Waterdicht stucwerk aanbrengen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Waterdicht stucwerk aanbrengen via Werkspot

Het aanbrengen van waterdicht stucwerk is vooral belangrijk in vochtige ruimtes, zoals het toilet of badkamer. Deze klus vergt veel expertise. Schakel daarom een professional in voor deze klus.

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde waterdicht stuc-klussen

Stucen: 7 m2 wanden

Stucen: 7 m2 wanden
Opdrachtomschrijving:

Ik zoek iemand die de wanden kan stucen met betonciré of een ander waterdicht middel. Het gaat om 3 wanden van in totaal ca. 7 m2

Kosten voor deze klus: €250 - €550

We hebben een aantal m2 laten stuken met gips en een aantal m2 met betoncire. Alles ziet er prima uit. Ergens ontdekten we een klein foutje en hij stond direct weer op de stoep om het op te lossen. Er wordt vaak gevraagd of alles naar tevredenheid is. Hij laat zeker geen half werk achter en vertrekt pas als je tevreden bent. Absoluut een aanrader!

Stucen: 110 m2 wanden

Opdrachtomschrijving:

Woning is leeg, aanwezige meubulair, keuken en badkamer worden nog verwijderd. Woonkamer met schouw (openhaard) moet saus klaar worden gestuct. Planning uitvoeren stucen, eerste week augustus. Keuken en bijkeuken, sausklaar stucen nadat installateur aansluitingen heeft gerealiseerd. Badkamer op zolder wordt grotendeels gesloopt en wordt verbouwd tot een 'en suite' badkamer, achterwand badmeubel en douchewand en vloer waterdicht stucen, Badkamer, bijkeuken en keuken planning uitvoeren stucen 11/12/13 augustus.

Kosten voor deze klus: €2200 - €3300

Murat reageerde snel en correct, ondanks ziekte van personeel. toch hebben ze de klus af kunnen krijgen voor de gewenste einddatum. Strak stucwerk, meerwerk kon ter plekke worden besproken en kreeg direct een prijs.

Exterior plastering: Twee verdiepingen; 16 m²

Opdrachtomschrijving:

Het gaat om een buitenmuur in een lichthof. Ca. 4 meter breed, alleen de onderste 4 meter hoeft gedaan te worden. Oud stucwerk verwijderen tot op metselwerk, daarna nieuw waterdicht stucwerk. Extra zorg nodig voor aansluiting terras.

Kosten voor deze klus: €320 - €480

Vakman, werkt netjes en snel, mooi stucwerk.

Vind een stukadoor dichtbij