Ton Verschoor e.a. Hopelijk tot ziens!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Komt afspraken na,werkt netjes...staat open voor vragen. Een vakman wat ons betreft. Iemand,om aan te bevelen.
  Kom in contact
 • Klusaannemer
  Klusaannemer
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Behanger in Zevenhuizen

  Vertrouwd, verzorgd en volgens afspraak. Met 40 jaar kluservaring en hoog klandizie gevoel, vindt u bij mij de persoon die netjes werkt, maar ook nee durft te zeggen als mij iets boven de pet gaat. Als de werkzaamheden zich er voor lenen, ben ik door heel Nederland beschikbaar. Persoonlijk kom ik uit de regio Den Haag/Rotterdam.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Fijn contact, kon alles vragen, prettige sfeer. Heeft snel en uitstekend gewerkt. Is van veel markten thuis, heeft daarna ook het laminaat gelegd. Ziet er allemaal prima uit! En netjes, alles aangeveegd. Ten zeerste aanbevolen!
  Kom in contact
 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75390 reviews
  Behanger in Zevenhuizen

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Goed en snel! Netjes gewerkt. Niks op aan te merken.
  Kom in contact
 • Onderhouds- en Aannemersbedrijf Ge-Ge
  Onderhouds- en Aannemersbedrijf Ge-Ge
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Behanger in Zevenhuizen

  Mijn naam is George,ik heb een bedrijf Onderhoudsbedrijf Ge-Ge en woon in Zoetermeer. Ik ben al 15 jaar stukadoor en 7 jaar schilder. Het belangrijkste voor mij is de tevredenheid van de klant.Mijn grootste pluspunten zijn mijn beloften nakomen en eerlijk zijn...

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Een super meedenkende man die weet waar hij het over heeft! Ik had de klus op Werkspot gezet, hij bood gelijk aan om diezelfde avond een kijkje te nemen naar de staat van de muren. De klus was binnen 3 dagen al geklaard. George enorm bedankt!!
  Kom in contact
 • Renovatiebedrijf Ridderkerk
  Renovatiebedrijf Ridderkerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.7526 reviews
  Behanger in Zevenhuizen

  Wij zijn een klus/renovatiebedrijf voor al uw klussen in en rondom uw huis/bedrijfspand.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  schakelt snel, fijn communiceren en goed werk geleverd.
  Kom in contact
 • EURO SCHILDER
  EURO SCHILDER
  Beoordeling: 4.9 van 54.9558 reviews
  Behanger in Zevenhuizen

  Ben je op zoek naar een Schilder? Dan kun je in Rotterdam bij EURO SCHILDER terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behang verwijderen, Decoratief schilderwerk en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel contact, heel hard gewerkt en strakke muren en plafond als resultaat!
  Kom in contact
 • Incho Bouw
  Incho Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Zevenhuizen

  Ben je opzoek naar een klusje man voor al u werkzaamheden binnen en buitenhuis ben u bij mij aan het juiste adres

  Kom in contact
 • Schilder- en Klusbedrijf Fer Deal
  Schilder- en Klusbedrijf Fer Deal
  Beoordeling: 4.7 van 54.7522 reviews
  Behanger in Zevenhuizen

  Uw woning toe aan een frisse uitstraling? Dan kunt u de schilderwerkzaamheden gerust aan 'Fer Deal' overlaten.. Schilder- en Klusbedrijf Fer Deal is begin 2020 gestart met haar schilder- en kluswerkzaamheden in de regio Zuid-Holland en sindsdien goed op weg om naamsbekendheid op te bouwen. Wij staan voor eerlijkheid, openheid, transparantie, vertrouwen en streven altijd naar perfectie en mooiste eindresultaat wat u als klant van 'Fer Deal' mag verwachten. Uw schilder- en kluswerkzaamheden zijn daarom bij ons in goede handen. Wat kunnen wij van 'Fer Deal' allemaal voor u betekenen: •schilderwerkzaamheden (binnen-/buitenshuis) •reparaties (oa houtrot, regenafvoer) •vervanging (oa verlaagd plafond ivm waterschade badkamer/toilet) •reiniging (oa dakgoot, dakkapel, tuinmeubulair) •vervanging (oa raamdorpels, regenafvoer, plaatsen bladvangers) •tuinonderhoud (oa verwijderen van bladeren, takken, onkruid en gehele ontruiming) •kaalmaken van trappen (oa ontdoen van trapbekleding, gladschuren) •behang verwijderen en renovlies-behang aanbrengen •vloeren verwijderen en leggen (laminaat, klik-pvc) •overige werkzaamheden in overleg. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken zodat wij voor u een offerte op maat kunnen opstellen. Bij 'Fer Deal' sluit u geheid uw beste Deal!

  Laatste review:
  Behang verwijderen-
  Mijn opdracht was om renovlies aan te brengen na het verwijderen van het behang en de wanden en plafonds te sauzen. Op veel plaatsen kwam de eerste dunne stuclaag mee met het behang afhalen. Dat was behoorlijk. Gelukkig kon Fer de wanden zelf repareren. Bij het sauzen van het renovlies bleek dat een aantal wanden heel erg bleven zuigen. Fer heeft dus veel meer tijd en energie in de klus moeten steken dan gepland maar het resultaat is fantastisch! Fer is een vriendelijke, hardwerkende en perfectionistische schilder en denkt met je mee! Dus ik raad hem zeker aan!
  Kom in contact
 • Lorens Klusbedrijf
  Lorens Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews
  Behanger in Zevenhuizen

  Lorens Klusbedrijf kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Behanger klus in Rotterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, Gevelrenovatie, Vloer verwijderen, Behangen kamer, Behang verwijderen, Stucwerk buiten, Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Lorens Klusbedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Zeer snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Super blij met het resultaat.
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Zevenhuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 359 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Zevenhuizen

Andere vakmensen in Zevenhuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt