Verlaagd plafond met spotjes plaatsen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde klussen voor verlaagd plafond met spotjes

Stucen: 15 m2 plafonds

Stucen: 15 m2 plafonds
Opdrachtomschrijving:

Verlaagd plafond stucen zoals op foto is te zien. Ik heb materialen liggen. (Mp75, hoekprofielen) Plafond is 2,50 meter hoog, de kamer is 2,80 m. X 5,00 m.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

We zijn erg blij met het eind resultaat, het plafond bleek uiteindelijk meer werk dan vooraf was ingeschat. Gerard kwam de volgende dag terug, nadat hij andere afspraken had verzet, en heeft de klus netjes afgemaakt.

Verlaagd plafond met spotjes maken 80m2

Opdrachtomschrijving:

Ik wil graag in mijn nieuwbouwwoning een verlaagd plafond laten maken met inbouwspots. Alles vervolgens mooi strak wit opgeleverd. Plafond moet ongeveer 10cm verlaagd worden om ruimte te bieden voor de spots. Ondergrond is vlak dus eenvoudig raamwerk met gipsplaat zou voldoende basis moeten zijn.

Kosten voor deze klus: €2500 - €3500

Netjes volgens afspraak zijn ze met 4 man aan de slag gegaan om een verlaagd plafond te maken. Het team bestaat uit zeer harde werkers die lange dagen maken om de klus geklaard te krijgen. Op zaterdag zijn ze met 4 man tot 19:00u aan het stucen geweest om alles op tijd af te leveren. Enorme inzet en vakmanschap hebben geresulteerd in een erg mooi plafond voor en nette prijs binnen de planning. De dag erna had ik nog een klus en ook daar hebben ze direct ruimte voor gemaakt en me uit de brand geholpen. Prima vakmannen en prettig om mee samen te werken. Ik zou deze heren dan ook van harte aanbevelen.

verlaagd plafond + spotjes

Opdrachtomschrijving:

wij willen een verlaagd plafond in de woonkamer en in de keuken. Totale opp ongeveer 35 m2. Er moeten in het totaal ongeveer 12 - 15 spotjes ingebouwd worden. Het is de bedoeling dat het plafond zo klaar is, dat we het alleen hoeven te witten. Gewoon een glad plafond. Indien mogelijk willen we ook lijsten (piepschuim) laten plaatsen.

Kosten voor deze klus: €1000 - €1500

keurig gewerkt, netjes op tijd aanwezig. Goede planning. Laten alles netjes achter. Kortom : we kunnen deze mannen echt aanraden

Vind een stukadoor dichtbij