Vind ontwerpers in Reijmerstok

Op zoek naar ontwerpers in Reijmerstok? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Reijmerstok

 • Studio Cindy Rademaker
  Studio Cindy Rademaker
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Ontwerper in Reijmerstok

  Studio Cindy Rademaker richt zich op ruimtelijke ontwerp en interieur architectuur maar omdat ik het belangrijk vind dat binnen en buiten mooi in elkaar overlopen neem ik meestal de buitenkant ook mee in het ontwerp. Mijn ontwerpen kunnen zowel een prive als een meer publieke functie hebben, dit ligt aan de opdrachtstelling en de wensen van de klant. Ik vind het erg belangrijk om in overleg tot een ontwerp te komen maar wil ook zeker mijn eigen ontwerp ideeën en voorkeuren kunnen uiten. Er zal daarom eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of het voor beide partijen gaat werken en hoe we het gaan aanpakken. Iedere woning is uniek en daarom vereist ieder project zijn eigen aanpak. Voornamelijk werk ik rondom Maastricht maar voor een leuk project wijk ik graag uit naar andere delen van het land. Zeker met alle digitale middelen moet dit geen probleem zijn. Zie u en uw woning graag tegemoet!

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Bouwtekening / berekening constructie draagbalken tbv draagmuren. Zeer tevreden over het verloop, en communicatie tijdens en voor het renoveren. 👍
 • Nelissen Bouwadvies
  Nelissen Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Reijmerstok

  Voor opdrachtgevers in zowel de zakelijke als particuliere sector werkt Nelissen Bouwadvies aan projecten waarbij behoefte is aan bouwkundig inzicht. ​ Of het nu gaat om een bouwkundige tekening, verbouwing, het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente of het begeleiden van het bouwproces; ik bied diensten aan in alle fasen van het bouwproject. Nadat ik al uw wensen in kaart heb gebracht, draag ik zorg voor bouwkundig advies en begeleiding. ​Constructieberekeningen: u kunt het beste rechtsreeks contact opnemen met een constructiebureau. Tevens kunt u bij mij terecht voor het opstellen van een energielabel. Voor de verkoop of verhuur van jouw woning heb je verplicht een energielabel nodig. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is en welke energiebesparende maatregelen nog mogelijk zijn. De energielabel-letter wordt bepaald op basis van het fossiele energiegebruik, uitgedrukt in kilowattuur per vierkante meter per jaar (kWh/m².jr).

 • Mestrom Architectuur
  Mestrom Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Reijmerstok

  Mestrom Architectuur Wij helpen u graag verder bij het uitwerken en realiseren van uw plannen. Ontwerp Advisering Vergunning (vergunningsvrij) Visualisering Bouwvoorbereiding Projectbegeleiding Wij zien ieder project als maatwerk! Informeer naar een vrijblijvende offerte en neem gerust een kijkje tussen de lopende en lopende projecten

 • Handels Consultancy B.V.
  Handels Consultancy B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Reijmerstok

  EXPERTISE: snoeien, rooien, appels, peren, haag, maken tuinbakken, installeren tuinlampen en binnenlampen, leggen van laminaat, plinten zetten, afkitten. Sinds 2021 opgestart met klussen in de vrije tijd naast hoofdberoep als meewerkend voorman bij het grootste fruitteeltbedrijf van Belgie en Nederland. Veel complimenten ontvangen omwille van de grote secuurheid waarmee ik werk en de goede arbeidsethos. Omdat het naast hoofdberoep wordt gedaan, pakken wij enkel kleine klussen aan. Opleiding: Biomedische wetenschappen aan Universiteit in Maastricht en Agro- en Biotechnologie aan de Thomas More in Geel.

  Laatste review:
  Heeft aantal klussen uitgevoerd bij onze tweede woning en allen naar tevredenheid afgerond. Werkt gestructureerd en hanteert hierbij een eerlijk tarief. Overlegt met opdrachtgever welke optie meest gewenst is en voert daarna zelfstandig de opdracht uit.
 • Bosch Architectuur
  Bosch Architectuur

  Nieuw op Werkspot

  Ontwerper in Reijmerstok

  Bosch Architectuur: Nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemming. Ontwerp, uitwerking (zowel vergunning als vergunningsvrij), bouwvoorbereiding. Kijk voor lopende en gerealiseerde projecten de website of social media.

