Stucwerk laat los? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Stucwerk laat los: Wat nu?

Stucwerk kan los laten doordat er extra vocht doordringt in je wanden of muren. Dit kan het best zo snel mogelijk worden opgelost om de schade te beperken. Kom in contact met onze stukadoors voor de beste oplossing.

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde reparatie van losstaand stucwerk

Stucwerkzaamheden

Stucwerkzaamheden
Opdrachtomschrijving:

NB: Woning staat net over de grens bij Arnhem in Duitsland (buitengebied Kleve-Emmerich), dus NIET in 's Heerenberg. Graag nodigen we u uit om bij ons te komen kijken om een offerte uit te brengen voor stucwerkzaamheden. E.e.a. moet ook waar nodig worden voorbehandeld met primer of anders. Stopcontacten en vloer afdekken en ruimtes schoon achterlaten. Wanden moeten glad worden opgeleverd. Gaat om de volgende ruimtes: Groot trappenhuis met aansluitend 3 x een verdiepinghal Woonkamer is een half jaar geleden al gestuct, maar blijkbaar niet goed voorbehandeld want stucwerk laat los, moet opnieuw gestuct worden. Voorkamer Groot deel van woonkeuken Een slaapkamer p eerste verdieping is al gestuct maar mist nog dat laatste gladde afwerklaagje Plafonds later in overleg Graag na bezoek een duidelijke offerte inclusief alles (reiskosten, BTW, materiaal et cetera). Werkzaamheden kunnen ook ’s avonds of in het weekend worden uitgevoerd als dat beter uitkomt. Moet wel achter elkaar worden uitgevoerd. Alleen biedingen van bedrijven die dit soort werk al eerder hebben uitgevoerd en garantie geven op de uitgevoerde werkzaamheden.

Kosten voor deze klus: €250 - €550

Prettig bedrijf, zeer goede vakmensen in dienst. Goede communicatie met Serkan Han en zijn vader. Vinden het belangrijk goed werk te leveren en hun naam hoog te houden. Ook als iets niet is gegaan zoals afgesproken, wordt dat keurig opgelost. Echt een aanrader.

Stucen: 6 m² wanden; Slaapkamer(s)

Opdrachtomschrijving:

Het stucwerk laat los brokkelt af. Wil oude afhalen en nieuw stuc werk laten aanbrengen

Kosten voor deze klus: €250 - €550

De heren zijn vooraf langs geweest hebben een prijsopgave gedaan. Keurig op de dag van de afspraak gekomen. Hebben wanden 30 m2 netjes gestukt. Was in halve dag klaar, hebben weer netjes opgeruimd. Waren heel klantvriendelijk en gaven adviezen. Zou ze zeker weer inhuren C.W.

Stuccen kelder

Opdrachtomschrijving:

Klein keldertje met raam stuccen. Oud stucwerk laat los en moet opnieuw gezet worden. Huis wordt nu verbouwd, graag aankomende week uitvoeren. stuccen mag ook in de avonduren indien gewenst

Kosten voor deze klus: €750 - €950

Prettige vakmensen en erg flexibel!

Vind een stukadoor dichtbij