Vind Tuinmannen in Delden

Op zoek naar Tuinmannen in Delden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Delden

 • Vastgoedingroen
  Vastgoedingroen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Tuinman in Delden

  Ik ben mark de Vries,ik zit al 20 jaar in het vak en nu als ondernemer. Ik zag de kansen om het anders te doen. een alles inclusief uur tarief geen kosten achteraf.en pas betaling als de klus klaar is.bij levering van materiaal geen vooruit betalingen. Ik werk alleen dus altijd één aanspreekpunt,en daarom ook flexibel in de planning. duidelijke en eerlijke afspraken,overleggen kan ook in het Engels of duits. Ik kom vrijblijvend langs komt om kennis te maken en u wensen verder te bespreken? Bij interesse doe dan een directe aanvraag dan bespreken we uw klus. (Alleen doe ik zelf geen straatwerk .) Mocht iets niet in expertise liggen kan ik u altijd Contact brengen met een van mijn betrouwbare vakmensen. Ook bereikbaar via marktplaats,fb.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik heb mijn voortuin laten opknappen door deze vakman Mark. Perfect werk geleverd en goed en prettige persoon om mee te communiceren. Ik beveel deze man van harte aan, ik ben zeer blij met mijn voortuin
  Kom in contact
 • Averesch Tuinen
  Averesch Tuinen
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tuinman in Delden

  Averesch Tuinen kan je helpen met je Hovenier klus in Rijssen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud... te beantwoorden. Neem direct contact op met Averesch Tuinen om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Snelle reactie, klus goed gedaan. Ook fijne en snelle communicatie. Zal Richard zeker weer benaderen als er weer een klus is.
  Kom in contact
 • JS Klussenbedrijf
  JS Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55551 reviews
  Tuinman in Delden

  JS Klussenbedrijf is je ideale partner als je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf of schutting nodig hebt in Hengelo en omgeving. We zijn gespecialiseerd in zaag en boor werkzaamheden, sloop werkzaamheden, verwijderen van schoorstenen en het plaatsen van hout- beton schuttingen. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met hoogwaardige machines en apparatuur. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Uitstekende en prettige afstemming en het verwijderen en afvoeren van de coniferen is top gedaan.
  Kom in contact
 • Te Morsche Dienstverlening
  Te Morsche Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews
  Tuinman in Delden

  Hoveniersbedrijf Te Morsche Dienstverlening Voor een afspraak hoeft u geen vrije dag te nemen. Zowel overdag als in de avond kunnen wij bij u thuis komen. U kunt bij ons terecht voor: Snoeien van planten en bomen Bemesten Onkruid verwijderen Schoffelwerk Grasmaaien Gazon onderhoud Knippen van hagen Bestrating en tegelwerk voorjaars en najaarsbeurt aanleggen van kleine tuinen hoveniers en tuinbedrijf Twente gazononderhoud Wij komen bij u langs wanneer het u uitkomt Wij komen bij u langs op de tijd die u schikt, dus eventueel ook op zondag. Het is wel handig als het licht is en we de tuin samen door kunnen lopen, om te zien waar de problemen liggen. In het geval van renovatie maken we een kleine tekening welke meestal bestaat uit een ruwe schets, deze is gratis als het werk door ons wordt uitgevoerd. Ons werkgebied Wij werken in een gebied met een straal van ca. 25km rondom Delden.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Erg fijn persoon met juiste kennis van zaken. Prettig in omgang en afspraken.
  Kom in contact
 • Hoorn en Hoevens
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tuinman in Delden

  Edward u tuinman aangenaam. Mijn werkzaam heden zijn: tuin onderhoud gericht. Uw tuin mijn zorg. Ontzorg u tuin voor een basis onderhoud. Tijdig: Tuinkalken, grote schoonmaak, bemesting, snoeien en lichtsnoeien, zand toevoeging, beplanting, onkruid vrij terras/ oprit. Voor overige werkzaam heden u kunt altijd vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Aardige man, heeft onze tuin heel mooi onkruid vrij gemaakt en alles netjes achter gelaten. En als het onkruid eerder terug komt dan eigenlijk moet dan hebben we ook nog garantie! Echt een top tuinman, raad hem zeker aan!
  Kom in contact
 • JML Diensten
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Delden

  Jml diensten Ik ben klantgericht en vind het mooi om te denken in oplossingen en mogelijkheden. Mijn specialiteit zijn snoeien van struiken hagen en Straatwerk ben al 13 jaar in het vak als hovenier Vriendelijke groeten Jeroen van Jml diensten

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  De tuin ziet er weer netjes uit. Alle struiken zijn mooi gesnoeid. Ik ben heel erg tevreden.
  Kom in contact
 • Ter Avest Hoveniers
  Ter Avest Hoveniers
  Beoordeling: 4.9 van 54.9537 reviews
  Tuinman in Delden

  Het bedrijf Ter Avest Hoveniers is gespecialiseerd in het aanleggen van tuinen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het aanleggen van bestratingen,kunstgras. vijvers, schuttingen, vlonders,veranda's , pergola's enz ) beregeningsinstallaties,beplanting/bomen. Kwaliteit, klanttevredenheid en service staan hierbij uiteraard voorop.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Super zeer correct en netjes uitgevoerd ben er heel blij mee vak mensen
  Kom in contact
 • nvds-service
  nvds-service
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Tuinman in Delden

  nvds-service is een allround klusbedrijf gespecialiseerd in service en plaatsen kunststof kozijnen ,na isoleren van woningen ,schuren etc, service en plaatsen rolluiken , blokhutten plaatsen ,kelders leegpompen , ontruimingen , elektrische aanleg en aanpassingen , klein loodgieterswerk en klussen in de breedste zin van het woord .tevens brengen wij uw dakleer aan, kijk eens vrijblijvend op onze website en laat u verrassen en vraag een vrijblijvend gesprek aan voor uw klus, tot ziens bij nvds-service Ter info en indicatie ; mijn uurloon is 45 euro excl btw of 300 per dag excl btw. Tuinwerk is 35 euro per uur en 250 euro per dag excl btw Overdag zijn wij soms slecht bereikbaar maar in de avond reageren wij altijd terug, wij horen graag van U

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Denkt mee, werkt zeer nauwkeurig. Prijs is marktconform, prima ervaring!
  Kom in contact
 • Totaal-groen
  Totaal-groen
  Beoordeling: 5 van 55532 reviews
  Tuinman in Delden

  Totaal-groen is een vertrouwd en deskundig hoveniersbedrijf voor tuinonderhoud voor particulieren. Verder zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en groenvoorziening voor instellingen en bedrijven. In de winter zijn wij uw aangewezen partner voor de gladheidsbestrijding. Wij zijn een middel groot hoveniersbedrijf werkzaam in noord/oost Nederland. Wij werken altijd met 1 aanspreekpunt, degene die het contact met u onderhoud, is ook degene die uw tuin daadwerkelijk aanlegt of onderhoud. Korte en goede communicatielijnen staan bij ons voorop, zodat wij onze persoonlijke service kunnen garanderen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Raadt Totaal Groen iederéén aan. Komt zijn afspraken na en werkt heel netjes, denkt mee ,adviseert en zorgt vóór een prachtig eindresultaat!
  Kom in contact
 • MDLtotaal
  MDLtotaal
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Tuinman in Delden

  MDL Totaal MDL totaal biedt als klussenbedrijf sinds 2020 verschillende soorten werkzaamheden aan. MDL totaal is een betrokken klussenbedrijf en staat altijd klaar voor de klant, daarbij staat de goede service centraal. Als klussenbedrijf zijn we altijd bezig om de diensten nog beter aan te laten sluiten op de wensen van de klant. Gespecialiseerd in: demonteren, slopen/afvoeren, tuinonderhoud/afgraven+ afvoeren, schoonmaakwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Ik ben heel tevreden met het werken van MDL Totaal. Zij werken professioneel. Mijn heg zet er mooi uit.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Delden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 62 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Delden

Andere vakmensen in Delden

Vind vakmensen bij jou in de buurt