Vind keukenmonteurs in Abcoude

Op zoek naar keukenmonteurs in Abcoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Abcoude

 • Olly's Agency
  Olly's Agency
  Beoordeling: 4.9 van 54.95114 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  Deze klusser is een allround vakman en een echte professional. Wat uw wensen ook zijn, deze klusser helpt u snel. Gun u zelf het gemak en schakel hem in voor klussen waar u geen weet van hebt, of simpelweg niet aan toekomt.

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Opdracht was inbouwen van een hoge koelkast. Olly's Agency reageert snel; goede communicatie; komt op tijd; vriendelijk, bovenal vakkundig. Olly's Agency, bedankt!
 • FT Solutions
  FT Solutions
  Beoordeling: 4.8 van 54.85395 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  Een van de betere klusbedrijven. Net niet de allerbeste, maar wel een goede tweede. Redelijk geprijsd en komt altijd de gemaakte afspraken na. Werk alleen, dus niet zo snel als bedrijven met personeel, maar als er iets meer tijd te besteden is, ben ik een uitstekende keus. Heb ruime ervaring met allerhande klussen in en om uw woning en/of bedrijf. Ruime ervaring opgedaan in het bedrijf van mijn zwager, die voor makelaarskantoren in Amsterdam het onderhoud en de kleine verbouwingen in beheer heeft en uitvoert. Breng ook alle soorten/maten afbeeldingen aan op muren van baby en/of kinderkamers. Schroom niet om voor nadere informatie contact met ons op te nemen via Werkspot. Misschien treffen we elkaar ooit.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Super,snel en zeer vriendelijk
 • PKW Bouw
  PKW Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  Ik houd me bezig met de assemblage van keukenapparatuur, vaatwassers, koelkasten, ovens, inductie. Ook monteer ik allerlei meubels.Ik heb een VCA

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Kasten op korte termijn en zorgvuldig in middag geplaatst
 • Timmerbedrijf West
  Timmerbedrijf West
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  Hallo, leuk dat u komt kijken op mijn profiel! Mijn naam is Robin en mijn bedrijf is momenteel gevestigd in Amsterdam Zuid. Ooit in Amsterdam Oud-West begonnen en nooit mijn naam aangepast of willen aanpassen :) Ik ben opgeleid als meubelmaker en heb in mijn loopbaan bij veel verschillende branches gewerkt waaronder interieurbouw, stand- en decorbouw, keukenbouw en bij bouw- en aannemersbedrijven. Hier heb ik veel diverse ervaringen opgedaan en deze ervaring heb ik kunnen samenvoegen zodat ik voor mijzelf een duidelijk plaatje heb gecreëerd hoe een proces moet verlopen, in welke volgorde en dus goed vooruit kan denken en voorbereid te werk kan gaan. Al meer dan 10 jaar heb ik een eigen onderneming. Ik deed veel kleinschalige verbouwingen van woningen, badkamers, zolders etc. Hierbij huurde ik ook zzp-ers in en zorgde dat alles goed verliep. De laatste jaren ben ik me meer gaan richten op het plaatsen van keukens en het voorbereiden hiervan. Ik merkte ook dat er veel vraag is naar iemand die alle voorbereidingen kan doen voordat de keuken geplaatst wordt. Vaak moeten mensen zelf een elektriciën, loodgieter, timmerman en stukadoor regelen nadat ze een keuken hebben gekocht. Ik kan al dit werk voor de klant verzorgen zonder er omkijken naar te hebben. Daarnaast heb ik nog een team van 3 professionele schilders die voor mij werken waarbij ik voor hen de voorbereidingen, begeleiding en communicatie doe. De schilders werken op basis van 35,- per uur. We schatten in hoe lang ze ermee bezig zullen zijn en kunnen op basis hiervan een totaal prijs geven. Ik houd van precies werk met een mooi resultaat en aandacht voor de klant zodat het ook voor de klant een fijne beleving is. Ik hoop tot snel! Groeten Robin

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Erg tevreden met de door Robin uitgevoerde klus! Prettige manier van communiceren en vooraf duidelijk over eventueel meerwerk, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Robin heeft geweldig meegedacht en alles netjes afgewerkt. Het aanleggen van elektra en leidingen, metselen van muren en het doorkruisen van bijzonder natte ruimtes; niets is hem te gek. Dit alles heeft erin geresulteerd dat alles ruim op tijd voor het plaatsen van de nieuwe keuken gereed was. Heel erg bedankt nog!
 • Akin montage
  Akin montage
  Beoordeling: 4.6 van 54.65174 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  Ik, Akin, heb in 2018 mijn eigen bedrijf Akin Montage opgericht. Ik ben 6 jaar in dienst geweest bij een professioneel keukenbedrijf. Mijn specialisme is het plaatsen van keukens en monteren/ repareren van meubels. Dat zijn bijvoorbeeld meubels van de ikea, Leenbakker, jysk, otto etc. Hierin ga ik secuur te werk, om kwaliteit af te kunnen leveren. Mijn tarieven is niet gebaseerd op uurloon. Ik kijk uit naar wat er gedaan moet worden en maak daar een voorstel voor. Kom je in contact? De volgende dag kom ik langs voor de montage/ reparatie.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  professioneel, vriendelijk
 • Keukensenzo Montage
  Keukensenzo Montage
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  Keukensensenzo Montage is al 10 jaar gespecialiseerd in het vakkundig plaatsen van keukens. Van stijlvolle landelijke keukens tot Ikea keukens. U kunt bij ons terecht voor aanpassingen van leidingen of elektra voor uw nieuwe keuken. Naast het plaatsen van keukens bieden wij ook tegelwerkdiensten aan voor zowel keuken, badkamer en toilet.

  Laatste review:
  Ab heeft ons geweldig geholpen met onze nieuwe keuken! De oude keuken is gedemonteerd, ruimte gebruiksklaar gemaakt en alles geïnstalleerd en in elkaar gezet! Het ziet er netjes uit en de communicatie was ook erg prettig. Ik zou hem zeker aanraden :)! Veel dank!
 • Klus-Montage Bedrijf Willem
  Beoordeling: 4.5 van 54.55418 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  Jarenlange klus ervaring plaatsen van keukens,voorwerk keukens, elektra werk,sanitair en loodgieters werk,kit werk,timmer werk, tegelwerk,tevens sloopwerkzaamheden, Monteren van meubels, hang en sluitwerk sloopwerkzaamheden& verhuizingen ect ook vrijblijvende offerte maken voor div werk zaamheden sterke punten kwaliteit en flexibel werktijden i.o.m klant

  Laatste review:
  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen-
  Willem reageerde snel, kon dezelfde week nog langskomen en heeft de klus goed geklaard. In eerste instantie klemde er nog iets na het installeren van de vaatwasser, maar hij was gelukkig nog niet weggereden en heeft het meteen gefikst. Hele aardige en prettige man wat zeker ook niet onbelangrijk is.
 • Resaklus
  Resaklus
  Beoordeling: 4.7 van 54.75299 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  RESAKLUS Totaalonderhoud en klusbedrijf Ik ben Rene Bouwmeester . Ik doe Laminaat en houten vloeren leggen, Keukens plaatsen, tegelwerk, stucwerk en wanden plaatsen . We doen al 15 jaar Ikea keuken montage we hebben daar ruim ervaring in. We kunnen u keuken vanaf het begin begeleiden. Wij leveren ook op maat gemaakt raamdecoratie zoals rolgordijnen vouwgordijnen lamellen,luxaflex en duoroll. Met vriendelijke groet, Rene Bouwmeester (resaklus)

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Goed werk geleverd, kwamen op de afgesproken tijd en na 2 uur hing mijn tv precies zoals gewenst. Ook de lampen netjes opgehangen en daarna alles opgeruimd. Hing wel een prijskaartje aan maar mooi resultaat.
 • Inholland installaties
  Inholland installaties
  Beoordeling: 4.4 van 54.4589 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  Zeer betrouwbaar allrounder Loodgieter Stucwerk Timmerwerk Cv installatie Uw zorg onze prioriteit.

  Laatste review:
  Thermostaat plaatsen of vervangen-
  Mohamed came quickly to perfom the service as it was urgent. he was nice, available and explain me everything. He installed my nest thermostat and the heat link However, after just 3 days the device doesn't work anymore. he came back and tried to fix it and provide me with additional information and ask me to send back the device. I did everything and he told me he will come back to fix he never came back and didn't reply to my message anymore
 • ETAZ Montage
  ETAZ Montage
  Beoordeling: 5 van 555188 reviews
  Keukenmonteur in Abcoude

  Bij ETAZ Montage bent u aan het juiste adres voor: - Keukenmontage en volledige keukenrenovaties (verleggen stroom-, gas- en wateraansluitingen, tegelwerk etc.) - Wastafels en badmeubel installaties - Meubelmontage - Ophangwerkzaamheden (gordijnrails, planken, lampen, jaloezieën, zonwering etc.) . - Overige klussen op aanvraag ETAZ Montage

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Zeer deskundige en professionele service. Enorm aan te raden!

4.7

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Abcoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 251 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Abcoude

Andere vakmensen in Abcoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt