Vind stukadoors in Bennebroek

Op zoek naar stukadoors in Bennebroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Bennebroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1310 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Bennebroek

 • Stucspecialist Osman

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews

  Stukadoor Bent u op zoek naar een stukadoor die voor een mooie afwerking van uw wanden en plafonds kan zorgen? Stucspecialist Osman helpt u graag! Wij weten als geen ander dat het ontzettend belangrijk is dat uw ondergrond goed is afgewerkt. Om uw wanden klaar te maken voor behangen of andere vormen van afwerking, is het belangrijk dat de ondergrond netjes is afgewerkt. Stucspecialist Osman is het stukadoorsbedrijf dat altijd voor u klaar staat. Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel en wij willen het maximale uit uw wanden en plafonds halen. Dat kan alleen als de basis; het stukadoorswerk, goed is. Wat doen we? Met onze 20 jaar aan werkervaring en al vele tevreden klanten doen wij vrijwel alles op het gebied van stukadoren. Denk aan spuitwerk, sauswerk, het zetten van lijsten, restaureren of het stukadoren van buitengevels. Geen vraag is ons teveel. Heeft u een speciale wens? Wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. En ons stukadoorsbedrijf is om een kwaliteitsproduct te leveren tegen een gunstige prijs.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Osman zijn resultaat was top! Alles waterpas en strak gestukt. Er moest een dikkere laag op dan verwacht maar Osman was voorbereid. De prijs was eerlijk en scherp. Hij werkt netjes, denkt mee en is vriendelijk. Voor elk klusje zou ik hem weer bellen en aanraden bij vrienden!
 • Expert Bouwbedrijf

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.2 van 54.2550 reviews

  Expert Bouw is een bouwbedrijf met 20 jaar ervaring in verschillende werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat hoge eisen stelt aan service, kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen. Wij zijn een bouwbedrijf dat met een vakkundig team door heel Nederland projecten, renovaties en verbouwingen succesvol uitvoert. Niet alleen ons vakmanschap ondersteidt ons van de rest, ook zijn onze prijzen altijd zeer scherp. Innovatie en efficiency is als doelstelling in ons beleid. Wij werken met proffesionele materialen en producten. Uw project is bij ons in goede handen en wij bieden u garantie en leveren het werk netjes en schoon op. Al vele jaren zijn wij werkzaam voor particulieren als bedrijven. Onze motto; AFSPRAAK IS AFSPRAAK Wij bieden voor alle werkzaamheden een garantie van 10 jaar! Met onze grote team zijn wij altijd op korte termijn beschikbaar. Onze werkzaamheden; ☆ Stucen Binnen ☆ Stucen Buiten ☆ Spachtelputz ☆ Sierpleister ☆ Verven Binnen ☆ Verven Buiten ☆ Laminaat ☆ Tegels ☆ Sloopwerkzaamheden ☆ Bouwwerkzaamheden ☆ Gipsplaatwerkzaamheden ☆ Isolatiewerkzaamheden Wij zijn u graag van dienst en stellen u graag tevreden. Team EXPERT BOUW

  Laatste review:

  Stucwerk buiten -

  AANRADER! Konden snel beginnen en hebben zeer mooi werk opgeleverd. Werken schoon, materiaal werd netjes binnen gebracht zonder viezigheid en schoenen werden uitgedaan om het schoon te houden binnen. Ramen en grond hebben ze netjes afgedekt en nadat ze klaar waren spik en span schoongemaakt. Aardige jongens. Spreken goed nederlands. Mijn man en ik zijn erg tevreden met het resultaat. Hartelijk dank jongens good job!!!
 • Stukadoorsbedrijf Globaal

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.9 van 54.9572 reviews

  Welkom bij Stukadoorsbedrijf Globaal!! Bent u op zoek naar een ervaren, professionele en flexibele stukadoor of schilder? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf Globaal aan het juiste adres. Mijn naam is Erhan en ik heb jaren actief gewerkt als stukadoor en schilder. Mijn doel is om al mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren met de beste kwaliteit materialen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact met mij opnemen via Werkspot. Ik kom graag bij u kosteloos en vrijblijvend langs om te bezichtigen. Met vriendelijke groet, Stukadoorsbedrijf Globaal

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Super werk afgeleverd. Afspraken nagekomen. Keurig volgens afspraak gewerkt. Echte vakmensen en verstaan hun vak. Hebben ze ik goed advies gegeven. Bij mijn volgende keer vragen we zeker Erhan voor het stucwerk.
 • diamant stukadoors

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.3 van 54.3518 reviews

  Welkom bij Diamant 💎 stukadoors en Schildersbedrijf, ben een ervaren vakman waarvan minimaal 15 jaar professioneel ( jeugdjaren niet meegeteld) Bij ons zijn de wensen van de klant erg belangrijk en stemmen ons daar op af. Na lange jaren samengewerkt te hebben met aannemers en grote projecten wilde ik verder in de Werkspot en via deze weg mijn klanten bereiken. Doe mijn werk met liefde en dit straalt uit als eindresultaat 👌 U krijgt superstrakke, glad en sausklaar gestukte muren opgeleverd. We werken netjes en hygiënisch en laten het ook schoon achter. In de hoop dat we ook bij u thuis te kunnen komen stuken .........

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ben zeer tevreden met diamant stukadoor, goede afwerking van muren en plafonds deze vakman is aangeraden.
 • Tim's Stukadoorsbedrijf

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8591 reviews

  LET OP: WEGENS GROTE DRUKTE GRAAG ALLEEN UW GEGEVENS DELEN WANNEER U DAADWERKELIJK GEÏNTERESSEERD BENT IN DE OFFERTE. DEZE OFFERTE KUNT U VOORAFGAAND AAN HET DELEN INZIEN! CORONA -Tim's stukadoorsbedrijf houdt rekening met de aanwijzingen van het RIVM. Dit houdt in dat u tijdens de klus vriendelijk verzocht wordt om de 1,5 meter afstand van elkaar te respecteren en om veelvuldig de handen te wassen. -Daarnaast gaat de voorkeur uit naar het filmen van de klus om een beeld te krijgen in plaats van een bezichtiging. BEDRIJFSPROFIEL Beste lezer, Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn bedrijfsprofiel. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. Mijn naam is Tim en ik ben een zelfstandige stukadoor zonder personeel. Mijn passie voor het stukadoors vak is al vroeg begonnen en is tot op de dag van vandaag nog steeds mijn grootste drijfveer om dit vak uit te oefenen. Het is dan ook het mooiste vak ter wereld, je kunt namelijk meteen zien hoe mooi iets wordt! Mijn bedrijfsformule is heel simpel: behandel de muren of plafonds alsof het je eigen zijn. Ik merk dat mijn klanten dat enorm waarderen en dat ze door deze kwaliteitseis ook zeer tevreden zijn over het door mij opgeleverde werk. Naast een hoge kwaliteit sta ik ook voor een duidelijke communicatie. Bijvoorbeeld over wanneer ik kom, wat iets kost en hoe het eruit komt te zien. Dat is dan ook wat u van mij kunt verwachten en zult u dan ook in mijn offertes terugzien. Mocht u een van voornoemde klussen hebben, schroom dan niet contact met mij op te nemen. Wie weet kan ik ook binnenkort bij u iets moois creëren! Met hartelijke groet, Tim ps: Ik ben ook op Facebook te volgen. Hier kunt u nog meer reviews en foto's vinden.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Ik ben erg tevreden over de manier van werken en communiceren van Tim's stukadoorsbedrijf. Reageert snel, geeft duidelijk vooraf aan, waar de mogelijke knelpunten zitten. Werkt netjes en het resultaat ziet er ook goed uit. Prijs/kwaliteit meer dan de moeite waard.
 • Pionier Stucadoorsbedrijf

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.85168 reviews

  Wij zijn al 15 jaar werkzaam met totaal renovatie, verbouwing en onderhoud van panden en woningen van particuliere klanten. Waardoor wij voldoende ervaring in diversen vakgebieden hebben. Kort en krachtig kunnen wij van A tot Z alle werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor is geen enkele klus voor ons te groot of te klein. Wij zijn kwalitatief

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Yasin is zeer kundig, gedreven en heeft echt top werk opgeleverd!! Denkt goed mee en bereid om extra stappen te zetten. Als ik volgend jaar de hele woning ga stucen, dan weet ik waar ik moet zijn! :)
 • Stukadoorsbedrijf Fix&Finish

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8511 reviews

  Hallo mijn naam is Fouad Malloul en ik ben sinds kort voor mij zelf begonnen. Ik hoop via deze weg een mooie stap te kunnen maken voor mij zelf. Ik zelf heb 3 jaar gewerkt voor een stukadoorsbedrijf waar ik zelf ook mijn eigen klussen al deed.(zie foto's) ik hoop dat u genoeg informatie heeft en dat we elkaar tevreden kunnen maken in de toekomt.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Mooi stucwerk afgeleverd. Kundig, zorgvuldig en snel. Vriendelijke jongens.
 • Petronela Paraschiv

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.4 van 54.4527 reviews

  Service Renovatie Wij kunnen uw woning helemaal renoveren. Geen enkele klus is voor ons te gek. Van A tot Z kunnen wij uw woning verbouwen. Wij kijken samen met u wat uw ideeën zijn. Aan de hand van onze expertise geven wij u een advies op maat. Van de aanleg van elektra tot timmerwerkzaamheden wij kunnen het allemaal voor u aanpakken. Onze vaklieden zijn allemaal uitgebreid getraind, ervaren en opgeleid in hun vakgebied. Vliesbehang Met vliesbehang creëert u snel en eenvoudig een strak behangen wand. Vliesbehang wordt steeds meer toegepast. Zowel in woningen, kantoren als instellingen biedt dit veelzijdige materiaal vele mogelijkheden. Vliesbehang is sterk, krimpvrij en bestaat uit meerdere lagen en geschikt voor elk interieur. De populariteit van vliesbehang neemt steeds meer toe. Bovendien zijn er tal van varianten leverbaar, zodat er altijd een geschikt vliesbehang voor uw toepassing is. Schilderwerk Advies op maat is bij binnen- en buitenschilderwerk van cruciaal belang. Keuze van kleuren en materialen spelen een belangrijke rol aan het bijdragen van de juiste sfeer en uitstraling. Bij ons kunt u terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Het is een gegeven dat kwalitatief goed schilderwerk de levensduur van de behandelde oppervlakken verlengt. Door tijdig onderhoud uit te voeren voorkomt u onnodige zorgen in de toekomst. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Diensten Binnenschilderwerk Buitenschilderwerk Airless spuiten Sausen Deuren Trappen Kozijnen Offerte Beton Ciré De kleur Beton Ciré die u wenst en de soort afwerking, glad of met reliëf, hebben invloed op de prijs van uw Beton Cire stucwerk. Als u doorgeeft wat uw wensen zijn, leveren wij u een Beton Ciré offerte. Ook als u niet exact weet wat voor Beton Ciré stucwerk u wilt, kan Grau u hierover adviseren. ......................................................... Beton Cire is een waterafstotende type stuc, net zoals Tadelakt. Het verschil met Tadelakt is dat dit type stuc erg duur is, terwijl Beton Cire betaalbaar is. werkt dan ook met Beton Cire. Beton Cire is een cementstuc en is uiteramte geschikt voor het stucen van bijvoorbeeld badkamers en keukens. Ook meubels kunt u van Beton Cire voorzien, zodat de gehele woning een dezelfde uitstraling krijgt. U kunt er zelfs voor kiezen om Beton Cire te verwerken op een keukenvloer of zelfs als een woonkamervloer.

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Wij hebben de slaapkamers, hal, trappenhuis en woonkamer door Marian en Petronela laten stucen. Het zijn aardige mensen en ze konden op de voorgestelde datum aan de slag. Na afloop van de klus vind ik het resultaat wel tegen vallen helaas. Ik heb het vermoeden dat deze klus te groot voor ze was. E.e.a. bleek meer werk dan aanvankelijk ingeschat waardoor de klus langer duurde dan ingeschat. er bleken veel scheuren in de muren te zitten en ook hebben we besloten een deel van het oude stucwerk te verwijderen. Hierdoor liepen ook de kosten op. Stucwerk is mijns inziens niet heel netjes uitgevoerd. Na het schilderen van de muren en plafonds zie je vrij veel golven en oneffenheden. Zeker ook gezien ze het stucwerk naderhand geschuurd hebben vindt ik het resultaat ondermaats. Ook kitten is m.i. niet netjes gedaan, op veel plaatsen komt het los. Voor een volgende stucklus kijk ik toch even verder
 • Oranje ER Klussenbedrijf

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews

  ( VOOR MEER FOTO’S + VIDEO’S ZIE MIJN INSTAGRAM PAGINA: Oranje ER Klussenbedrıjf ) Ik ben gespecialiseerd in alle voorkomende (ambachtelijke) stukadoors werkzaamheden. Muren zien er na het sierpleisteren ( spachtelputz ,Granol ,Marmerpleister, Metalicpleister ) zeer natuurlijk uit. Mijn bedrijf onderscheidt zich van andere stukadoorsbedrijven door ons flexibel op te stellen en niet te zeuren als uw huis te laat of te vroeg wordt opgeleverd.! Mijn motto is mouwen opstropen en zorgen dat uw huis zo snel mogelijk af komt, zonder verlies van kwaliteit. Wat kan ik? Gladmaken van wanden en plafonds na wegbreken van tegels in badkamer. Gladpleisteren, schuurwerk, gipsplaatafwerking, sierpleisteren: ( Spachtelputz , Granol , Marmerplast ) ook op kleur. Beton ciré, stucco in diverse kleuren , leem in div kleuren, Ornamenten en lijsten. Sausen Latexopbrengen met roller en blokwitter, Airless spuiten, ( Ook voor sterk vervuilde oppervlakken(b.v. Roken) Waar werk ik? Ik ben voornamelijk werkzaam in de regio: Noord Holland. Amsterdam, Amstelveen, Zaandam, Purmerend, Diemen, en de plaatsen in de omgeving. Zolang het binnen Nederland is, kan ik overal komen. Werkwijze: Na het ontvangen van uw contactgegevens wordt er een afspraak gemaakt om zo snel mogelijk bij u thuis te komen kijken . Er wordt met u overlegd welke werkzaamheden u wilt laten verrichten. En uiteraard is ons advies gratis. Wij overleggen met u het tijdstip en de aanvang. Er wordt met u overlegd wat de prijs is. Er wordt met u overlegd wanneer we beginnen en de duur van de werkzaamheden. Prijs: Wat niet geheel onbelangrijk is, zijn de kosten. Zoals bij vele werkzaamheden hangt er ook aan het werk van een stukadoor een prijskaartje. Doordat elk soort stucwerk precisiewerk is en zeer afhankelijk is van de maatgeving, is het waarschijnlijk wel begrijpelijk dat het moeilijk is om via de telefoon, e-mail, fax of brief een exacte offerte te verstrekken. De prijs van het te leveren werk wordt mede bepaald door onder andere het te gebruiken soort materiaal, de ondergrond, wat de laagdikte is en of het te bewerken object mogelijk een voorbehandeling nodig heeft. bv. Afplakken van vloeren of en meubilair. Het plaatsen van hoeknaalden. Het aanbrengen van stuukgaas bij scheuren in muren en of plafonds. Zodoende wordt het dus heel lastig om een reële prijsopgave op afstand te geven zonder het te behandelen object van te voren te hebben bekeken. Wilt u wel graag weten wat het werk gaat kosten, neem dan contact met ons op via Werkspot en wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs!

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Vakman die zich aan de afspraak houdt en een prima stukje werk aflevert. Plafond in het toilet is keurig gestuct. Zeker aan te bevelen!
 • Kengel Klussenbedrijf

  Stukadoor in Bennebroek

  Beoordeling: 4.5 van 54.5593 reviews

  Welkom bij Kengel Klussenbedrijf Wij zijn een ervaren en betrouwbaar allround Renovatie Sukadoors/Schildersbedrijf dat voorziet in de moderne en ambachtelijke vormen van verbouweningen/Renovatie/Afbouw stucwerk. Van sierpleisterwerk tot ornamenten en sauswerk, het pleisteren van gewone wanden tot het afwerken van een oud Hollands balkenplafond in oorspronkelijke staat. Kengel Klussenbedrijf levert vakkundig Stuc en Schilderwerk met gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs. Uw project is bij ons altijd in goede handen en wij bieden garantie en leveren het beste werk. Goed stuc/schilderwerk leveren is helemaal niet gemakkelijk, dat vraagt gevoel, ervaring en techniek. Het is een vak apart. Kengel Klussenbedrijf staat voor vakkundigheid, netheid en professionaliteit en dit alles tegen scherpe prijzen. Een offerte en advies is geheel kosteloos. Referenties zijn op aanvraag toonbaar. Bij ons staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Bel Kengel Klussenbedrijf voor een prijsopgaaf en overtuig uzelf. Een goede vakman Stukadoor/Schilder in Den Haag en omgeving, die de fijne kneepjes van het vak kent, die plezier heeft in zijn werk en zorgt dat u plezier heeft van het resultaat. U wilt strakke muren, goede afwerking en geen troep achteraf. Voor kwaliteit zoals u mag verwachten van een professionele Stukadoor/Schilder

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Het team van Magmoet heeft mooi werk geleverd. Na 2 dagen hard werken hebben zij een prachtig resultaat achtergelaten

Populaire lokale stukadoors in Bennebroek

Andere vakmensen in Bennebroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur