Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind vloerspecialisten in Reijmerstok

Op zoek naar vloerspecialisten in Reijmerstok? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Reijmerstok

 • Harzon Vloerenservice

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews

  Harzon Vloerenservice, gespecialiseerd in anhydrietdekvloeren en egaliseren.

  Laatste review:

  Vloer egaliseren -

  Op een paar spatjes na keurig gewerkt
 • Parketvloerenhuis B.V.

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews

  Beste klant, We hebben meer dan 25 jaar ervaring met parkethout en laminaatvloeren. Van opschuren tot leggen en leveren van alle soorten kwaliteitsvloeren inclusief het zetten van plinten. Parketvloerenhuis is een gerenommeerd vloerenbedrijf waar u hoge kwaliteit, deskundig advies en een ouderwetse service vindt! Gedreven en vol enthousiasme stellen we dagelijks alles in het werk om onze klanten naar volle tevredenheid te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken tot in het kleinste detail. Of u nu kiest voor een vloer uit onze standaard collectie of voor puur maatwerk: alles is mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijke houten vloeren met een eigen karakter. Voor parketvloeren, bourgognevloeren, patroonvloeren, tapisvloeren, verouderde vloeren, maar ook voor lamelparket, alle soorten laminaatvloeren, pvc-vloeren, traprenovatie en voor onderhoud van uw vloer, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan achter ons vakmanschap en onze producten, en werken daarom uitsluitend met hoogwaardige houtsoorten en materialen. Voor meer info verwijs ik u naar onze website. Stuur ons een bericht en we nemen binnen 48 uur contact met je op voor het maken van een afspraak. Vervolgens komen we langs om de de klus te bekijken en maken we vrijblijvend een offerte op maat. Met vriendelijke groet, Parketvloerenhuis BV Ron Grooten

  Laatste review:

  Vloer schuren, oliën of lakken -

  Prima bedrijf, betrouwbaar, afspraak is afspraak en mooi werk geleverd. Wij zijn blij dat we deze keuze hebben gemaakt. Afspraak kon op korte termijn ingepland worden.
 • Area Woning Project Stoffering

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews

  Een korte uitleg over Area woning project stoffering . Area woning project stoffering in maastricht , is een zelfstandig bedrijf met in totaal 30 jaar ervaring in het leggen en egaliseren van vloeren. Wij leveren kwaliteit en geen kwantiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van Novilon,tapijt,laminaat,pvc,het bekleden van trappen,hangen van gordijnen en zonweringen en egaliseren van vloeren. Ook leveren wij zelf de materialen en we komen gratis en vrijblijvend voor een offerte aan uw deur. Mvg Area Woning Project Stoffering

  Laatste review:

  Vloerbedekking leggen of vervangen -

  Vloerbedekking aangeschaft maar geen tijd om zelf te leggen. De klus uitbesteed aan Area. Zij hebben de klus snel en vakkundig afgehandeld. Het tapijt is perfect gelegd. Voor één kamer was te weinig tapijt over. Ik heb dit bijbesteld en Area is teruggekomen om dit alsnog te leggen. Uitstekende service, dus.
 • Klussenbedrijf Maikel

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 4.8 van 54.8542 reviews

  Na 5 jaar voor een stukadoorsbedrijf te hebben gewerkt ben ik begin 2006 voor mijzelf begonnen. diversewerkzaamheden uit. Onze specialiteiten zijn: -Tegelwerk - Stuccen buiten en binnen - Spachtelputz - Sierpleister - Schuurwerk. Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Oog voor detail en Flexibiliteit zijn onze kernwoorden. Spreekt dit u aan?... dan bent u bij ons bij het juiste adres. Op al onze werkzaamheden zitten de gebruikelijke garanties. Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Vakman die met je meedenkt. Eindresultaat uitstekend en ten alle tijden bereid indien nodig aanpassingen of wijzigingen door te voeren
 • Offermans Klusservice

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Jouw klus met zorg uitgevoerd door vakmensen met verstand van zaken, dat is Offermans Klusservice. Neem vrijblijvend contact op om jouw klus te bespreken. We zijn je graag van dienst. Wij zijn werkzaam voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij hanteren zowel een betaalbaar uurtarief als een vaste prijs. Veelvoorkomende werkzaamheden: - Tegelwerk - Schilderwerk (incl. houtrot) - Monteren en afwerken gipsplaten (verlaagd plafond, scheidingswand, voorzetwand etc.) - Elektra (installeren en verzegelen nieuwe meterkast, extra groepen plaatsen, nieuwe stopcontacten en verlichting aanleggen, patchkasten installeren etc), - Vloeren leggen (tegels, laminaat en click-PVC incl. plaatsen hoge MDF plint/overzetplint/plakplint) - Strip- en sloopwerken - Ontruiming van kelders, zolders, woningen en afvoeren van afval. - Woningen verkoopklaar maken Er zijn natuurlijk ook kleinere klussen waarmee wij genoeg ervaring hebben, zoals schilderijen ophangen, plinten zetten, kraan vastzetten etc. Wij maken een gratis offerte voor u op. U zit nergens aan vast. Geen verborgen kosten. Afspraken worden duidelijk vastgelegd in een opdrachtbevestiging. Wij zijn u graag van dienst!

  Laatste review:

  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen -

  We hebben Kevin leren kennen als een betrouwbare vakman, die transparant is in zijn communicatie, doet wat hij zegt (waaronder het nakomen van afspraken), integer is en meedenkt vanuit jouw belang als klant. De klus betrof het verwijderen en afvoeren van de oude vloer op de gehele bovenverdieping (40 m2) en het leggen van een nieuwe (inclusief plinten). Alles zeer naar tevredenheid. Meer dan reden genoeg hem ook de schilderopdracht (beneden- en bovenverdieping) te gunnen.
 • MT-Bouw en Renovatie

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 5 van 5553 reviews

  Bouw & renovatie Uw specialist voor onderhoudswerkzaamheden VOOR AL HET ONDERHOUD EN RENOVATIES RONDOM UW HUIS ONZE SPECIALITEITEN Wij kunnen het volgende voor u betekenen DAKWERKEN Wij zijn gespecialiseerd in al het onderhoud aan dak en gevel van woning en bedrijfspand. Onze diensten zijn creatief, innovatief en duurzaam. Wij werken alleen met milieuvriendelijke middelen. TEGELWERKEN Wij verzorgen betegeling van vloeren en wanden van badkamers, keukens en toiletten. TERRASREINIGING Iedereen kent het probleem: bestrating en vlonders die door verloop van tijd vervuild zijn door onkruid, algen, mossen, groene of zwarte aanslag. Wij bieden verschillende oplossingen om uw terras weer schoon te krijgen. GEVELWERKEN Cleanen van uw gevels, alsmede het uitvoren van kleine werkzaamheden kunnen wij ook voor u verzorgen.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  We willen Mt-bouw en renovatie graag bedanken voor het geleverde werk. Zij hebben als enige gereageerd op onze oproep via Werkspot. Ze hebben het aangedurfd om deze niet eenvoudige klus op zich te nemen: De schouw liep conisch, kleine formaat tegels waren reeds aangekocht en de zijkanten moesten in verstek gezaagd worden. Diverse tegelzetters gaven aan dat dit onmogelijk was. Mt - bouw heeft het tegendeel bewezen. Het resultaat gaat onze verwachting te boven en zijn in de toekomst ook van plan om MT-bouw voor de badkamer in te huren. Het team van MT-bouw heeft prachtig werk geleverd waar we ons hele leven blij mee zijn.
 • Luyten Garden Design

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 3.5 van 53.558 reviews

  Luyten Garden Design is een veelzijdig bedrijf wat in het uitvoeren van bestratingswerkzaamheden heel erg ver gaat. Wij zijn gespecialiseerd in grote en kleine projecten en pakken alles aan van a tot z. Wilt u een nieuw terras, oprit of grond af gegraven of riolering aangelegd hebben, wij kunnen het allemaal realiseren voor u. Tuinontwerpen doen wij in samenwerking met een tuinarchitecte. Samen zullen we kijken naar uw wensen en zorgen we voor tevreden klanten.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Netjes gewerkt en mooi resultaat. Professioneel bedrijf.
 • Klusbedrijf de Jong

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 4.6 van 54.6573 reviews

  Wij zijn een klusbedrijf dat zich bezig houdt met allerlei klussen rondom en in het huis. Wij maken altijd een prijs op maat samen met de klant en zorgen voor een snel uitgevoerde klus.

  Laatste review:

  Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen -

  Snelle en goede service. Goede uitvoering van de werkzaamheden. Tevreden met het resultaat
 • Verbouw- en klusservice Ron Schouten

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 4.8 van 54.8531 reviews

  Ik ben een ervaren bouwkundige die 14 jaar als zelfstandige werkt in het klein klantenwerk. Ik heb tuinkamers, dakkapellen, toiletten en afbouwtimmerwerken gemaakt. Momenteel neem ik hoofdzakelijk binnen werkzaamheden aan, het grotere buiten werk laat ik aan de collega's. Sinds enkele jaren ligt de nadruk van de uit te voeren werkzaamheden hoofdzakelijk bij toilet renovaties, hier is enige expertise ontstaan. Ik voer alle werkzaamheden in eigen beheer uit. Voor stucwerken neem ik, afhankelijk van de werkzaamheden, nog wel eens een collega in de hand om dit uit te laten voeren. Installatiewerk zoals loodgieterswerk, cv werk en elektrawerk voer ik allemaal zelf uit, hoef ik niet te wachten op een installateur wat de voortgang ten goede komt. Eventuele gebreken of onvolkomen heden lossen ik altijd naar goedvinden op. Muurverfwerk neem ik ook aan afhankelijk van de situatie ter plaatse.

  Laatste review:

  Laminaat leggen -

  Zeer positief. Zeer correct en prompt qua communicatie, stipt op tijd, zeer secuur in het werken. Denkt mee in oplossingen en geeft zelfs advies sommige dingen niet of anders te doen, waardoor ik geld bespaarde (en hij minder uren maakte). Dank Ron
 • KSTH

  Vloerspecialist in Reijmerstok

  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews

  Mijn naam is Henrie Menten en ben ZZP'er in de afbouw. Mijn bedrijfsnaam is KSTH voor al uw schilderwerk, timmerwerk,tegelwerk en renovatie. Verder leg ik ook veel laminaat onder andere voor de verfzaak en de montage service van gamma, praxis en karwei. Ben voornamelijk werkzaam in de particuliere sector. Goed overleg en meedenken met klanten vindt ik heel belangrijk. Duidelijke afspraken maken om misverstanden te voorkomen.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  We zijn super blij met het resultaat ondanks dat de ondergrond bij ons ontzettend moeilijk was doordat we alleen een werkvloer hadden. Heel ervaren vakman met veel geduld, en iemand die fatsoenlijk zijn afspraken naar komt. Doordat bij ons de planning anders verliep als gehoopt hadden door de stucwerkers paste de vakman zich supper aan. Zodra de aanbouw klaar is komt hij zeer zeker weten terug voor de rest te betegelen. Ik RAAD hem aan een SUPPER VAKMAN

Populaire lokale vloerspecialisten in Reijmerstok

Andere vakmensen in Reijmerstok

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur