Schuur stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde schuur stuc-klussen

Exterior plastering: 15 m2

Exterior plastering: 15 m2
Opdrachtomschrijving:

Buitenzijde schuur stucen. Alleen aan binnen / tuinzijde. Hout op de foto is reeds vervangen door steen. Lengte oppervlakte is 7,5 meter (1,5 + 4,5 + 1,5) Werk kan vanaf aanstaande maandag worden uitgevoerd

Kosten voor deze klus: €750 - €1050

Goed in de omgang. Nette prijs en heel mooi werk geleverd. Heeft hard gewerkt alles netjes gemaakt en schoon achtergelaten. Zie de foto’s. Zal hem zo weer benaderen

Tuinzijde schuur stucen (buiten, ongeveer 12m2)

Opdrachtomschrijving:

Graag wil ik zo snel mogelijk onze schuur laten stucen. Ben zelf aan het stukje onder het raam voorzichtig begonnen (filmlaag), maar ieder z'n vak, dus ik wil het toch laten doen. Spullen heb ik staan: RVS hoek profielen, 9 zakken Knauf UP210W en ik heb een mixer, eventueel een rolsteigertje. Ik kan bij deze klus helpen, maar het stucen zelf zie ik niet zitten. Moet ongeveer een centimeter dik, tot op de kozijnen van zowel raam als deur. Betreft dus puur de tuinzijde van ons schuurtje.

Kosten voor deze klus: €600 - €840

Na op dinsdagavond een afspraak te hebben gemaakt met Tarkan, gaf deze aan al op hele korte termijn te kunnen stucen. Afhankelijk van het weer en het verloop van andere werkzaamheden, zou dit donderdag, vrijdag of maandag worden (binnen een week). Woensdagavond appte Tarkan dat hij vrijdag zou komen stucen. Wat hij beloofd had werd nagekomen. Alles werd keurig afgeplakt, en met een collega heeft hij vrijdag de schuur gestuct. Het ziet er fantastisch uit! Harde werkers met verstand van zaken. Alles gebeurde in overleg, het resultaat voldoet dus volledig aan onze wensen. Achteraf werd alles keurig opgeruimd en werd zelfs de tuin nog aangeveegd. Dank Tarkan en collega! Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen!

Buitenmuur schuur stucen

Opdrachtomschrijving:

Buitenmuur van de schuur moet gestuct worden. Er is een waterput weggehaald waardoor eea hersteld moet worden. Hele muur is ca 10m2, gedeelte wat beschadigd is ca 1,5m2 Gehele buitenmuur van de schuur moet weer egaal worden.

Kosten voor deze klus: €500 - €700

Goede ervaring met dit bedrijf! De communicatie was van start tot eind erg goed. Ibrahim doet dit snel en is helder, belangrijker nog; wat er gecommuniceerd wordt komt hij na. De uitvoering van de klus ging ook soepel, kwaliteit is gewoon goed en ze werken netjes.

schuur stucen cement

Opdrachtomschrijving:

schuur stucen met cement. schuur is 2.40 hoog. ondergrond betonblokken.

Kosten voor deze klus: €500 - €700

wat kunnen die mannen stucen echt ongelooflijk . prettige mensen om mee te werken die met je mee denken. absoluut een aanrader!!!!

Vind een stukadoor dichtbij