Plafond stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Plafond stucen of niet?

Vaak worden (nieuwbouw) plafonds stucklaar opgeleverd met spackspuitwerk. Je zou denken dat het plafond stucen dan geen zin heeft, maar niet iedereen vindt dit type stucwerk mooi en heeft bijvoorbeeld voorkeur voor een gladde plafond of een plafond met ornamenten of juist plinten.

Plafond laten stucen via Werkspot?

Het stucen van een plafond is geen eenvoudige klus. Wij adviseren je daarom om vooraf in gesprek te gaan met een professional.

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde plafond stuc-klussen

Stucen: 15 m2 plafonds

Stucen: 15 m2 plafonds
Opdrachtomschrijving:

Verlaagd plafond stucen zoals op foto is te zien. Ik heb materialen liggen. (Mp75, hoekprofielen) Plafond is 2,50 meter hoog, de kamer is 2,80 m. X 5,00 m.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

We zijn erg blij met het eind resultaat, het plafond bleek uiteindelijk meer werk dan vooraf was ingeschat. Gerard kwam de volgende dag terug, nadat hij andere afspraken had verzet, en heeft de klus netjes afgemaakt.

Stucen: 80 m2 plafonds

Stucen: 80 m2 plafonds
Opdrachtomschrijving:

In eerste instantie gehele benedenverdieping plafond stucen. Is circa 70 m2. Betreft nieuwbouwhuis in Borne en oplevering zal begin mei zijn. Alvast bedankt.

Kosten voor deze klus: €1500 - €2000

Zeer tevreden over stucwerk. Naast het stucen van plafond ook het plafond gespoten. Resultaat een strak plafond. Zeer aan te raden. Communicatie heel goed en kwam al zijn afspraken na.

Stucen: 32 m2 plafonds

Stucen: 32 m2 plafonds
Opdrachtomschrijving:

Graag wanden en plafond stucen

Kosten voor deze klus: €750 - €1150

Göhkan heeft echt heel netjes gestuukt, als complimenten en pluspunten in de voorgaande recensies zijn volop waar gemaakt. Had ik hem maar als eerste stucadoor tegen gekomen, al het volgende werk wordt zeker voor hem! Goede prijs, nog betere kwaliteit!

Vind een stukadoor dichtbij