Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Abcoude

 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75760 reviews
  Kozijnspecialist in Abcoude

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Goede service, de vakman maakte snel een afspraak om de klus te bekijken en kon toen snel een afspraak maken voor de reparatie. Is vakkundig en snel. Een klein minpuntje is dat als je een tijdafspraak maakt, daar niet echt op gerekend kan worden. De vakman komt wel, maar kijk niet verbaasd als het een uurtje later is.
 • Aan het werk
  Aan het werk
  Beoordeling: 4.9 van 54.95101 reviews
  Kozijnspecialist in Abcoude

  Klussenbedrijf AANHETWERK is een bedrijf waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van alle voorkomende werkzaamheden in en om uw huis en (klein-) bedrijf. Klussenbedrijf AANHETWERK is geen aannemersbedrijf, maar een organisatie die is gespecialiseerd op het gebied van verbouw, onderhoudswerkzaamheden en kluswerkzaamheden in de meest uitgebreide vorm. Door vakmanschap, betrouwbaarheid, flexibiliteit, duidelijkheid en professionaliteit, draait Klussenbedrijf AANHETWERK al jaren aan de top mee. Wilt u, als particulier en/of bedrijf gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren-
  Doorzetter, eerlijk, vriendelijk. De klus verliep moeizaam omdat het een lastige was. Herstellen UTP bekabeling door gehele huis met verplaatsen RouterModem bleek lastiger dan gedacht door uitbouw woning en niet toegangbare kruipruimtes. In het verleden slordig aangelegd dus geen kabel fatsoenlijk te trekken. Toch is er een goede oplossing gevonden door David. Wij hebben overal weer goed internet.
 • Manders Timmerwerken
  Manders Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Kozijnspecialist in Abcoude

  Manders timmerwerken is gespecialiseerd in het hangen van binnen en buitendeuren, hierbij kunnen wij het hele pakket voor u verzorgen van aanschaf van deur maar ook het beslag. De deuren worden vakkundig gehangen en en klanttevredenheid staat hoog in het vaandel. Ook voor het aanpassen van sloten, cilinders en beslag en het veiliger maken van uw buitendeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en werken met hoogwaardige materialen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Voordeur afgehangen en driepuntsluiting geïnstalleerd. Prima werk afgeleverd!
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75146 reviews
  Kozijnspecialist in Abcoude

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Nou ja, er was interesse, daarna niets meer van gehoord. Vreemd
 • Klussen met de Gouden Ster
  Klussen met de Gouden Ster
  Beoordeling: 4.8 van 54.85269 reviews
  Kozijnspecialist in Abcoude

  Dag allemaal, Om mij als eerst even voor te stellen, ik ben chaafi 31 jaar jong. En mijn hoofdberoep zit in de hang en sluitwerk waar ik zo een beetje 8 jaar in zit , heeft u een slot probleem of wilt u u woning beter beveiligd hebben dat doe ik met plezier voor een klein vergoeding, De hang en sluitwerk hebben allemaal een politiekeurmerk SKG en zeker 1 jaar garantie. Hopende u snel te ontmoeten. Mvg . Slotenmaker de ster

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  done profesionally
 • ZZP Z.Pomorski
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Kozijnspecialist in Abcoude

  Werkgebied-Amstelveen,Aalsmeer, Uithoorn, Kudelstaart,Amsterdam 10 jaar ingeschreven bij KvK Werkzaamheden binnen en buiten thuis

  Laatste review:
  Buitendeuren repareren-
  Snelle en goede service!
 • Strijbis Construction
  Strijbis Construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Kozijnspecialist in Abcoude

  Hoi hoi, Ik ben Jonathan. Eigenaar van Strijbisconstruction. Een 1 mans zaak die zich bezighoudt met timmeren. Timmeren zit in de familie, Strijbis bouw en Strijbis tegelwerken ging mij al voor. Nu ben ik ook aangeschoven in het rijtje en heb de afgelopen twee jaar vooral specialisaties gedaan op renovatie, neem vervangen raamkozijnen hout en kunststof. Dat laatste veel werk in te doen gezien de hoge isolatie waarde en subsidie vanuit overheid. Heb nauw contact met een van de 8 leveranciers in Nederland van het gerenommeerde merk K-vision van de leverancier Europrovyl. Bouw en timmerwerk sta ik voor in. Dus in principe elke timmerklus kunt u met een gerust hart aan mij overlaten. Elk bouwproject neem ik graag van u over in samenspraak met u. waarbij oog voor uw wens en langdurige relatie met de klant prominent zijn voor StrijbisConstruction. Verduurzaming is een hot-topic op het moment. daarin verdiepen wij ons en leveren werkzaamheden in samenwerking met ervaren loodgieters en elektriciens. Alle werkzaamheden van isoleren tot het plaatsen van een warmtepomp. En het plaatsen van zonnepanelen kunnen via ons op touw gezet worden. Totaal bouw doen wij aan maar dan met derden partijen. Alles heel goed kunnen geloof ik niet direct in. Dus voor het tegelwerk heb ik een ervaren tegelzetter ter beschikking, voor het stucwerk een ervaren stukadoor en vul het zo maar in. Elke discipline heb ik ter hand bij een bouwproject waardoor ik garant kan staan voor kwaliteit in elke sub-categorie. Om alle normen en regelwetgeving nauwlettend te kunnen volgen, volg ik nu zelf als extra scholing de opleiding tot Vakdiploma aannemer. Zo kan ik conform de laatste updates en wijzigingen in de bouw uw voorzien van een bouwwerk die up to date is. Zie ook strijbisconstruction online! Ik kijk uit naar de klussen en het contact, tot dan!

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Erg blij met de aanschaf en plaatsing van het kunststof kozijn in ons dakkapel. Jonathan is erg een aanrader
 • Puttmann Timmerwerken
  Puttmann Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Abcoude

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Dennis Puttmann en ik ben 32 jaar . Puttmann Timmerwerken. Ik zie mijzelf als een jonge maar vooral nette en serieuze ondernemer die staat voor kwaliteit voor zijn werkzaamheden. Daarom vind ik het belangrijk om een tevreden gevoel achter te laten bij de klant. Verder ben ik rechtvaardig, en houd ik van een goede verstandhouding naar de klant toe. Dus komt u ergens niet uit of heeft u ergens geen verstand van, bijv : timmerwerk, schilderwerk of totaal onderhoud /bouw dan geef ik u graag advies en los het voor u op. met vriendelijk groet, Dennis Puttmann.

 • Bijtjes Zonwering
  Bijtjes Zonwering
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Kozijnspecialist in Abcoude

  Bijtjes Zonwering is je ideale partner als je een rolluik, screen of knikarm nodig hebt in Utrecht en omgeving. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van buiten zonwering en horren en er zijn nog veel meer diensten die wij als zonwering specialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. Tot horens Om te voorkomen dat ik honderden euro’s per maand weg gooi, stuur ik een factuur voor de lead prijs als u geen gebruik maakt van mijn diensten. Tenzij het mijn schuld is dat er kosten gemaakt zijn natuurlijk ! Voor telefonisch consult stuur ik ook een rekening voor de lead kosten

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Rick is een echte vakman, oude rolluik gedemonteerd en de nieuwe opgehangen. Werkt zeer netjes, heeft er gewoon verstand van. Wij zijn zeer tevreden💪🏻👍
 • Libertasbouw
  Libertasbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9532 reviews
  Kozijnspecialist in Abcoude

  17 jaar ervaring met bouw, renovatie, mutatie en onderhoud voor particuliere klanten, expats en bedrijven. Sinds 01-06-2021 als ZZP timmerman begonnen onder de naam LibertasBouw. Spreekt Nederlands en Engels Doet: Ramen, Glas, Deuren, Sloten, Kozijnen, Vloeren, Wanden, Plafonds, Zolders/Vlieringen, Isoleren, Gevels, Daken (plat & schuin), Goten, Funderingen, Dakkapellen, Trappen, Keukens, Badkamers, Schuren/loodsen, interieurbouw. 17 years of experience with construction, renovation, mutation and maintenance for private customers, expats and corporations. Started since 01-06-2021 as self-employed carpenter with the name LibertasBouw. Speaks Dutch and English Does: Windows, Glass, Doors, Locks, Frames, Floors, Walls, Ceilings, Attics, Insulation, Facades, Roof (flat & tilted), gutters, foundation, Dormers, Stairs, Kitchens, Bathrooms. Barns/Sheds, interior-construction.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Zeer goed netjes en correct goed in de communicatie kortom een aanrader.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Abcoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 582 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Abcoude

Populaire diensten

Andere vakmensen in Abcoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt