Stucwerk repareren? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Stucwerk repareren via Werkspot

Het herstellen van stucwerk door bijvoorbeeld een scheur in je muur of door een lekkage vergt om kennis. Laat je daarom goed informeren door een stukadoor als je van plan bent om een stuc reparatie uit te (laten) voeren.

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde stucwerk reparatie stuc-klussen

Stukje muur herstellen

Stukje muur herstellen
Opdrachtomschrijving:

Omdat wij een plank verwijders hebben in een kamer, is er een lelijke rand tevoorschijn gekomen op de muur. Ik zoek iemand die dat stukje muur weer strak kan maken, dus de gaten dichten en het stucwerk repareren en weer egaal wit van kleur maken. Zie foto's van de situatie.

Kosten voor deze klus: €200 - €400

Het muurtje is prachtig hersteld en meteen dezelfde dag nog, toen ze kwamen voor de offerte! Echt vakmanschap, zie afbeelding.

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren, Waterschade

Opdrachtomschrijving:

- 1 wand stucwerk repareren, schilderen en plinten vastzetten. Wand is 6 bij 2.50 meter. - 2 scheuren verhelpen (zie foto’s)

Kosten voor deze klus: €200 - €400

Op en top vakman! Goede prijs, goede communicatie en uitstekend werk! Aanrader!!

Wand slaapkamer glad stucen

Opdrachtomschrijving:

1 muur op de slaapkamer gladstrijken. 2x scheur in stucwerk repareren.

Kosten voor deze klus: €200 - €400

Ik kan niet anders zeggen dat ik mij niet kan vinden in de slechte recensies die hier op werkspot staan. Guus is een echte vakman met passie voor het vak. Hij vind het geen probleem om iets extra's te doen. Guus heeft zich aan de gemaakte afspraken gehouden. Maar ook het eindresultaat is perfect.Muurtje is perfect glad. Guus bedankt voor je werkzaamheden, en houden jouw naam zeker ons achterhoofd voor een andere klus.

Vind een stukadoor dichtbij