Vind schoonmaakbedrijven in Abcoude

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Abcoude? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Abcoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 183 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Abcoude

 • Stretch Services

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.95327 reviews

  Stretch Services, 5 sterren service en kwaliteit. Omdat het beter, slimmer en schoner kan, zie de reviews van onze klanten. Uw allround schoonmaak- en klus servicebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in: ⭐Dakterras en houten tuinmeubilair reiniging en onderhoud. ⭐ Dakkapel, boeideel, dakgoot reiniging en onderhoud. ⭐ Wij kunnen uw dakgoot volledig afsluiten met DrainGuard en zonnepanelen volledig afsluiten voor vogelnesten. Nooit meer een vieze dakgoot en nooit meer vogelnesten onder uw dakpannen en zonnepanelen, kijk bij onze foto's voor voorbeelden. ⭐ Rolluiken volledig reinigen aan de binnen en buitenkant, ook onder de afdekkap en in de was zetten. ⭐ Uw balkon reinigen en duivennetten aanbrengen bij overlast van duiven. ⭐ klus- en schilder service in en om uw huis. ⭐ Wij werken milieu vriendelijk met biologische afbreekbare producten. ⭐Wij staan bekend om onze zeer goede service en snelle beschikbaarheid. ⭐Kiest u voor service en kwaliteit dan kiest u voor Stretch Services. ⭐Wij werken met betaalverzoek van de rabobank, na voltooing opdracht dient het openstaande bedrag dan dezelfde dag voldaan te zijn. Met vriendelijke groet, Marcel,Stretch Services.

  Laatste review:

  Schoonmaak rolluiken -

  Super blij met deze mannen! Mijn rolluiken zien er weer tip top uit!
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Beoordeling: 4.6 van 54.6544 reviews

  Pastoe schoonmaakbedrijf

  Laatste review:

  Glazenwassen -

  De ramen zijn goed schoon geworden, worden ook netjes nagespoeld om minder druppels achter te laten. De kosten vielen 2x hoger uit dan gecommuniceerd via werkspot. De persoon had niet goed gelezen dat het om zoveel ramen ging, terwijl dit wel in de opdracht stond.
 • Schoon & Opgeknapt

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews

  Wij zijn Schoon & Opgeknapt. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het schoonmaken van huizen en bedrijfspanden. Hiernaast voeren wij ook werkzaamheden buiten huis uit. Zoals het reinigen van lage ramen, deuren en lage zonneschermen. Als u uw tuin gesnoeid heeft en u heeft geen vervoer om de takken weg te brengen dan kunnen wij daarvoor zorgen. Onkruid uit uw tuin (alleen tussen stenen tegels verwijderen). Reinigen van uw balkon. Wij zijn vooral werkzaam in het weekend en op aanvraag doordeweeks. Onze ervaring: Wij hebben bij een klant in Zeist schoongemaakt. Meneer had een verbouwing en zijn hele huis zat onder het zand en stof. Wij hebben er voor gezorgd dat dit weer netjes was. Meneer was zeer tevreden hierover. Wij hebben de before en after foto's bij interesse mag u die aanvragen en wij mailen ze naar u.

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  We had the deep cleaning of the full house and cleaning the garden and porch after fall. They did a tremendous job. The house was very well cleaned, also the carpet and couch was cleaned very well. There were a lot of leaves in the garden after fall season and a lot of moss between stone pavement. They cleaned it very well. The communication was good and price was also very reasonable. I would definitely recommend them.
 • Glanstastisch schoon

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  15 jaar ervaring in de schoonmaak branche, vooral hotel schoonmaak. ik werk in Amsterdam en omgeving. Wij doen al uw schoonmaak werkzaamheden. - Housekeeping - glasbewassing - opleverschoonmaak - tapijtreiniging - banken en stoelen reinigen Opleverschoonmaak vanaf €150,- Over de prijzen valt altijd te praten. Gr. Team Glanstastisch schoon

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Heel goed werk afgeleverd! Goede communicatie en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Een aanrader!
 • Henry Schoonmaakbedrijf

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Beoordeling: 4 van 5452 reviews

  The nature of my work is to render perfect service to the clients

  Laatste review:

  Schoonmaak huis of bedrijfspand -

  Henry was friendly, approachable, and with a decent rate. We asked him to do a move-in cleaning, with the photos of the place attached. He spent quite some time cleaning and it seemed to be done well. However, when we started looking into the places you can't see directly, we were very disappointed to find out that Henry ignored them. Places not in plain sight were often ignored. You can see on the photo that under the rug there is a pile of dirt, between the sofa pillows there is trash, and behind the heater there is a ton of stuff. Also, quite some places in the cupboards later needed proper cleaning by us. Henry's explanation was that he did not expect a "deep cleaning" was necessary, but we had the photos and explained that it was a move-in. Overall, we are not very satisfied, though he did ask for a low fee in the first place. For the future I would suggest him to be open and say that he sees more work than he thought previously and find a solution together with the client.
 • Stok Totaalonderhoud

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Kvk 67422047 Schoonmaak en onderhouds bedrijf uit omgeving Amsterdam! Hoofdzakelijke werkzaamheden: schoonmaak wooncomplexen, vve schoonmaak en onderhoud, woning schoonmaak, klus en timmerwerk, glasbewassing en specialistische reiniging! Betrouwbaar, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen is waar wij voor staan!

  Laatste review:

  Glazenwassen -

  Onze spoedklus werd direct opgepakt en zeer naar behoren uitgevoerd! We zijn zeer tevreden!
 • Fast Cleaning Diamond

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Beoordeling: 3.7 van 53.7526 reviews

  Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met hoge kwaliteitsnormen👌. ons personeel is perfect gekwalificeerd, behendig, vriendelijk, respectvol, verantwoordelijk. Onze schoonmaakdiensten voor dit zomerseizoen Reiniging van terrassen, balkons, tuinen, evenementen, schoonmaak van hotels, appartementen, huizen, kantoren, coffeeshops, schoonmaak en impregneren van Gevels, Amsterdam, Hoor,Almere,Alkmaar, Noord Holland, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Zuid Holland,Nederland. We are a professional cleaning company, having high quality standards👌, our staff is perfectly qualified, agile, friendly, respectful, responsible, Our cleaning services for this summer season Cleaning of Terraces, balconies, gardens, Events, cleaning for hotels, apartments, houses, offices, coffeeshops, cleaning and impregnation for facades, Amsterdam,Hoor,Almere,Alkmaar, North Holland, Rotterdam, Utrecht, The Hague, Leiden, South Holland,Nederland.

  Laatste review:

  Muren of gevels reinigen of zandstralen -

  Op de 1e dag kwamen mensen zonder spullen materiaal en heb ik 1 dag voor niks staan wachten. Mensen hadden geen idee wat ze moesten doen met als resultaat dat het meeste verf er nog opzit. Bedrijf vertelde dat ze garantie geven maar komen dat niet na. Alle afval wat ontstaan is hebben ze laten liggen.
 • AtoZ Clean

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Beoordeling: 4.5 van 54.557 reviews

  AtoZ Clean Schoonmaakbedrijf, Ons schoonmaakbedrijf is in 2017 opgericht. Wij streven ernaar om een betere dienstverlening te bieden dan andere schoonmaakbedrijven. AtoZ Clean is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot schoonmaakbedrijf. Met veel van onze vaste klanten werken wij al samen sinds de oprichting van ons bedrijf. AtoZ Clean is meer dan alleen uw schoonmaakpartner. Uw klanten zijn ook onze klanten. Maatwerk, betrokkenheid en service vormen het fundament waarop wij langdurige relaties aangaan met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Waarom kiezen voor ons? Laat het schoonmaken van uw pand aan onze professionals over. Wij weten precies wat belangrijk is als het gaat om het schoonmaken van medische instrumenten, het kantoor, Productie bedrijven,Winkelcentra,de behandelkamer en natuurlijk de wachtkamer. We zetten zelfs gespecialiseerd schoonmaakpersoneel daar voor in. Bovendien gebruiken wij de beste schoonmaakproducten om ervoor te zorgen dat uw pand schoon, fris en vooral steriel is voor patiënten. Gegarandeerd Schoon AtoZ Clean is jarenlang bezig met het schoon houden van gezondheidsklinieken in de omgeving. Om dit op een goede manier te realiseren, zijn er trainingen en kwaliteit controles nodig om op een zo goed mogelijke manier onze objecten schoon te houden. AtoZ Clean staat voor continuïteit, kwaliteitswaarborging en vast schoonmaakpersoneel. Wij hebben samen met professionals gekeken naar de meest efficiënte werkmethodes. Om dit te waarborgen plannen wij elk kwartaal een training in voor ons schoonmaakpersoneel en moeten zij jaarlijks hun OK certificaat vernieuwen. Dit alles staat in het teken van de kwaliteit van de schoonmaak waar AtoZ Clean voor staat. Sinds het begin van de schoonmaakwerkzaamheden is AtoZ Clean bezig met het specialiseren binnen de gezondheidszorg AtoZ Als partner Met ons schoonmaakbedrijf werken wij in heel Noord-Holland. Of u nou opzoek bent naar een vaste schoonmaakploeg of een eenmalige reiniging wij staan voor u klaar! Het leveren van hoge kwaliteit schoonmaakdiensten is waar wij voor staan! Wij werken als schoonmaakbedrijf ook met vaste teams en pakken alle werkzaamheden professioneel op. Met ons (IFM)-concept ontzorgen wij bedrijven op alle vlakken. Van het leveren van hygiëne artikelen tot de schoonmaakwerkzaamheden. Het gaat bij AtoZ om de professionele werkwijze en de glimlach van de klant. We hebben klanten in deze regio's, deze klanten zijn de mensen met wie we de afgelopen 1,5 jaar in deze regio's hebben gewerkt, we willen u graag leren kennen en u onze visitekaart geven. Vaste medewerkers Wij vinden het fijn om bij onze klanten vaste gezichten te laten terugkomen. Om die reden werken wij altijd met vaste teams op ieder object. Uw heeft ook 1 vaste contactpersoon voor al uw vragen en wensen. Duurzame schoonmaak Duurzaam schoonmaken is mooi, maar staat niet op zichzelf. Het heeft pas zin als het onderdeel is van uw werkprocessen die ook gericht zijn op duurzaamheid. AtoZ Clean gaat graag met u in gesprek om te bezien hoe we onze werkwijzen optimaal kunnen afstemmen op elkaar. Wij leren graag van u en hopelijk heeft u ook iets aan onze kennis en ervaring op het gebied van duurzaam samenwerken. Een aantal belangrijke punten op een rij: - We hebben gecertificeerde medewerkers - Een vaste contact persoon - Kwalitetitsronde - Smart cleaning techniek - Bij keuze geen vast contract - Een scherp tarief - Wij geven de 1e maand 50% aanbieding Interesse in Reguliere Schoonmaak of meer weten? Doordat wij groot inkopen bij onze leveranciers krijgen wij hoge kortingen en kunt u profiteren dat wij ook al uw sanitair benodigdheden leveren tegen de allerlaagste prijs! Denk hierbij aan toiletpapier, hand papier, tork rollen, handzeep maar bijvoorbeeld ook vaatwasser tabletten. U hoeft dus niet zelf meer op pad om deze dagelijkse benodigdheden te kopen, dit regelen wij voor u! Ervaar zelf de beste kwaliteit tegen zeer scherpe tarieven en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! Wij komen persoonlijk bij u langs en nemen zorgvuldig de werkzaamheden op. Als eigenaar van AtoZ Clean schoonmaakbedrijf ben ik verantwoordelijk voor onze klanten en medewerkers maar ook voor een groot deel van de administratie. Ik sta u graag te woord als u vragen heeft of advies wilt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij AtoZ Clean. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op om een schoonmaak offerte te kunnen uitbrengen. Uiteraard kunt u ook telefonisch een schoonmaak offerte aanvragen.AtoZ Clean, is te bereiken op Email of CONTACT . Wij zien u offerte aanvraag graag tegemoet.

  Laatste review:

  Fijn contact, altijd bereikbaar en goede service! We kregen veel kortingen, zoals 1e maand 50% korting en wegens Corona + 10% korting. Tevens deden ze een grote beurt helemaal GRATIS!
 • JS Schoonmaak bedrijf

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Nog geen reviews

  👨🏾‍🏭👷🏼

 • Raja's Schoonmaak-Klussenbedrijf

  Schoonmaakbedrijf in Abcoude

  Nog geen reviews

  Beste heer/mevrouw, Mijn naam is Jeetendar Singh en ik ben 22 jaar oud. Sinds juni 2017 ben ik assistent timmerman en ik ben in bezit van een VCA-diploma. Overigens heb ik als assistent timmerman altijd te maken gehad met een schone en opgeruimde werkplek. Ik ben begonnen als opruimer in de bouw en heb veel met het vervoeren van balken ,platen etc te maken gehad ook heb ik onderandere ook sloopwerk gedaan . Tevens vind ik het fijn om mijn eigen werktijden in te plannen. Het is essentieel om schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Abcoude

Andere vakmensen in Abcoude

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur