Sloopbedrijven in Abcoude

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Abcoude. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Abcoude

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Abcoude

 • Arie’s klussies
  Arie’s klussies
  Beoordeling: 4.8 van 54.8552 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stratenmaker, Tegelzetter, Sloopbedrijf in Boskoop, dan kan Arie’s klussies je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Wand- of vloertegels zetten, Bestrating aanleggen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Duidelijke afspraak. Klus prima gedaan. Zeer vriendelijke mannen. Kan ik iedereen aanbevelen.
  Kom in contact
 • BBB Sloopwerken Constructiebouw
  BBB Sloopwerken Constructiebouw
  Beoordeling: 5 van 555187 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  BBBconstructie . nl Hallo! Ik ben Bert van BBB Sloopwerken Constructiebouw, BBB staat voor Bert’s Bouw Bedrijf. Dat zijn eigenlijk 2 woorden, maar dit klinkt leuker. We hebben zelfs een eigen partij in de 2e kamer ;) We kunnen naast slopen ook (op)bouwen. We bouwen muren van cellenbeton (Ytong), bouwen /vernieuwen vloeren en plafonds. Mijn vakmensen en ik zetten ons graag in om u netjes te helpen en van dienst te zijn. Wat we doen, doe we goed. Precies en punctueel in onze specialisaties. Afspraken maken we samen vooraf in alle eerlijkheid en duidelijkheid. Mocht u serieus interesse hebben om door ons uw klus te laten doen, reageert u dan? Specialisaties Sloop & Bouw; Zakelijk & Particulier: * Verwijderen draagmuren, plaatsen stalen draagbalk / staalportaal incl gipsbekleden stucklaar maken * Strippen: woningen, winkels en kantoren * Sloopwerken: vloeren, plafonds, muren, schoorstenen, openhaarden, keukens, badkamers, wc’s, schuren, bijgebouwen, garages, loodsen en complete woningen * Diamantzagen: muren, deuropeningen * Stempelwerk, draagmuren, draagbalken, plaatsen lateien * Freeswerk: sleuven en wandcontactdozen * Ontruimingen: woningen en bedrijven * Afvoeren: puin, grofvuil, straatwerk * Tuinen: kettingzagen van bomen, uithalen bestrating * Bouwen van cellenbeton muren * Bouwen van nieuwe houten balken vloeren * Storten van beton met wapening * Aanhelen van dakbeschot en dichten van daken * Isoleren van vloeren en plafonds * Gipsplaten plaatsen Wie weet tot snel! Met vriendelijke groet, BBB Sloopwerken Constructiebouw bbbconstructie. nl Bert van Vliet Vinkenkade, Vinkeveen BBBSloopwerken gmail com Sterk in zwaar werk 💪🏼 Kwaliteit wint altijd 🥇

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Klus prima uitgevoerd. Heldere communicatie en makkelijk in de omgang.
  Kom in contact
 • RS Multimovers
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  Gemotiveerd en ervaren! We werken met de juiste materialen en juiste mensen. Verschillende diploma's / certificaten aanwezig! Werkzaam in meerdere gebieden in NL.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Reageert snel.
  Kom in contact
 • Sloopservice Utrecht
  Sloopservice Utrecht
  Beoordeling: 4.7 van 54.75100 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in sloopwerkzaamheden. Wij hebben grote en/of kleine opdrachten uitgevoerd. Bij vragen kunnen we referentie geven. We zijn gestopt met verhuizing. We doen nu alleen sloopwerkzaamheden. Laagste prijsgarantie! Professionele werk leveren wij af. Opleiding VCA-VOL

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Hakan kon erg snel langskomen om de klus te inspecteren om vervolgens met verstand van zaken in te schatten hoe lang de klus zou duren en de eventuele obstakels identificeren. Twee maar misschien drie dagen. Zijn mannen zijn langsgekomen en hebben niet alleen snel, maar zeer vakkundig werk geleverd waardoor het eindresultaat zeer goed is en dat zelfs binnen twee dagen. Niks anders dan lof voor Sloopservice Utrecht, Hakan en zijn uitstekende vakmannen!
  Kom in contact
 • Niko's Afvalservice
  Niko's Afvalservice
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  Niko’s Afvalservice, voor het duurzaam afvoeren en recyclen van uw (grof) afval, ontruimingen en sloopwerken. I. Grof afval - Meubelen, tuin- en bouwafval, electronica, witgoed, oud ijzer, piano’s II. (Spoed) ontruimingen - Huur/koop-woningen, seniorenwoningen, verzorgingstehuizen, garage-/opslagboxen III. Lichte sloopwerkzaamheden - Verwijderen vloeren, tuinbestrating, schuttingen, tuinhuisjes en beplanting - Casco maken van woningen en bedrijfsruimten IV. Snelle reactie en flexibele service. Zie ook onze Instagram voor foto's van eerdere klussen!

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Snelle reactie, klus snel uitgevoerd, vriendelijk en meedenkend.
  Kom in contact
 • DB Natuursteen Renovatie
  DB Natuursteen Renovatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  Allround klusjesman Van maandag tot zaterdag beschikbaar Hallo allemaal, ik ben nieuw op Werkspot, maar ik heb al veel ervaring opgedaan in mijn vakgebied. Ik ben zeer gepassioneerd over wat ik doe en ik streef altijd naar perfectie. Als je op zoek bent naar iemand die resultaten van topkwaliteit kan leveren, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kijk er naar uit om samen te werken en je te helpen bij het realiseren van je projecten!

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Reageert snel, komt afspraak na en heeft het meubilair snel afgevoerd. Ik ben blij dat jullie me zo snel hebben kunnen helpen. Ik raad DB Natuursteen Renovatie aan!
  Kom in contact
 • Berentsen klus en schilderwerken
  Berentsen klus en schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  Mijn bedrijf is gevestigd in Weesp En ik ben vrij breed gespecialiseerd in tuinen en timmerwerk. Graag kom ik met u in contact om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Snoeiwerk. Goed gedaan, tevreden
  Kom in contact
 • Kite & Ko
  Kite & Ko
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  Heb je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf nodig in Amstelveen of omgeving? Kite & Ko kan je helpen met Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Bomen snoeien of verwijderen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Super netjes, vriendelijk en snelle uitvoering. Goed overleg en professionele laminaatlegger. Heel blij met het eindresultaat
  Kom in contact
 • Global Service Management
  Global Service Management
  Beoordeling: 4.7 van 54.7552 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  Global Management, Ik ben een ZZP-er met eigen klusbedrijf. U kunt bij mij terecht voor vele klussen in en om het huis. Graag kom ik met u in contact.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Snel en vakkundig. Zeker een aanrader.
  Kom in contact
 • J.Treur Dienstverlening
  J.Treur Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.95148 reviews
  Sloopbedrijf in Abcoude

  John en Giovanni Treur doen werkzaamheden in beton boren en zagen. Hierbij word gewerkt met boren en zaagbladen met diamant. Het bedrijf bestaat inmiddels 9 jaar en is sinds november 2021 met zijn zoon erbij. Gaten voor ventilatie of airco boor wij droog met stofafzuiging. Heeft u een gat nodig voor afzuiging of een nieuwe sparing voor kozijnen. Neem contact op.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  De eerste keer dat ik iemand die gaten heeft laten vallen vijf sterren geef :) flauw natuurlijk, maar we hadden een uitgezaagd gat in de muur nodig in ons nieuwbouwhuis, voor extra ruimte in de keuken. Dat moest op een specifiek moment gebeuren, omdat er daarna veel andere wzh waren gepland. Ondanks veranderingen in opleverdatum waren John (en zijn zoon) erg flexibel en vlot. De klus is goed uitgevoerd. Ook moest er een latei worden ingemetseld om de resterende muur te ondersteunen. Dit is allemaal netjes gelukt, en strak op tijd. Heel fijn!
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Abcoude, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 497 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Abcoude

Andere vakmensen in Abcoude

Vind vakmensen bij jou in de buurt