Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Delden

 • VDM bouw & dienstverlening
  VDM bouw & dienstverlening
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Metselaar in Delden

  "VDM Bouw en dienstverlening is een jong en ambitieus bedrijf werkzaam in de bouw. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw en renovatie voor zowel particuliere als zakelijke markt."

  Laatste review:
  Binnenmuur metselen-
  Dennis had alles bij zich en komt afspraken na. Na klus alles netjes achtergelaten.
 • Isotop Isolatie
  Isotop Isolatie
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Metselaar in Delden

  Isotop is een jong en snel groeiend bedrijf. Wij zijn al 8 jaar gespecialiseerd is het isoleren met spuitisolatie (polyutheraan). Wij maken gebruik van het mileuvriendelijke, watergedragen product icynene. Dit is een revolutionair product en staat in GEEN verband met de ouderwetse pur. Pur kan op aanvraag wel geleverd worden. Hiermee isoleren wij - woningen (dak, vloer, gevel, verdieping) - boten - schuren - bedrijfspanden Tevens verzorgen wij de meest voorkomende afbouwwerkzaamheden zoals timmerwerk, schilderwerk, straatwerkzaamheden, vloeren. Voor andere projecten kunt u ook gerust informeren, dan kunnen we kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Joost en zijn mannen hebben de werkzaamheden aan ons tuinhuis goed uitgevoerd. Kwamen afspraken na, dachten mee en waren flexibel.
 • Van Klaveren Metselwerken
  Van Klaveren Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metselaar in Delden

  Kvk nr. 84873094 Gevestigd in Enschede Werk gebied binnen een straal van 40 km Ruim 13 jaar werkzaam in het vak en sinds 2022 als zzp-er. Mijn specialisatie is het metselen van onder andere: Garages Aanbouw Nieuwbouw Renovatie Schuttingen metselen Gevelrenovatie enz. Verzekering; aansprakelijkheidsverzekering Ik werk met professioneel gereedschap van mijzelf of huur.

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Netjes gemetseld, fijne samenwerking!
 • Arpoz
  Arpoz
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Metselaar in Delden

  Sinds 1992 actief als allround voeger/metselaar\gevelbehandelaar. met alle kennis en ervaring voor alle renovaties restauraties . schoorsteen lekkage? , scheuren en barsten in de muren? herstel oude snijvoegen? kapotte stenen repareren en bijkleuren? spouwvervuiling of een spouwonderzoek betreft isolatie? advies hier in ? maar ook 100% vernieuwen van uw vastgoed/woning gevels. goed advies en een eerlijke prijs met een nette offerte waar wij samen wel uit komen.

  Laatste review:
  Gevel of tegels voegen-
  Zeer tevreden, je merkt aan alles dat hij al jaren in het vak zit. Nog niet zo lang geleden als zzp-er begonnen. Ik had zelf de voegen uit ons huis van 1903 gehakt/geslepen. Dat is wel goed gegaan, maar achteraf had ik het beter aan Arjen kunnen overlaten, hij is gewoon veel sneller en nog beter ook. Al met al zeer tevreden, goeie vent en gezellig om tussendoor een bakje koffie te doen.
 • Mammoet bouw
  Mammoet bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Metselaar in Delden

  Mammoet bouw is een bouwbedrijf & timmerbedrijf. Een bedrijf waar vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Of het nu gaat om een grote verbouwing of een kleine aanpassing u slaat altijd de spijker op zijn kop. Door onze ruim 10 jaar ervaring kunnen wij alle voorkomende traditionele en moderne werkzaamheden in de particuliere en zakelijke klanten verrichten. Wij zijn gespecialiseerd in: - Aanbouw & verbouw - Houten kozijnen plaatsen / herstellen - Timmerwerken & overkappingen - Metselwerk - Voegwerk - stucwerk - tegelwerk / badkamers Dit natuurlijk geheel in wens van de klant. Bent u toe aan een verbouwing of reparatie aan uw woning dan kan dit door ons met korte en zorgvuldige lijnen worden gerealiseerd. We werken niet alleen voor de klant maar ook met de klant. Graag komen wij langs om vrijblijvend met u de vele mogelijkheden te bespreken. Niels Brok Mammoet Bouw

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  Top gedaan! Binnen 5.5 uur was alles aan kant voor een redelijke prijs. Kernwoorden: betrouwbaar, stipt, correct en vriendelijk. Een aanrader!
 • TK Ensink op kemna
  TK Ensink op kemna
  Beoordeling: 4.1 van 54.158 reviews
  Metselaar in Delden

  Mijn naam is Patrick. Een goede vakman voor klus werkzaamheden zoals metselen ,tegelzetten,Straatwerk en tuin werk TK staat voor Tuin en klussen.Mijn ervaringen zijn 9 jaar metselaar/tegelzetten geweest bij een klein bouwbedrijf,en heb 4 jaar lang bij een hoveniers bedrijf gewerkt,bij twijfel om mijn bedrijf in te huren kan ik foto's toe sturen van gemaakte projecten. ik hoop uw spoedig te kunnen ontmoeten om uw een offerte op maat te kunnen aanbieden,voor duidelijker afspraken op papier. met vriendelijker groeten Patrick

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Patrick is een goede vakman met kennis van zaken en hij staat open voor op en aanmerkingen. Is via de app snel te bereiken. Heeft bij ons een nieuwe spouwmuur gemaakt en omdat hij eerder klaar was dan gedacht heeft hij in overleg met ons ook nog een stuk ander muur erbij ingevoegd. Kortom iemand met kennis van zaken en echt aan te raden!! Patrick zoals afgesproken houden we contact voor de volgende klus.
 • S.T.E klusBedrijf
  S.T.E klusBedrijf
  Beoordeling: 5 van 55517 reviews
  Metselaar in Delden

  S.T.E klusbedrijf is inzetbaar voor alle werkzaamheden in en rondom het huis. Badkamer,keuken, woonkamer of tuinen . We zijn bereid om alle soorten klusjes uit te voeren:laminaat leggen, schilderwerk en behang ,stukadoren, timmeren en montage. Ons bedrijf is in Hengelo Overijssel bevestigd. certificaten : Interieur meubelmaker Voor alle werkzaamheden hebben we specialisaties . Bedrijfsmotto : De kroon op het werk zetten.

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Mijn keukenkastjes en lades zijn Deskundig, zorgvuldig, netjes gerepareerd. Echt vakmanschap!
 • Post Vakkundig Bouwen
  Post Vakkundig Bouwen
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Metselaar in Delden

  Metselaar

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Snelle afspraak en netjes volgens afspraak de muur gemetseld.
 • Goossen Metselwerken

  Nieuw op Werkspot

  Metselaar in Delden

  Als je op zoek bent naar een Metselaar in Hengelo, dan kan Goossen Metselwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Stucwerk binnen, Nieuwbouw volledig huis, Gevelrenovatie, Aanbouw of opbouw plaatsen, Funderingen en heiwerken... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • JT Lijmwerken

  Nog geen reviews

  Metselaar in Delden

  Werkzaamheden: muren lijmen met kalkzandsteen

4.8

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Delden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale metselaars in Delden

Andere vakmensen in Delden

Vind vakmensen bij jou in de buurt