Raapwerk aanbrengen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde raapwerk stuc-klussen

Raapwerk muren

Opdrachtomschrijving:

Ik zoek een stukadoor voor 45 m2 raapwerk, glad afgewerkt, schilderklaar. De cementgebonden raapwerklaag (hydroment) is minstens 2 cm dik. Inclusief hechtlaag 5mm, functielaag 15 mm en afwerkpleister 2 mm. Gaarne een prijsopgave exclusief materiaal. Jij regelt wel de materialen, maar de kosten hiervan worden apart verrekend.

Kosten voor deze klus: €900 - €1350

Raap en stucwerk in cementstuc is goed uitgevoerd. Ik heb nog extra werkzaamheden laten uitvoeren, nl het stuccen van gipsmuren en plafonds en dat is ook netjes gedaan.

raapwerk en sierpleister

Opdrachtomschrijving:

Raapwerk en sierpleister aanbrengen na verbouwing. plm 45 m2 raapwerk+sierpleister (glad) plm 31 m2 sierpleister op muur (glad plm 15 m2 sierpleister op muur (behangklaar) plm 45 m2 op plafond (op nieuwe gipsplaten) Indien mogelijk zo hard mogelijke toplaag.

Kosten voor deze klus: €2720 - €4080

Snelle, harde werker. Denkt mee. Over het algemeen goede kwaliteit (ook plafonds), maar er zijn stukken minder glad opgeleverd.

Stucen woonkamer en hal. Met raapwerk!

Opdrachtomschrijving:

Betreft: woonkamer + hal + kelderkast. Moet sausklaar (glad en strak) worden opgeleverd. Wanden incl raapwerk (max 2 cm). Plafond is geheel van nieuw gipsplaten. Steenstrips hoeven niet. Start kan op korte termijn mogelijk. Graag vooraf indicatie.

Kosten voor deze klus: €750 - €1150

Echt een aanrader! Zoals iedereen al schrijft is de communicatie lastig maar als de mannen er eenmaal zijn dan lukt het met handen en voeten wel om het duidelijk te maken. Ze werken snel, netjes en zijn vriendelijk. Ze zijn zelfs vandaag terug geweest om een hoekje te corrigeren waar ik niet helemaal blij mee was (lag meer aan de metselaar) en hebben dit kostenloos hersteld. Aan iedereen die (net als ik eerst) twijfelt. Laat ze maar gewoon komen en je krijgt er zeker geen spijt van. Gr Fam van Haren - Puiflijk

Vind een stukadoor dichtbij