Vind Tuinmannen in Boven-Leeuwen

Op zoek naar Tuinmannen in Boven-Leeuwen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Boven-Leeuwen

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35216 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Snel gereageerd en uitgevoerd. Zo snel had ik niet verwacht.
 • AI GROEN
  AI GROEN
  Beoordeling: 4.4 van 54.4517 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  Wij zijn gepassioneerd over onze missie om de omgeving mooier te maken en te werken met passie en respect voor de natuur!

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Excellent Service
 • Tuinzorg
  Tuinzorg
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  Tuinzorg kan je helpen met je Hovenier klus in Dodewaard en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Gras leggen of zaaien, Bestrating verwijderen/afvoeren, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met Tuinzorg om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Arend en zijn broers hebben fantastisch werk geleverd. Het contact verliep zeer prettig. Arend reageerde al snel op onze advertentie. Op kort termijn kwam hij langs voor een offerte. Hij begreep meteen ons idee en maakte een passend plan. In tweeënhalve dag heeft hij onze tuin omgetoverd van een onkruidoerwoud in een prachtig tropisch kindvriendelijk paradijsje. We bevelen Tuinzorg van harte aan!
 • MHB
  MHB
  Beoordeling: 4.8 van 54.85118 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  Tuinaanleg/onderhoud. Leveren en plaatsen alle soorten hekwerk, poorten en afrasteringen. Grond/straat/sloop/werk. Kraan/shovel verhuur. Bomen,struiken en heggen rooien.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Mijn bamboe bleek te woekeren en kwam plotseling op allerlei plekken omhoog, ik wist me geen raad. MHB kwam snel, verwijderde de bamboe en legde mijn terrasstenen weer keurig, binnen een paar dagen. Vakwerk! En de prijs was ook redelijk.
 • E. Derksen Dienstverlening
  E. Derksen Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  Wij zijn Derksen Dienstverlening, bestaan inmiddels een ruim 3 jaar en komen uit het prachtige Betuwe. Wij zijn enthousiast, draaien niet snel onze hand ergens voor om en denken graag met de klant mee. Wij leveren voornamelijk werk in montage, denk hieraan bijvoorbeeld aan het monteren van schuttingen, tuinkassen of tuinhuisjes, maar we zijn ook bekend met het hoveniersvak. Als wij u kunnen helpen kunt u vakmanschap, actief meedenken en oplossingsgericht werk verwachten, maar ook zeker het sociale contact vinden wij belangrijk. Wij hopen u snel te ontmoeten!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Fijn en snel contact. Heeft heel snel een mooie poort bij ons kunnen plaatsen!
 • T. Verwoert dienstverlening
  T. Verwoert dienstverlening
  Beoordeling: 4.5 van 54.554 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  Beste, Even voorstellen.. wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen. We werken met elektrische machines. We zijn werkzaam in de neder-Betuwe en Utrechtse heuvelrug. Wij vinden het belangrijk dat de tuin bij de omgeving en leefomgeving past. En oog voor de natuur. We zijn actief als een klein hoveniersbedrijf, en bij grotere klussen werken we samen met andere kleine bedrijven. Dat zorgt voor een leuke sfeer. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. Vriendelijke groeten, Teus T. Verwoert Tuinonderhoud

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Correct en netjes uitgevoerd, staat open voor overleg. Een minpunt: het duurde drie weken voor met de klus begonnen werd.
 • kolk aanleg en verhuur
  kolk aanleg en verhuur
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  Wij zijn een startend bedrijf uit de Betuwe en komen graag bij u langs om uw tuin op te knappen of een complete nieuwe tuin aan te leggen, alles wat met uw tuin te maken heeft pakken wij aan!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer tevreden over Gilbert en zijn kameraad Patrick. Kwamen al vroeg in de ochtend aan met hun materieel, en na een goed plan gemaakt te hebben zijn ze snel te werk gegaan. Met hun graafmachine en rupsdumper hebben ze alle kleigrond á 45m2 netjes afgegraven, op laten halen en schone grond teruggeplaatst. Zeker een aanrader!
 • R. van Walderveen Tuin- en Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  R. van Walderveen Tuin- en Metselwerken kan je helpen met je Hovenier klus in Tiel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Gras leggen of zaaien te beantwoorden. Neem direct contact op met R. van Walderveen Tuin- en Metselwerken om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Green Label Groen en Advies
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  Eenmanszaak met heel veel ervaring, plezier in de opdrachten en goed contact met de klant staan voor mij op nummer 1. Hart voor groen, creatief. Gunstig uurloon, eigen groen afvoer.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ap reageert snel, makkelijk een afspraak mee te maken en heeft uitstekend werk geleverd met het snoeien van de coniferenhaag. Denkt mee en geeft tips.
 • MvR Service & Onderhoud
  MvR Service & Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinman in Boven-Leeuwen

  Bent u opzoek naar een allrounder in wageningen en omgeving? Zoek dan niet verder en neem contact met mij op. Wij kunnen u van dienst zijn in vele mogelijkheden, denk aan schilderwerk, tuinwerkzaamheden, riool werkzaamheden , div reparaties enz, vraag naar de mogelijkheden bij dit jonge passie volle bedrijf. Want onderhoud is behoud. MvR Service & Onderhoud kan u helpen met vele doeleinden. Groeten Marc

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Prettige vlotte communicatie, komt afspraken na en de klus is super uitgevoerd! Bedankt!

4.5

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Boven-Leeuwen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 272 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Boven-Leeuwen

Andere vakmensen in Boven-Leeuwen

Vind vakmensen bij jou in de buurt