Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Delden

 • Van Wijk Glaszetter
  Van Wijk Glaszetter
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Kozijnspecialist in Delden

  Hallo Allemaal, zeer ervaren jonge gemotiveerde glaszetter die net even het stapje extra zet. Snelle levertijd en goed en net werk. Van Wijk Glaszetter kan je helpen met je Glaszetter klus in Hengelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glas zetten of vervangen, Glas-in-lood plaatsen, vervangen of repareren, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Van Wijk Glaszetter om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Alle afspraken worden netjes nagekomen : vanaf het opstellen van de offerte tot en met het plaatsen van het glas. Vriendelijk, op tijd, harde werkers en goed bereikbaar per Whats app. Binnen zes weken was ik voorzien van HR++ glas terwijl het momenteel niet makkelijk is om een glaszetter te vinden. Alleen maar lof voor Sam en zijn collega.
 • Bruins Afbouw
  Bruins Afbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Kozijnspecialist in Delden

  Wat is u vraag?

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Wouter van Bruins Afbouw heeft bij ons 2 dakramen geplaatst. Na acceptatie van de klus zaten de ramen er binnen enkele dagen al in. De ramen zijn vlot en vakkundig geplaatst. Daarnaast is Wouter een vakman die veel kennis heeft en oplossingsgericht werkt, kortom zeer aan te raden.
 • oudewesselink totaal renovatie
  oudewesselink totaal renovatie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews
  Kozijnspecialist in Delden

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in Delden, dan kan oudewesselink totaal renovatie je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Spoedklus is super snel geregeld en opgelost. Fijn en betrouwbaar persoon.
 • Bouwmontage Van Wengel
  Bouwmontage Van Wengel
  Beoordeling: 4.1 van 54.1554 reviews
  Kozijnspecialist in Delden

  Welkom bij Bouwmontage van Wengel Bouwen begint met het leggen van een stevig fundament, zowel letterlijk als figuurlijk. Daar staan we voor bij Bouwmontage van Wengel. Betrouwbaar zijn is ons devies en klantgericht werken een vanzelfsprekendheid. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Kunststof en Houtenkozijnen zoals Deuren ,Schuifpuien, Draaikiep ramen, Voordeuren ,Gevelbekleding en boeibekleding. Ook voor beheer en onderhoud bent u bij Bouwmontage van Wengel aan het juiste adres. Mocht u vragen hebben, dan vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Bouwmontage van Wengel

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Het werk verliep vlot, vriendelijk en mooi degelijk werk geleverd, top! De volgende ramen die ik moet vervangen heb ik nu mn mannetje voor
 • Derksen Bouw en Timmerwerken
  Derksen Bouw en Timmerwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Delden

  Derksen Bouw en Timmerwerken kan je helpen met je Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf klus in Bentelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Stucwerk binnen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Cementdekvloer aanbrengen, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Buitenmuur plaatsen, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Kitten, Serre (ver)bouwen te beantwoorden. Neem direct contact op met Derksen Bouw en Timmerwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  Er zijn 2 ramen vervangen, nu met dubbel glas en draaiend i.p.v. hangend. Niet al te moeilijk maar er werd gefocused gewerkt en het kitten was nauwkeurig. Ook werd de dorpel onder de garagedeur vervangen, was verrrot. Vervangen door een kunststof exemplaar. Ook hier werd nagedacht en met focus gewerkt. Het ziet er weer netjes uit!
 • Gevellux
  Gevellux
  Beoordeling: 4.7 van 54.7561 reviews
  Kozijnspecialist in Delden

  Gevellux Kozijnen-Gevelbekleding-Zonwering-Raamdecoratie * 25 jaar ervaring in montage en verkoop * Keuze uit meerdere profielen (ook de rechte verbinding) CLK * Verdekt beslag * Unieke montagemethode * Uitgebreide collectie Gevel/Boei bekleding * Bouwkundige adviseurs * Beste Kwaliteit/Prijs verhouding Kozijnen in Kunststof-Hout en Aluminium Terrasoverkappingen en Dakkapellen. Ook voor bijpassende raamdecoratie. Wij komen graag bij U thuis voor een deskundig advies in renovatie en nieuwbouw. uiteraard geheel vrijblijvend. Onze aanbiedingen op werkspot zullen aangeboden worden met het absolute topmerk Aluplast. Prijstechnisch kunnen er mogelijkheden zijn wanneer we een ander merk aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Deze man kom zeer netjes op tijd en maak deze klus ook af . Alleen achter af blijkt dat rolluik wat al werkend was en alleen band van vervangen is niet meer om hoog kan. Hij verzint smoesjes en probeert motor aan te smeren en nu is het nieuwe rolluiken. En ook nog durven meer te vragen omdat volgens hem meer werk was dan gedacht. Ik hoop dat werk spot deze man hier op aanspreekt.
 • Bokabouwbedrijf
  Bokabouwbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews
  Kozijnspecialist in Delden

  Wij zijn een nieuwbouwbedrijf, ons doel is om de klant tevreden te houden met onze diensten

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Bokabouwbedrijf heeft veel klussen voor mij gedaan en ik ben enorm tevreden! Als er bij mij thuis wat moet gebeuren, bel ik hun altijd.
 • VM Bouwservice
  VM Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Kozijnspecialist in Delden

  Als je op zoek bent naar een, Kozijnspecialist, Vloerspecialist,Dakdekker, Badkamer specialist in Enschede, dan kan VM Bouwservice je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Rolluik plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Zeer professioneel en vakkundig. Binnen 1 dag beide klussen geklaard. Duidelijk en open over de kosten.
 • LK Bouwservice B.V.
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Kozijnspecialist in Delden

  Wie toe is aan nieuwbouw of verbouw en op zoek gaat naar een aannemer, gaat vooral op zoek naar zekerheid. De zekerheid van een goede kwaliteit, een verantwoorde prijs, een vlot verloop van de werkzaamheden, het gebruik van de juiste materialen en het correct nakomen van gemaakte afspraken. Als bouwgarant aannemer kunnen wij u die zekerheid bieden. Lk bouwservice bv

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goede service, snelle reactie en snel afgehandeld. Komen hun afspraken na.
 • Lupo Bouw
  Lupo Bouw
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Delden

  Sinds kort (wederom) gestart als zelfstandig ondernemer. Zeer bedreven in binnenhuisisolatie; ruim 7 jaar ervaring, all-round klussen 15 jaar ervaring. VCA-VOL

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Prima vakman, weet wat hij doet. Heeft een groot dakraam vakkundig geplaatst

4.6

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Delden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 58 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Delden

Populaire diensten

Andere vakmensen in Delden

Vind vakmensen bij jou in de buurt