OSB plaat stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

OSB plaat stucen

Een OSB plaat stucen is een vrij lastige klus. Het vergt om specialistische kennis omdat een OSB plaat uit hout bestaat . Dit kan op ten duur gaan krimpen en uitzetten. Schakel daarom een professional in.

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde OSB plaat stuc-klussen

Stucen: Woonkamer

Opdrachtomschrijving:

Er moet een ruimte van 7,81 x 4,80 x 2,54 (lxbxh) gestuct worden. Ruimte is getimmerd met zgn osb platen met daar overheen pyrox gipsplaten. Op de korte zijden raamwerken en openslaande deuren. De klus moe per direct uitgevoerd worden.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

Wij zijn meer dan tevreden! De mannen waren er op de afgesproken tijd. Alles netjes afgedekt en zeer hard aan het werk geweest. Het eindresultaat is prachtig! Ook alles weer netjes opgeruimd. Kortom, als je goede en ervaren vakmensen zoekt ben je bij Jotun aan het juiste adres!

Stucen: 240 m2 wanden

Opdrachtomschrijving:

Het gaat om ca. 4-5 grote, rechte wanden van 3,6mtr hoog. Opbouw is osb plaat 12mm en daar bovenop gisplaat van 60x360cm. Laatste foto is een voorbeeld hoe ik het wil hebben. Dus een gladde strakke witte wand. Dit is ons oude vestiging waar de naden met voegband en vulmiddel is gevuld, geschuurd en vervolgens 2x gesausd. Ik wil graag hetzelfde weer hebben, aanvraag betreft dus; - naden gipsplaten + schroefgaten dichtmaken met voegband en vulmiddel en vervolgens opschuren. - muren strak wit maken zo dat de naden niet zichtbaar zijn. Of dit gespoten wordt, gerold wordt etc is specialisme van de vakman niet van mij. Optioneel: Als het vullen van de naden/schroeven te veel werk is mag er ook stucen/pleisterwerk aangeboden worden. Wel graag het stucen en sauswerk (2x laags) apart offreren.

Kosten voor deze klus: €1500 - €2000

Behcet en zijn mannen waaronder zijn vader hebben uitmuntend werk geleverd. Ze werken netjes en schoon en komen hun afspraken na. Top gedaan jongens!

Stucen: 20 m² wanden; 9 m² plafonds; Woonkamer

Opdrachtomschrijving:

Kantoor in aanbouw. Volgende week gaan de osb en gipsplaten erop. Plafond is 210cm hoog

Kosten voor deze klus: €750 - €1150

Vrij simpel, deze heren komen optijd en doen hun werk goed. Alles schoon en perfect afgewerkt. Prijs/kwaliteit is een dikke 10 Zoek je professionele stucer… dan is dit je adresje

Vind een stukadoor dichtbij