Vind witgoed monteurs in Reijmerstok

Op zoek naar witgoed monteurs in Reijmerstok? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele witgoed monteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde witgoed monteurs in Reijmerstok

 • A.T.V. Service Hamers
  Beoordeling: 4.2 van 54.2511 reviews
  Witgoed monteur in Reijmerstok

  Reparatie en verkoop van Wit en bruingoed. Verkoop en reparaties van Laptops en Computers tevens aanleg en reparatie van Internet verbindingen. 3 maanden garantie op reparaties.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Alleen telefonisch contact gehad, zou langs komen, is nog niet geweest. Telefonisch contact was vrijdagmiddag jl.
 • Delta T Techniek
  Delta T Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Witgoed monteur in Reijmerstok

  Delta T Techniek “het verschil in techniek” Is een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. Wat bieden wij u. Alle voorkomende Elektro installatie Denk aan bv een eenvoudig licht punt of een stopcontact. Maar ook nieuwe meterkasten of een uitbreiding. Complete nieuwbouw of renovatie. Storingen verhelpen Wij hebben zegelrecht Zonnepanelen compleet geïnstalleerd. Voor platte daken en schuine daken. Maar ook in de tuin op bv een stellage. Alles begint met een goed gesprek, zodat we weten wat u wil. Daarna maken wij een passende offerte die op uw wensen is afgestemd. Met vriendelijke groet Delta T Techniek

  Laatste review:
  Laadpaal plaatsen of vervangen-
  Hij heeft zich keurig aan de afspraken gehouden. Vriendelijke man. De werkzaamheden zijn snel en netjes uitgevoerd. Werkte netjes en heeft geen rommel achtergelaten. Zou zo weer voor Delta T Techniek kiezen.
 • Maromic-Techno-Service
  Maromic-Techno-Service

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Reijmerstok

  als familiebedrijf verrichten we sinds 1993 werkzaamheden in de installatiebranche wij mogen het dealerschap voeren van 5 merken Nefit,Vaillant,AWB,remeha,Intergas.we plaatsen,onderhouden,en verhelpen storingen aan cv installatie en hebben uiteraard een 24/7 service,wij verrichten ook werkzaamheden en verhelpen ook storingen aan installaties die niet door ons zijn geplaatst. wij verwerken uitsluitend originele onderdelen (Deze leveren wij ook voor de DHZ. wel van te voren even berichten)

 • JB-Montage
  JB-Montage

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Reijmerstok

  Jong en gedreven bouw bedrijf -stuc werken -tegel werken -systeem plafonds -egaliseren -badkamer renovatie -zolder renovatie -

 • Bert Janssen Home Services
  Bert Janssen Home Services
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Witgoed monteur in Reijmerstok

  Hi, Welkom op het profiel van Bert Janssen Home Services, ik ben Bert. Wij zijn gevestigd in Maastricht en wij staan garant voor kwaliteit. Werkzaamheden bestaan ui: + kleine klussen mbt + elektra + glaszetten + sanitair + hout + lassen / metaal , reparaties + automotive electronica reparatie + kleine kit werken.

  Laatste review:
  Reparatie witgoed-
  Prima
 • JK Klimaattechniek

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Reijmerstok

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Elektricien in Eijsden, dan kan JK Klimaattechniek je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Thermostaat plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • BoKl Service

  Nog geen reviews

  Witgoed monteur in Reijmerstok

  Klusbedrijf zuid limburg HBO werktuigbouwkunde

 • Tymek Montage
  Tymek Montage
  Beoordeling: 4.4 van 54.452 reviews
  Witgoed monteur in Reijmerstok

  Janusz Zaporowski, eigenaar van Tymek Montage. Jaren ervaring in de bouw.

  Laatste review:
  Perfect gedaan. Komt zijn afspraken na.
 • Klussenbedrijf Ries Vulperhorst

  Nieuw op Werkspot

  Witgoed monteur in Reijmerstok

  Als je op zoek bent naar een Installatiebedrijf, Aannemer, Domotica specialist, Elektricien, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Dakdekker, Witgoed monteur in Mariënwaard 7, dan kan Klussenbedrijf Ries Vulperhorst je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Alarmsysteem installeren of vervangen, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Solid Building
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Witgoed monteur in Reijmerstok

  Solid Building kan je helpen met je Aannemen, Metselen, Slopen, Doorbraken, Aanbouwen, en Gevelrenovatie klussen, in Maastricht en omgeving.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Kundig, plezierig en correct in de omgang. Maken duidelijke afspraken. Geven goed advies. Leveren zeer goede kwaliteit.

2.5

Top beoordelingen witgoed monteurs

Onze witgoed monteurs in Reijmerstok, hebben een gemiddelde reviewscore van 2.5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale witgoed monteurs in Reijmerstok

Andere vakmensen in Reijmerstok

Vind vakmensen bij jou in de buurt