 • Groothuijsen Infra
  Groothuijsen Infra
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Ontwerper in Reijmerstok

  Groothuijsen Bestratingen en verhuur. Voor al uw straatwerken. Groothuijsen Bestratingen en verhuur is een jong dynamisch bedrijf waar Kwaliteit en klant voorop staat.Door mijn 21 jaar ervaring in de wegenbouw kan ik mijn diensten als stratenmaker en machinist van graafmachines met hoge kwaliteit aan u aanbieden, tevens kan ik uw tuin aanleggen van a tot z, rioolwerkzaamheden en sloopwerkzaamheden. Kortom voor iedere klus in en om uw tuin kunt u bij ons terecht . Tevens leveren wij ook alle materialen tegen zeer scherpe prijzen . Groothuijsen bestratingen en verhuur Kwaliteit voor een redelijke prijs.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prima keurige vakman Houd zich super aan zijn afspraken en lost bijkomende probleempjes zonder meer zelfstandig op.
 • GNH Techniek

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Reijmerstok

  Wij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van hoveniers en bestratings-werkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van hekwerken en schuttingen. Ook kunnen wij voor u keermuren realiseren

 • Tim Brouns Tuin Aanleg & Onderhoud
  Tim Brouns Tuin Aanleg & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Reijmerstok

  Een jong hoveniersbedrijf. Dat werkzaam is in zuid Limburg.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Tim heeft goed werk afgeleverd. Was netjes binnen de afgesproken tijd aanwezig en heeft het werk keurig uitgevoerd. Prijs was ook naar wens. Wij zijn heel tevreden en zullen in de toekomst indien nodig zeker Tim opnieuw contacteren.
 • Groos Bouw- en Timmerwerken
  Groos Bouw- en Timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Ontwerper in Reijmerstok

  Hoofdzakelijk actief op het gebied van algemene timmerwerken en houtbouw. Tevens veel ervaring op het gebied van (interieur)ontwerp en denk dan ook graag met de klant mee. Je kunt bij mij terecht voor zowel kleine timmerklussen in en rond het huis als voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Naast timmerwerkzaamheden ben ik ook uitgerust voor andere werkzaamheden zodat ik vaak het een en ander kan combineren. Denk aan kleine delen stucen of metselen, installatiewerkzaamheden (gas/water/cv/elektra), egaliseren en isoleren. Werkzaam in regio Zuid-Limburg.

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Joost is een vakman en kan ik bij iedereen aanbevelen! Hij werk netjes, secuur en professioneel.
 • STOA Vastgoedadvies
  STOA Vastgoedadvies

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Reijmerstok

  STOA Vastgoedadvies wil zich profileren en bewijzen dat zij de juiste keuze is voor u om als partner mee in zee te gaan in het beheer en realisatie van uw vastgoed. Een partner met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. De STOA zuilen staan voor deskundigheid, betrouwbaarheid, daadkracht en zekerheid en bieden u, als opdrachtgever, een veilig gevoel dat uw belangen op een correcte wijze worden behartigd. STOA Vastgoedadvies richt zich met name op ontwerp, technisch beheer en realisatie van vastgoed. Van het opstellen van een meerjaren onderhoudsbegroting, het voorbereiden, de uitvoering en begeleiding van projecten, tot bouwkundige inspecties en adviezen. Ook het adres voor energielabels. Tevens is STOA Vastgoedadvies een interessante partner voor het uitvoeren van het technisch beheer voor Vereniging van Eigenaars (VvE). Een meer gedetailleerde omschrijving van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten vindt u op mijn website. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen. Met vriendelijke groet, Paul Hendriks

5

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Reijmerstok, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Reijmerstok

Andere vakmensen in Reijmerstok

Vind vakmensen bij jou in de buurt