Vind stukadoors in Boven-Leeuwen

Op zoek naar stukadoors in Boven-Leeuwen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Boven-Leeuwen

 • S.S.D. Stucadoor
  S.S.D. Stucadoor
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  S.S.D. Stucadoor is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Behanger, Sloopbedrijf nodig hebt in Tiel, Gelderland en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Vloer verwijderen, Behang verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Behanger, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Omar heeft het werk bij ons echt geweldig gedaan. Hij heeft de muren en het plafond van onze woonkamer gestuukt en gespoten, het ziet er prachtig uit. Hij paste zich aan ons schema aan en reisde naar ons in eindhoven, wat we erg op prijs stelden. Omar en zijn vriend waren allebei zeer professioneel, hard werkend, deden enkele aanbevelingen en het was leuk om met ze te praten tijdens een koffiepauze! Ze hadden allebei veel respect voor ons huis en ik zou Omar van harte aanbevelen voor het stukadoors- en schilderwerk, maar ook voor een goed gesprek! Aanrader!
 • Sham Vlechter
  Sham Vlechter
  Beoordeling: 4.8 van 54.8593 reviews
  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  aftimmeren

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wc gestuct kon gelukkig snel komen netjes strak gestuct en zelf alles keurig achter gelaten
 • Musti
  Musti
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  Ervaring voor meer dan 25 jaar. Werkzaamheden in de woning- en utiliteitsbouw, zowel bij nieuwbouw en renovatie. Gespecialiseerd in het brengen een van afwerklaag aan op muren, wanden, gevels en plafonds voor versteviging, bescherming en ook vaak ter verfraaiing.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Goed werk afgeleverd en meegeholpen met verplaatsen van meubels. Verder heeft hij alles opgeruimd voor vertrek.
 • Topcreate
  Topcreate
  Beoordeling: 4.3 van 54.3522 reviews
  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  Wij zijn Topcreate een montage bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen en leveren beton cire en decoratieve pleister en verf technieken. Wij geven in ons bericht als we interesse hebben in uw opdracht altijd een richtprijs. Met vriendelijke groet, Aad en wil

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  William heeft bij ons een fraai toilet gemaakt, beton Cire in kleur. Echt tof geworden!! Super blij mee.
 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
 • Harmati Bouw
  Harmati Bouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  Welkom bij Harmati Bouw. Voor al uw stucwerk, schilderwerk, sauswerk en alle afwerkingen staan wij voor u klaar. We staan voor vakwerk, kwaliteit en werken alleen met topproducten. Gecertificeerd bedrijf Gecontroleerd en gediplomeerd Vraag een offerte aan. Stukwerkzaamheden vanaf € 12.00 / m2 Sauswerkzaamheden vanaf € 13.00/ m2

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Zsolt heeft 2 slaapkamers keurig gestuct voor een goede prijs. Ontzettend vriendelijke man met veel humor en een harde werker. Zeer tevreden met zijn werkzaamheden en daarom ook gevraagd of hij binnenkort een deel van mijn huis aan de buitenkant wil schilderen
 • Stam Totaalbouw
  Stam Totaalbouw
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  De afwerking van elk buitenverblijf moet perfect zijn. Wanden, vloeren, hang- en sluitwerk en accessoires… wij zorgen ervoor dat alles naadloos aansluit en ‘af’ is. Omdat we uitsluitend maatwerk leveren, kunt u alle onderdelen, materialen en kleuren zelf uitkiezen. Uiteraard werken we alleen met topproducten, zodat de kwaliteit gewaarborgd is. Zo krijgt u unieke houtbouw, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Graag adviseren we u aan de hand van foto’s, stalen en tekeningen. Vooraf ontvangt u een 3D tekening voor een levensecht beeld. Direct een afspraak maken? Wij maken graag tijd voor u vrij. Bel snel via nummer

  Laatste review:
  Sven, is een betrouwbare jongen die van aanpakken weet. Niks is hem te gek geef hem hout en een schroefmachine en de rest wijst zich vanzelf. Los van hout kan hij meerdere dingen zoals al in zijn naam bekend is TOTAAL BOUW
 • Decomsat

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  Heb je een Elektricien, Klusbedrijf nodig in Boven-Leeuwen of omgeving? Decomsat kan je helpen met alle klussen die een Elektricien, Klusbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Zonnepanelen installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • @thejob timmerwerken
  @thejob timmerwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews
  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  Voor al uw onderhoud, renovatie en diverse klussen. Tevens aan- en verbouw van uw woning.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig een dakraam vervangen en afgetimmerd. Goede en duidelijke communicatie.
 • VDHbinnenafbouw en Uitvoering

  Nog geen reviews

  Stukadoor in Boven-Leeuwen

  Gespecialiseerd in Metul-wanden/plafonds Bedrijf 1 jaar 35 jaar ervaring in de binnenafbouw 3 jaar ervaring als uitvoerder Uitvoerders diploma,maatvoering diploma,vca,enz. Heb een arbeidsongeschiktheid verzekering,en bedrijfsverzekering. Materialen zijn veelal diverse gipskartonplaten,metul-stud profielen,diverse houtsoorten.

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Boven-Leeuwen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 633 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Boven-Leeuwen

Andere vakmensen in Boven-Leeuwen

Vind vakmensen bij jou in de buurt