Vind schoonmaakbedrijven in Boven-Leeuwen

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Boven-Leeuwen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Boven-Leeuwen

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Bedankt voor de snelle communicatie en het goed uit voeren van het klusje
 • BHC dienstverlening
  BHC dienstverlening
  Beoordeling: 4.4 van 54.459 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  GLASBEWASSING VLOERONDERHOUD /COATING ,POLYMEREN SCHROBBEN,ALLE SOORTEN TEGELS SCHOONMAAKONDERHOUD TAPIJTREINIGING DIEPTEREINIGING KANTOORSCHOONMAAK PARTICULIERSCHOONMAAK BEDRIJFS SCHOONMAAK EENMALIGE SCHOONMAAK BOUW/KEET SCHOONMAAK BOUW OPLEVERING

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Erg goed! Op tijd en vriendelijke mannen. Woning netjes opgeleverd.
 • VLM Onderhoud
  VLM Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Martijn van Laar en ik heb een schoonmaakbedrijf in Wageningen. Ik heb tien jaar ervaring in de schoonmaak waarvan inmiddels 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Wij zijn vca gecertificeerd. De reinigings werkzaamheden die wij voornamelijk verrichten zijn: - Glas. - Houtwerk. - Trespa. - Gevels. - Gevel beplating - Daken. Mochten er andere schoonmaak werkzaamheden verricht moeten worden staan wij hier uiteraard voor open.

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Secure mensen, werken hard en goed. Precies in het verwerken van materiaal en netjes achterlaten van de werkomgeving. Positief over prijs-kwaliteitverhouding!
 • VDH specialistische
  VDH specialistische

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  In 2000 startte Jan van der Heiden samen met zijn zoon, Dennie van der Heiden, een bedrijf dat zich voornamelijk toelegde op het wassen van ramen. Vanaf het begin heeft het bedrijf een duidelijke missie: het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten met de hoogste kwaliteit en beste service. Tot op de dag van vandaag streven de schoonmaakspecialisten deze missie na. En niet zonder succes, want het schoonmaakbedrijf is hard gegroeid. Het schoonmaakwerk beperkte zich niet langer tot ramen alleen. Vanwege die groei werd het tijd voor een herpositionering. Vandaar dat begin 2020 werd gekozen voor een nieuwe naam: VDH Specialistische Reiniging. Vanaf dat moment ging het bedrijf ook de particuliere markt bedienen. De nieuwe naam geeft goed weer waar VDH Specialistische Reiniging voor staat: dé specialist op het gebied van reiniging. Dat dit aanslaat in de markt, blijkt wel uit de trouwe klantenkring. Veel klanten maken al vanaf het eerste uur gebruik van de diensten van het schoonmaakbedrijf. De organisatie wordt ondersteund door een gestroomlijnde, moderne backoffice. Tevens beschikt VDH Specialistische Reiniging over specialistische apparatuur om tot 20 meter hoogte professioneel te kunnen reinigen. Hoger is ook geen enkel probleem, door de inzet van diverse hoogwerkers. Zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten, werkt ook VDH Specialistische Reiniging volgens de nieuwste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche. Daarnaast is het bedrijf zuinig op het milieu en werkt het zoveel mogelijk met milieuvriendelijke producten. Ondanks dat VDH Specialistische Reiniging met een klein team werkt, schroomt het bedrijf niet om grote klussen aan te nemen. Integendeel: meerdere grote landelijk opererende bedrijven rekenen op de expertise van VDH Specialistische Reiniging. Dit vertrouwen krijg je als schoonmaakbedrijf niet zomaar. De specialisten van VDH Specialistische Reiniging snappen dat de panden van hun opdrachtgevers er altijd picobello uit moeten zien. Daarom zijn ze heel flexibel en niet bang om proactief te handelen. Maar altijd in overleg met de klant. Deze transparante aanpak zorgt al ruim 20 jaar voor een glashelder resultaat. Wilt u dat met eigen ogen ervaren? VDH Specialistische Reiniging laat het u graag zien!

 • Totaal Schoonmaakdiensten V.O.F.
  Totaal Schoonmaakdiensten V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  Onze missie is een zo compleet mogelijk pakket van schoonmaakdiensten aan te bieden waarbij goede samenwerking en communicatie met u een belangrijke rol is. Schoonmaken is een vak, daarom zijn onze mensen goed opgeleid en in het bezit van de diploma’s die nodig zijn. Wij leveren onze diensten precies zoals u dat wenst, maatwerk is onze kracht.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Duidelijke communicatie en goede uitvoering.
 • De Klusketier

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  Welkom bij klusbedrijf De Klusketier! Wij staan voor u klaar voor al uw klussen in en rond uw huis of onderneming. Bij klusbedrijf De Klusketier biedt u de volgende voordelen, namelijk: Eén aanspreekpunt Uitstekende service en garantie voordelig tarief Graag komen wij met u contact om uw aanvraag te bespreken.

 • Aftimmerbedrijf E.Florussen

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  .

 • Sandeo Gietvloeren/ Cementgebonden
  Sandeo Gietvloeren/ Cementgebonden
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  Geachte klant, Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in het maken van - Pu gietvloeren ( polyurethaan) - Cementdeco gietvloeren - Coatings industriël - Egaliseren - Betoncire Neemt u een kijkje op onze website voor referenties. Wij zijn al 15 jaar gespecialiseerd in de boven genoemde werkzaamheden. Dit is dus dagelijkse routine en ervaring. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een specialisme is, wat niet iedereen zomaar even kan. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Waardoor de klant uitermate tevreden is. Wij werken alleen met de beste producten op de markt, en vooral duurzaam. Onze grondstoffen komen van een Nederlandse producent. En worden onder de strengste normen gecontroleerd. Waar wij voor staan! - 5 jaar garantie - Geen onnodige hoge kosten - 1 aanspreekpunt - 100% kleurecht - Duurzaamheid - Concurrerende prijzen - Scheur overbruggend - Altijd een tevreden klant - Ruime keuze in producten Team Sandeo Gietvloeren

  Laatste review:
  Gietvloer aanbrengen-
  Het karwei is op de afgesproken dag en tijd gedaan. Alles is keurig afgewerkt, zonder stof of vuil. Zelfs het schuren van de vloer geeft geen stof of vuil. Karwei is tot volle tevredenheid gedaan
 • Assistiva
  Assistiva

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  Op zoek naar assistentie binnen jouw bedrijf? Van secretarieel, commercieel, administratief. organisatorisch of facilitair. Ik help mee om jouw bedrijf te laten groeien. Ik assisteer in de zaken waarin ik goed bent, en u kunt zich 100% richten op uw hoofddoel.

 • C.I.C.H. BeyzA
  C.I.C.H. BeyzA

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Boven-Leeuwen

  BeyzA Facilitaire Dienstverlening, Wij staan garant voor kwaliteit.

4.7

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Boven-Leeuwen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 486 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Boven-Leeuwen

Andere vakmensen in Boven-Leeuwen

Vind vakmensen bij jou in de buurt