Vind Interieur ontwerpers in Delden

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Delden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Delden

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Delden

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Vlot in reactie en snel met uitvoering. Dacht goed mee.
  Kom in contact
 • Lizab Co
  Lizab Co
  Beoordeling: 4.3 van 54.3512 reviews
  Interieur ontwerper in Delden

  Meer dan 18 jaar ervaring in luxe gebouwen * We zullen uw plan beoordelen * Onze kosten veranderen niet tijdens de werkzaamheden * Wij kennen de goedkoopste materiaalverkopers door heel Nederland

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Lizab is een topper, heel precies, hij kan alles, heeft bij ons de badkamer gedaan, niks is hem te veel. Werkt schoon. Heeft geen 8.00 tot 17.00 mentaliteit , als iets klaar moet werkt hij rustig door tot 20.00 uur. Nogmaals dank Lizab, wij genieten met volle teug.
  Kom in contact
 • Meijerinksinterieurs
  Meijerinksinterieurs
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Delden

  Welkom op de Meijerinks Interieurbouw site / vakmanschap en creativiteit gecombineerd met functionaliteit en stijl. En dat alles onder een dak en altijd het zelfde aanspreekpunt! maatwerk meijerinksinterieurs

  Laatste review:
  Rene heeft bij ons een keuken gemaakt. Een echte vakman in hart en nieren. Werkt zeer nauwkeurig en voldoet compleet aan de wensen van ons als klant. Qua interieur word het onze vaste vakman!
  Kom in contact
 • Kuipers Tekenbureau
  Kuipers Tekenbureau

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Delden

  Welkom bij Kuipers Tekenbureau - uw betrouwbare partner voor bouwkundige tekeningen in Hengelo en omgeving. Als eenmanszaak opgericht door Steven Kuipers, bieden wij professionele teken- en ontwerpdiensten aan voor diverse bouwprojecten. Met jarenlange ervaring en een sterke bouwkundige achtergrond, zijn wij uw ideale keuze voor al uw tekentechnische behoeften. Onze roots liggen in Hengelo, waar Steven Kuipers zijn passie voor bouwkunde heeft omgezet in een bloeiende onderneming. Met een solide achtergrond in de bouwsector en uitgebreide kennis van bouwkundige tekeningen, zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. Onze ervaring spreekt voor zich. Met talloze succesvolle projecten op onze naam, variërend van nieuwbouw tot verbouwingen en renovaties, hebben wij bewezen dat we de expertise en vaardigheden in huis hebben om aan uw specifieke eisen te voldoen. Ons team van bouwkundige professionals is goed opgeleid en bekend met de nieuwste technieken en trends in de industrie. Bij Kuipers Tekenbureau begrijpen we dat tijd van essentieel belang is in de bouwsector. Daarom zetten we ons in om snel te leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze diensten. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze tekeningen voldoen aan hun verwachtingen en tijdlijnen. Daarnaast bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij begrijpen dat bouwprojecten kostenintensief kunnen zijn en we streven ernaar om onze diensten tegen concurrerende tarieven aan te bieden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Wij geloven in transparante prijzen en heldere communicatie met onze klanten. Bij Kuipers Tekenbureau is klanttevredenheid onze hoogste prioriteit. We zijn trots op de positieve feedback die we van onze klanten ontvangen en streven ernaar om een langdurige relatie met hen op te bouwen. Onze klanten waarderen onze professionele aanpak, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Kortom, Kuipers Tekenbureau is uw betrouwbare partner voor bouwkundige tekeningen in Hengelo en omgeving. Met ervaring, bouwkundige scholing, snelle levering, een goede prijs-kwaliteitverhouding en een hoge klanttevredenheid zijn wij de ideale keuze voor uw bouwproject. Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw visie te realiseren.

  Kom in contact
 • Artisize B.V.
  Artisize B.V.

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Delden

  Artisize staat voor creatieve concepten en oplossingen. Architectuur van de nieuwe generatie. Wij zijn gespecialiseerd in ontwerptekeningen, bouwtekeningen, werktekeningen, constructieberekeningen, 3D Visualisaties.

  Kom in contact
 • Tekenbureau Jonker

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Delden

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Hengelo, dan kan Tekenbureau Jonker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Kom in contact
 • Asbreuk Bouwadvies
  Asbreuk Bouwadvies
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Interieur ontwerper in Delden

  In 2014 heb ik, Laurens Asbreuk, mijn eigen bouwkundig adviesburo opgericht. Na vele jaren in dienstverband te hebben gewerkt en veel ervaring te hebben opgedaan in de bouw van initiatieffase tot aan de oplevering was dit voor mij de gewenste stap. Met mijn adviesburo ben ik aanspreekpunt voor het uitvoeren van: - bouwadvieswerkzaamheden - tekenwerkzaamheden (bouwaanvraag, milieutekeningen, werktekeningen etc) - calculatiewerkzaamheden - werkvoorbereiding projecten - bouwbegeleiding - EPC berekeningen - constructieberekeningen

  Laatste review:
  Constructieberekeningen-
  Goed en snel voor een goede prijs.
  Kom in contact
 • Kamminga Wood Effects

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Delden

  .

  Kom in contact
 • RS Klussersbedrijf
  RS Klussersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Interieur ontwerper in Delden

  RS Klussersbedrijf een bedrijf voor al u klussen met een team van 9 man staan wij klaar om u wensen te realiseren wij zijn gespecialiseerd en opgeleid voor al u schilderwerk zowel binnen als buiten , laminaat leggen , behangen ,bestrating oprit en tuinen , stucwerk , leidingwerk en complete badkamer renovaties dus elke klus RS Klussersbedrijf Dus

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Ik ben zeer tevreden hoe deze mensen omgaan met hun klanten je aan geven wat niet goed is en ze lossen het dan heel goed en mooi werk af .👌👌👍👍👍👍.
  Kom in contact
 • Mani Styling
  Mani Styling

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Delden

  Bij Mani Styling geloven wij dat elke ruimte een verhaal vertelt. Of u nu een (nieuw) huis wilt inrichten, een onvergetelijk evenement wilt stylen, of gewoon kleuradvies nodig heeft, wij zijn er om uw ideeën tot leven te brengen!

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Delden, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Delden

Andere vakmensen in Delden

Vind vakmensen bij jou in de buurt