Vind hoveniers in Abcoude

Op zoek naar hoveniers in Abcoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Abcoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 816 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Abcoude

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.95580 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Top gasten werken snel, werken volgens afspraak!
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 5 van 55532 reviews

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Rico en zijn dochter hebben uitstekend werk verricht. Leuke en betrouwbare mensen die ik bij iederedn zou aanbevelen.
 • Yardin

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 4.8 van 54.8563 reviews

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Yardin was op korte termijn beschikbaar, het ging allemaal vlot en knap werk opgeleverd!
 • Nijenhuis tuinadvies

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 3.8 van 53.8570 reviews

  Nijenhuis Tuinadvies is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en aanleggen van tuinen. Wij werken met natuurlijke materialen en zijn eco-gecertificeerd.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Communicatie verliep een beetje rommelig, maar de afspraken zijn netjes nagekomen. Wat laat begonnen voor de hoeveelheid werk maar tot 19:30 doorgegaan om het af te krijgen.
 • Ster Boomverzorging

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews

  Ster Boomverzorging is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het werk in en rondom bomen Van aanplant tot het rooien van bomen wij doen het allemaal Met vriendelijke groet, Isaac Verster

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Ster Boomverzorging heeft twee bomen vakkundig gerooid. Isaac komt zijn afspraken na, is netjes op tijd, werkt met professionele en goede apparatuur en spullen, is nauwkeurig en vlot, communicatief vaardig, heeft kennis van zaken en alles netjes afgevoerd, de twee stobben weggefreesd en de tuin schoon opgeleverd. Dat allemaal tegen een nette marktconforme prijs. Heb je een 'bomen-klus'? Twijfel dan niet: schakel Ster Boomverzorging in!
 • Ishu Tuinonderhoud

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 4.5 van 54.5513 reviews

  Voor al uw tuinonderhoud en aanvullende werkzaamheden. Werkomschrijving: Voorjaarsbeurt/ Najaarsbeurt Hagen snoeien, onkruidvrij maken, beplantingen, borders beplanting, aanleg, grasverzorging, maaien, verticuteren graszoden leggen, bomen snoeien, grondverbetering, bemesting, struiken en planten verwijderen of verplaatsen, schutting verwijderen, terras afspuiten, groen afvoeren In het bezit van alle nodige gereedschappen, voornamelijk op accu. Een bus en aanhangwagen om af te voeren. Nette resultaat & klanttevredenheid

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Hele vriendelijke man die heel professioneel zijn werk doet! We zullen zeker vaker gebruik maken van zijn diensten!
 • Vaessen Hovenier

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 4.7 van 54.7551 reviews

  Mijn naam is Jim Vaessen, 27 jaar oud getrouwd, vader van een dochter, en eigenaar van Vaessen Hovenier. Ons specialisme ligt in het onderhouden van de tuin, aanleggen en bestraten van tuinen. We werken geordend en altijd in goed contact met de klant. Ik hoop u graag van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet Jim Vaessen

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Fijne communicatie en net geleverd werk. Zou hem graag nog eens inzetten voor een klus.
 • J. Jonker

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews

  Hallo Bestratingsbedrijf J.Jonker heeft meer dan 25 jaar ervaring met straatwerk wij doen alle voorkomende bestratingen van tuin tot parkeerplaats van winkelstraat tot schoolplein. wij werken voor particulieren maar ook voor aannemers en gemeenten of overheidsinstelling we zijn zelf in het bezit van machines om bv. uw tuin af te graven en weer te vullen met zand,ook kunnen we bomen of struiken verwijderen of uw grasmat vernieuwen schuttingen zetten incl. deuren behoort ook tot de mogelijkheden alle materialen die nodig zijn kunnen we leveren tegen scherpe prijzen als u informatie wilt of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via Werkspot. ons werkgebied is regio gooi maar in overleg ook verder met vriendelijke groet jerry jonker

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Dhr Jonker is een fijne man om zaken mee te doen. Deskundig , accuraat en de werkzaamheden zijn keurig binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Zeker een aanrader.
 • Ricardo Schuurman Dienstverleningen

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Ricardo Schuurman dienstverleningen/RS loonwerk, wij voeren werkzaamheden uit voor zakelijke en particulieren klanten. Wij zijn gewend om met het juiste en perfecte materiaal aan de gang te gaan, als de klant hier mee akkoord gaat. wij voeren de volgende werkzaamheden uit: - tuinen afgraven - aan en afvoeren van grond, houtsnippers,zand,puin, groenafval, - bomen omzagen / opruimen. - tuinen egaliseren - straatwerk -schuttingen zetten -graszoden leggen - vlonders maken - beschoeing zetten - containers neerzetten (10 kuub/23 kuub). kortom genoeg werkzaamheden die wij vakkundig en zorgvuldig voor u uit kunnen voeren. graag komen wij bij u langs voor een advies en vrijblijvend natuurlijk. U kunt met mij contact opnemen telefoon of per e-mail.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Voortuin laten leeghalen, opnieuw laten betegelen en een schutting laten plaatsen. Alles conform afspraak uitgevoerd. Netjes gewerkt en fijne communicatie.
 • Sultan bestrating

  Hovenier in Abcoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews

  WIJ BRENGEN UW IDEEËN TOT LEVEN!! Wij hebben jarenlange ervaring in het bestraten en aanleggen van mooie en duurzame tuinen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Hij is gezellig, maakt een praatje en werkt heel hard. Hij luistert goed naar uw wensen. Hij streeft naar kwaliteit. Vooraf ging de communicatie via WhatsApp, waarop hij zeer snel reageerde. Hij stelde vooraf veel en goede vragen, zodat ik de klus goed kon voorbereiden. Absoluut een aanrader.

Populaire lokale hoveniers in Abcoude

Andere vakmensen in Abcoude

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur