Vind stukadoors in Delden

Op zoek naar stukadoors in Delden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Delden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 78 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Delden

 • Sonny Bride Stukadoor/onderhoud

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 4.8 van 54.85301 reviews

  Welkom op mijn Werkspot pagina. Mijn naam is Sonny en ik zit geruime tijd in het vak Stukadoren. Wij komen vrijblijvend langs voor advies cq een offerte, begroting op afstand geven via een omschrijving of foto's is niet altijd mogelijk. Op al onze offertes en werkzaamheden, zijn onze voorwaarden van toepassing. Op uw verzoek zal een kopie verstrekt worden. Wij zijn Lid van: NOA.. NEDERLANDSE ONDERNEMERSVERENIGING VOOR AFBOUWBEDRIJVEN. Met vriendelijke groeten, Sonny Bride

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Snelle en duidelijke communicatie! Uitstekende (en gezellige) service, denkt vanaf begin tot einde met je mee. Strak werk geleverd door de mannen. Bij een volgende klus gaan we zeker weer contact opnemen met Sonny!
 • Stukadoorsbedrijf Roemer

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 4.5 van 54.5526 reviews

  Hallo, mijn naam is Roemer Ferenschild, ik woon in Hengelo OV, ik werk tot een maximum van 60km dus vind het geen probleem om een stukje te rijden voor een mooie klus. Ik ben ooit begonnen als schilder en heb dat ook een lange tijd gedaan maar op een gegeven moment ging mijn interesse naar iets anders, stukadoren. Ik heb van een hele goeie stukadoor leren stucen en ben hem ook erg dankbaar wat hij mij allemaal heeft geleerd, die man was zelf al 40 jaar een ervaren stukadoor. We hebben samen veel mooie klussen gedaan maar er kwam een moment dat ik toch liever helemaal alleen verder wilde en daarom afscheid heb genomen van hem omdat ik wist dat ik mij alleen ook makkelijk kon redden en dat blijkt nu ook, ik vind stukadoren en super mooi vak en doe het echt met plezier en vind het super om de klanten tevreden en blij te zien wanneer ik langs ben geweest om hun huis op te knappen. Ik vind het super belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn en als er iets mis is dan kom ik graag bij u terug. Maar ik garandeer u dat het goed eruit zal zien en mega strak zal worden!! Bij mij krijgt u zeker weten garantie met als er problemen zijn of er is iets niet goed gegaan dan los ik het heel graag en netjes met u op. Ik werk graag met goed materiaal en het juiste gereedschap! Mp75 van knauf gebruik ik dagelijks. Mijn motto is; hard, strak en netjes werken, zodat de klant altijd tevreden is!😃

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Na het eerste telefonische contact kon Roemer de zelfde dag nog langskomen om het potentiële werk te zien. Direct duidelijke uitleg gekregen over de prijsindicatie, tijd en werkmethode. De urgentie van de klus was voor Roemer geen probleem, hij stelde zich open en flexibel op en kwam met verschillende suggesties/ideeën, hij wilde dezelfde week nog langskomen en dat een dag voor zijn vakantie (normaliter een vrije dag!). Binnen een dag was de klus geklaard, en hoe! Strakke afwerking, vaste prijs, eerlijk, open en gezellig. Ik weet wie ik moet bellen als er nog eens wat gestuukt moet worden. Roemer bedankt!
 • Immink Afbouw

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Immink Afbouw kan je helpen met je Stukadoor klus in Rijssen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Plafond plaatsen of verlagen, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Stucwerk repareren te beantwoorden. Neem direct contact op met Immink Afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Helemaal tevreden over zowel afstemming als stucwerk! Snel vakwerk voor een hele mooie prijs.
 • Klussenbedrijf Y. Duman

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 4.6 van 54.6589 reviews

  Welkom op mijn profiel.

  Laatste review:

  Stucwerk repareren -

  De heer Duman kon al heel snel beginnen, bijzonder prettig. Zijn vrouw verzorgt de communicatie en de heer Duman werkt hard door. Erg goede kwaliteit, super tevreden.
 • DWO-woningonderhoud

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews

  DWO-woningonderhoud is specialist op de volgende gebieden: renovatie binnen het karakter van woningen uit jaren 30,40 en 50 deze woningen hebben een eigentijdse uitstraling en Dwo is specialist als het gaat om renovatie´s en aanpassingen aan deze woningen, wij kijken hierbij vooral naar wat de wens van de klant is en wat er past bij het karakter en de uitstraling van het huis. aangaande planning is het het makkelijkste om ons rechtstreeks te contacteren - tuinhuisjes, overkappingen en schuren - onderhoud - montage - renovatie - reparatie - tuinonderhoud We streven ernaar om elke klus zo betaalbaar en toch professioneel uit te voeren: DWO onderscheidt zich door zeer uitgebreide kennis op het gebied van renovatie en is zeer innovatief.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Snel gewerkt, netjes achtergelaten, klus volgens afspraak geklaard. Komt nog wat kleine dingen afwerken.
 • Bokabouwbedrijf

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews

  Wij zijn een nieuwbouwbedrijf, ons doel is om de klant tevreden te houden met onze diensten

  Laatste review:

  Ombouw/koof plaatsen/vervangen -

  Rami heeft bij mij een knieschotwand met schuifdeuren geplaatst! Dit heeft hij erg netjes, vakkundig en snel afgewerkt. Boka Bouwbedrijf (Rami) is zeker een aanbeveling voor uw openstaande klus!
 • Bouwmontage Van Wengel

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 4.1 van 54.1543 reviews

  Welkom bij Bouwmontage van Wengel 'Bouwen en verbouwen is een zaak van vertrouwen' Dat beseffen we terdege bij Bouwmontage van Wengel. Bouwen begint met het leggen van een stevig fundament, zowel letterlijk als figuurlijk. Daar staan we voor bij Bouwmontage van Wengel. Betrouwbaar zijn is ons devies en klantgericht werken een vanzelfsprekendheid. Wij zijn gespecialiseerd in diverse timmer- en montagewerkzaamheden op onze website vindt u alle werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Ook voor beheer en onderhoud bent u bij Bouwmontage van Wengel aan het juiste adres. Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Bouwmontage van Wengel

  Laatste review:

  Gevelrenovatie -

  Alles naar wens uitgevoerd. Zeer tevreden met de nieuwe gevel beplating
 • Lifestyle Action B.V.

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 5 van 5556 reviews

  Wij zijn sinds vorige jaar in de branche Groothandel begonnen. Deze branche heeft als hoofdcategorie bemiddeling (opdrachten zoeken en koppelen aan de juiste vakmensen, we doen ook inkoop en verkoop van de producten die nodig zijn voor verschillende werkzaamheden). Wij zijn een zeer succesvol bedrijf dat bemiddelt tussen uitsluitend vakbekwame schilders, stukadoors en zeer diverse opdrachtgevers. Dit zijn meestal particulieren maar ook bedrijven en het maakt niet uit of het nu een tussenwoning, landhuis, bungalow, of bedrijfshal is. Onze motto is elke klus zo goed mogelijk, kwalitatief uitvoeren en tijdig opleveren. Alle vakmensen zijn volledig zelfstandig en werken in meerdere teams en beschikken over de benodigde papieren om in hele eu te mogen werken. Bij elke opdracht voor het eerste gesprek komt een voorman en vertaler mee. Ze doen nog steeds alles met de handen. Ook airco plaatsen kunnen ze. Kwaliteit van de vakmensen is gewoon 200%. Zie foto’s. Neem gerust contact met ons op werkspot. We nemen je reactie zeer serieus en geven volledige aandacht voor.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wij hebben de hele bovenverdieping laten stucen. Vooraf hebben ze gekeken en alles beoordeeld en konden snel beginnen en hebben snel en erg netjes gewerkt. Muren zijn superstrak. Kortom erg netjes en snel gewerkt voor een nette prijs. Wij zijn er erg blij mee.
 • Isotop Isolatie

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 4.6 van 54.658 reviews

  Isotop is een jong en snel groeiend bedrijf. Wij zijn al 8 jaar gespecialiseerd is het isoleren met spuitisolatie (polyutheraan). Wij maken gebruik van het mileuvriendelijke, watergedragen product icynene. Dit is een revolutionair product en staat in GEEN verband met de ouderwetse pur. Pur kan op aanvraag wel geleverd worden. Hiermee isoleren wij - woningen (dak, vloer, gevel, verdieping) - boten - schuren - bedrijfspanden Tevens verzorgen wij de meest voorkomende afbouwwerkzaamheden zoals timmerwerk, schilderwerk, straatwerkzaamheden, vloeren. Voor andere projecten kunt u ook gerust informeren, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Laatste review:

  Warmte isolatie -

  Snelle reactie en komt afspraken na. Prima uitvoering en advies. Kan ze echt aanraden.
 • CADA CASA

  Stukadoor in Delden

  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews

  it's ALL ABOUT THE CASA !! Cada Casa heette voorheen janbosdesign. Vanaf 2000 ben ik zelfstandig ondernemer en vanaf 2011 hanteer ik de naam Cada Casa. BUITENSCHILDERWERK: Om langdurig een goed resultaat in schilderwerk te behouden, is de ondergrond cruciaal. Cada Casa beoordeelt of oude verflagen verwijderd moeten worden, hoe er geschuurd en gereinigd moet worden. Huidige lak wordt beoordeeld op hechting, barstjes, blaasjes, de staat van de glaskit en de hoeken van de houtverbinding etc. Cada Casa gebruikt uitsluitend professionele SIKKENS verfproducten, kitten en houtreparatieprodukten. Het aflakken gebeurt met het topproduct SIKKENS XD MET EEN GARANTIE VAN 8 TOT 10 JAAR voordat een grote schildersbeurt weer nodig is. Mochten houtdelen moeten worden vervangen dan verzorgd Cada Casa dat ook voor u. Aan u de keuze om te kiezen voor duurzame kwaliteit, goedkoop optisch een verflaag laten aanbrengen is duurkoop! 100% garantie . Geen extra timmerman nodig als bv gevelbekleding, deuren of boeidelen vervangen moeten worden. Cada Casa heeft dit zelf in huis. Als alles in topvorm afgewerkt is door Cada Casa kunt u ook kiezen voor een onderhoudscontract waardoor uw pand in top conditie blijft en grote schildersbeurten minder vaak nodig zijn. BINNENSCHILDERWERK: Duurzame producten voor het houtwerk: Sikkens safira pu versterkte lak en Sikkens rezisto- huitvet resistent. Saus voor de muren. o.a. Sikkens alphatex of alphacryl GLASVLIESBEHANG: van meesterhand, voorbehandeld weefsel heeft grote voordelen op het eindresultaat: minder vollopen van de structuur en open staan van het weefsel. Kiest u voor glad glasvlies dan wordt een professioneel, voorbehandeld, extra zwaar behang van 190 gram gebruikt. Cada Casa werkt op aanneem basis. Geen extra kosten achteraf door professioneel schildersrapport; Cada Casa beoordeeld het uit te voeren werk op veel punten door zorgvuldig het werk te beoordelen en u een ECHTE GARANTIE TE KUNNEN GEVEN. CADA CASA LOST PROBLEMEN OP EN LAAT NIETS AAN HET TOEVAL OVER. Mvg, Jan Bos.

  Laatste review:

  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen -

  Topper

Populaire lokale stukadoors in Delden

Andere vakmensen in Delden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur