Vind Interieur ontwerpers in Boven-Leeuwen

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Boven-Leeuwen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Boven-Leeuwen

 • Karin Jorgensen
  Karin Jorgensen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  Dag! Ik ben Karin Jørgensen en zit inmiddels 7 jaar in het vak als interieurontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke sector en heb aan veel mooie en veelzijdige projecten mogen werken. Van allerlei soorten kantoren voor onder andere Nederlandse banken, woningcorporaties, communicatiebureaus etc. tot aan horecazaken en zorgprojecten. November 2022 heb ik mijn eigen interieur ontwerp studio opgericht en richt mij sindsdien ook op het ontwerpen van woonhuizen. Een goed ontwerp valt of staat met een plan. Onderdelen van een interieurplan kunnen in een notendop zijn; Indelingstekeningen, moodboard, 3D renders en/of een 3D filmpje. Om het ontwerp uit te voeren kunnen tekeningen van de volgende onderdelen afgeleverd worden: vloerafwerking, wandafwerking, plafondafwerking, een meubelplan, technisch tekenwerk van maatwerk, lichtplan, beplanting en accessoires. Heb je hulp nodig met de indeling? Of wil je graag van te voren zien hoe alles bij elkaar tot zijn recht komt middels 3D tekeningen of een 3D filmpje? Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte op kan stellen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Geweldige ervaring! Karin heeft onze slaapkamer gestyled, met geweldig resultaat. Ze heeft creatieve leuke ideeën en denkt goed mee over de uitvoering, wat doe je zelf en wat laat je doen. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar onze wensen. Aanrader!
 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • SAAM Interieur
  SAAM Interieur
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Gameren en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Bouwkundig Tekenbureau Gubbels

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  Heb een H.T.I. opleiding bouwkunde gedaan en ben 25 jaar zelfstandig ondernemer. Maak ontwerp-, bestek- en werktekeningen voor zowel verbouw als ook nieuwbouw. Mijn vakgebied bestrijk woningbouw, appartementen, bedrijfspanden, bedrijfhallen etc.

 • EH Bouw
  EH Bouw
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  Bouwbedrijf Steehngoed is sinds 2013 in Ochten gevestigd. Eigenaar Edwin van den Hatert is geboren en getogen in de Betuwe. Kwaliteit staat bij hem voorop. Hij werkt, in overleg met zijn klanten, met hoogwaardige materialen en levert graag het beste resultaat. Bij Steehngoed kun je met een gerust hart terecht voor het bouwen, verbouwen of renoveren van je badkamer, keuken, zolder, veranda, schuur kozijnen of uitbouw. Wij gaan niet voor goed, we gaan voor steehngoed!

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Edwin van bedrijf Steehngoed (EH-Bouw) heeft onze wc helemaal gerenoveerd. Van slopen, aansluiten op riool, loodgieterswerk, nieuw plafond, het tegelen en volledig afwerken. En wat een mooi resultaat! Edwin is een vakman die nauwkeurig en netjes werkt. En ook was er altijd overleg met ons. Wij zijn erg tevreden en raden dit bedrijf bij iedereen aan. Hans & Netty uit Wageningen
 • Bouwbedrijf van Roekel

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  Bouwbedrijf

 • Westeneng Architectuur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  Westeneng Architectuur staat bekend om creativiteit en vakmanschap, zowel bij een kleinschalige verbouwing of een volledig woonhuis. Westeneng Architectuur combineert de woonwensen, de bouwkundige regelgeving en de potenties van de plek tot een ruimtelijk geheel in een modern, eigentijds ontwerp. Wij denken mee met de opdrachtgever en smeden samen met de klant architectonische dromen tot realiteit.

 • Xulinos

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  Ambachtelijke meubelmakerij, gespecialiseerd in massief houten meubelen, meubels op maat en keukens.

 • Stijl & Passie

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  welkom bij Stijl & Passie, ik ben Esther Verwoert eigenaar van Stijl & Passie, ik hou me onder andere bezig met stijl werkzaamheden en doe heel veel verschillende opdrachten. Voor meer informatie, kunt u met ons contact opnemen via werkspot.

 • Delphin Bouw
  Delphin Bouw
  Beoordeling: 3.5 van 53.552 reviews
  Interieur ontwerper in Boven-Leeuwen

  Delphinbouw richt zich op een verzameling van werkzaamheden die de afbouw omarmt. Hierbij wordt de opdrachtgever ontzien van zowel de montage als materialen die bij deze werkzaamheden komen kijken. Met de ervaring en kennis van een variatie aan projecten bezorgt Delphinbouw zijn waarde aan het bouwproces. Delphinbouw focust zich ook op de totale transformatie van casco/bestaand naar gebruiksklare ruimte (turn key). Indien u zich kunt conformeren met de kernwaarden van Delphinbouw willen wij u met onze passie en professionaliteit van dienst zijn.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Vriendelijke man. In 4 uur tijd het werk besproken. de offerte voor wc en badkamer was heel hoog en op onderdelen onvolledig. tevens geldig tot 27 mei 2022. (kopie van een eerdere offerte denk ik). dus als je heel veel geld hebt.. dan kun je bij deze mensen terecht..

4.3

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Boven-Leeuwen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 3 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Boven-Leeuwen

Andere vakmensen in Boven-Leeuwen

Vind vakmensen bij jou in de buurt