Vind ontwerpers in Abcoude

Op zoek naar ontwerpers in Abcoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Abcoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 54 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Abcoude

 • VDM Engineering
  VDM Engineering
  Beoordeling: 4.9 van 54.9526 reviews
  Ontwerper in Abcoude

  Constructie berekeningen en tekeningen voor alle verbouwingen of nieuwbouwplannen. Geschikt voor vergunningsaanvragen of uitvoering. Ook alleen een eerste advies of schetsontwerp behoort tot de mogelijkheden.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Mark kan snel werken en schakelen en levert niet alleen een constructieberekening of -tekening aan. maar verdedigt deze ook bij de Gemeenten en bespreekt deze met de aannemer. Als er nog vragen zijn, beantwoordt hij ze. Ook als het weken later is.
 • Innovation Valley Europe B.V.
  Innovation Valley Europe B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Abcoude

  Bouwkundig adviesbureau. Gewoon Gezond Wonen levert de volgende diensten: Bouw advies Tekeningen Bouwaanvragen Bouwbegeleider Kwaliteit waarborgen - aanbesteding Energie prestatie advies 33 jaar ervaring in de bouwsector Gericht op de kwaliteit van wonen: Luchtkwaliteit, Natuurlijk verwarmen, Energiebalans. Gewoon Gezond Wonen, daar krijg je energie van.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Rik heeft ons geweldig begeleid tijdens het herstellen van de constructie.
 • Groenstudio MOS
  Groenstudio MOS
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Abcoude

  Ik ben een groene tuinontwerper. Tuinen van Groenstudio MOS zijn groen, creatief en modern. Een plek voor ontspanning, samen zijn, spelen, zonnen, plukken of moestuinieren en genieten van een natuurrijke omgeving. Ik maak complete ontwerpen, een aanpassing van de huidige tuin of een update van de beplanting. Een groene tuin heeft veel voordelen. Door het ontwerp aan te passen op de bodem en natuur eromheen slaat de beplanting goed aan en werkt mee met de omgeving. Hierdoor zal de tuin relatief onderhoudsvrij zijn. Een groene tuin is ook klimaatbestendig, zorgt voor verkoeling en geef water een plek. Groen is mooi om naar te kijken, zorgt voor een fijne sfeer maar zit ook vol leven wat zorgt voor een gezonde tuin. Ik kijk er naar uit om de mogelijkheden te bespreken en je droomtuin te ontwerpen. Neem direct contact op met Groenstudio MOS om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Tuinontwerp -

  Merel heeft me enorm geholpen. Eerst met een schetsontwerp, daarne de uitwerking naar definitief ontwerp, materialenlijst, plantenlijst. Resultaat is geheel vernieuwde voor- en achtertuin. En dat allemaal met een klimaatbestendig ontwerp, inzet van inheemse planten en heel veel enthousiasme. Een aanrader als je niet helemaal weet wat je met je tuin aan moet!
 • Steun in Architectuur
  Steun in Architectuur
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Ontwerper in Abcoude

  Met een ruime ervaring van meer dan 15 jaar, STEUN IN ARCHITECTUUR richt zich met name op de particuliere sector. Of u een klein advies voor een badkamer of een hele renovatie wil, maakt niet uit; u krijgt altijd dezelfde aandacht. Onze aanpak: ONTWERP: nieuwbouw, verbouwing, renovatie inclusief de aanvraag van omgevingsvergunning voor bouwprojecten zoals: dakkapelen, aan-, uit-, opbouw, overkapping, tuinhuis, zonnepanelen, enz.; UITVOERING: werkomschrijving en technische tekeningen voor het aanvragen van offertes en beordeling van offertes bij aannemers; bouwdirectie en toezicht HUISSTYLING: materialen, kleuren, interieuradvies voor: badkamers, keukens, slaapkamers, woonkamers, toiletten, zolders, kelders, balkons, terrassen, tuinen, garages, enz. FASES WERKWIJZE / TEKENWERK: 1. Voorbereiding: opmeten en uitwerking van de tekening bestaande toestand 2. Schetsontwerp: concept plattegronden in 2d lay-out ondersteund met 3d visuals; 3. Definitief ontwerp/bouwaanvraag: het gedetailleerd uitwerken van het voorlopige ontwerp ter voorbereiding op de bouwaanvraag, kleur en materiaalvoorstellen, productkeuzes, sfeerbeelden

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Ik ben blij met de ondersteuning door Gyana: nette prijs, snelle reactie, goed resultaat.
 • Studio Kuin Architectonische Vormgeving
  Studio Kuin Architectonische Vormgeving
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews
  Ontwerper in Abcoude

  interieurarchitect voor groot en klein budget, waarbij de opdrachtgever direct betrokken is bij 't project. Interieuradvies, kleur- en materiaal advies, meubelontwerp, uitwerking technische en bouwkundige tekeningen, bouwbegeleiding. Vraag nú een 2-uur durend advies aan (€325,-)bij Studio Kuin bij jou thuis of geef het iemand kado! Kan nu ook online via de webcam!!😀 Je kijkt direct mee en overleggen samen online.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Het was een inspirerende sessie , Rene helpt om je vaste denk patroon om te zetten in creatieve oplossing We zijn er heel blij mee
 • FOS Engineers
  FOS Engineers
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Ontwerper in Abcoude

  FOS Engineers is een bedrijf dat in 2020 is opgericht. Het bedrijf bestaat uit een team van drie gedreven professionals die opdrachtgevers graag ondersteunen bij het realiseren van hun droombeeld. Het bedrijf komt voort uit een kennismaking tijdens de studies bouwkunde(architectuur) en bouwtechnische bedrijfskunde(assetmanagement) aan de Hogeschool van Amsterdam. Nadat wij onze bouwkundige opleiding hadden doorlopen, zijn wij allen voor ons zelf begonnen met als doel het opdoen van ervaring. In deze tijd hebben wij een breed scala aan opdrachten gehad waarvan het grootste deel vergunningsaanvragen en (nieuw)bouwontwerpen. Na enige tijd hebben wij besloten om onze kennis en krachten te bundelen zodat wij de opdrachtgever nog beter van dienst kunnen zijn. Als jong en ambitieus bedrijf focussen wij ons voornamelijk op de kleine bouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen, uitbouwen, verbouwingen maar bijvoorbeeld ook 3D impressies. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het aanvragen van (bouw)vergunningen. In feite kunnen wij vanaf het eerste contact tot de oplevering een rol spelen in uw project. Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de Randstad (Amsterdam en Leiden), maar voor een opdracht buiten deze regio deinzen wij zeker niet terug. Als bedrijf hebben wij het milieu hoog in het vaandel staan. Wij sturen daarom graag aan op het gebruik van duurzame materialen en (bouw)methodes.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Het was prettig schakelen met Thoby. In de offertefase dacht hij goed mee, waardoor we op een prima prijs uitkwamen. Vervolgens waren de constructietekeningen snel gemaakt en de aanvraag voor de omgevingsvergunning ingediend. Binnen 2 weken hadden we een goedkeuring van de gemeente. Zeer positief dus.
 • InStyling

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Abcoude

  Interieur vormgeving voor woning, kantoor, winkel en ook boten. Instyling bedenkt voor de klant passende oplossingen voor een nieuwe inrichting. Een indelingstekening en een sfeerbord zijn de basis voor de aanpak van vernieuwing van meubilair en een verbeterde logistieke indeling van de ruimte(s). Met de klant bekijken we hoe de uitvoering aangepakt kan worden. Vervolgens gaan we gezamenlijk op zoek naar partijen die dit kunnen verwezenlijken.

 • CRS-Building
  CRS-Building
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Ontwerper in Abcoude

  All rounder - van ontwerper tot totaal sloop en nieuwbouw. Alles in huis om uw project compleet op te leveren en te verzorgen met kwaliteit.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Na telefonisch contact zijn wij tot een overeenkomst gekomen. Dit alles was zeer snel en correct afgehandeld. Top....
 • BLACKSON ING

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Abcoude

  Ik ben Clifford Blackson. Ik ben in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb na mijn studie één jaar gewerkt als ingenieur in de ondergrondse infrastructuur (kabels en leidingen) en daarna drie jaar als werkvoorbereider/tekenaar gewerkt bij een timmerfabriek. Daarbij was ik nauw betrokken bij het bouwproces, wat mij vandaag in de gelegenheid stelt uw droom te helpen verwezenlijken. Kwaliteit en partnerschap is wat ik bied want het slagen van een project is niet alleen voor u, maar ook voor mij het voornaamste doel. Voor al uw bouwkundig tekenwerk en oplossingen kunt u bij mij terecht. Ik kijk uit naar een vruchtbare samenwerking.

 • Vastgoedvergunningen B.V.
  Vastgoedvergunningen B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Abcoude

  Nieuw op Werkspot! Na meer dan 300 projecten in het afgelopen jaar is Vastgoed Vergunningen gespecialiseerd in het verkrijgen van omgevingsvergunningen in Nederland. De meeste projecten bevinden zich rond Amsterdam en Haarlem, maar ook daarbuiten. Hier zijn ze specialist in het produceren van bouwkundige ontwerpen, (werk-/)bouwtekeningen, elektroplannen en het geven van bouwkundig advies en begeleiding. Het werk loopt uiteen van nieuwbouw projecten tot aan monumenten in de binnenstad. Vastgoed Vergunningen werkt nauw samen met partijen als Bouwmeesters Amsterdam, Balkonherstel en constructeurs voor een efficiënte en professionele werkwijze. Levertijd binnen 2 weken. Laten we contact leggen om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

  Laatste review:

  Zeer tevreden met deze jongens! Ze hebben ons geholpen met het verkrijgen van een vergunning voor een balkonrealisatie. We waren zo tevreden dat we meteen meer van dit soort werk bij ze neer hebben gelegd. Ze zijn snel en voor een prima prijs. Daarnaast communicatief sterk en komen hun afspraken na. Was prettig samenwerken met Karel en zijn collega's dus zeker te aan te raden!

Populaire lokale ontwerpers in Abcoude

Andere vakmensen in Abcoude

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur