Muur stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Muur stucen via Werkspot

Het stucen van een muur is geen eenvoudige klus. Het stucwerk moet egaal verdeeld worden over de wanden en uiteraard worden afgewerkt worden zonder. Je kunt verschillende stucwerken aanbrengen op de muur. Denk aan leemstuc, tadelakt, beton ciré en nog veel meer.

Ben je van plan om je wanden te stucen en wil je dit liever uitbesteden aan een van onze professionals? Plaats dan een opdracht en kom in contact met onze beste stukadoors!

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde muur stuc-klussen

Stucen: 60 m² wanden; Slaapkamer(s)

Stucen: 60 m² wanden; Slaapkamer(s)
Opdrachtomschrijving:

3 slaapkamer wanden stucen. Slaapkamers hebben behang die worden dit weekend eraf gehaald. Muren zijn behang klaar en kan dus niet schilderen. Fotos zijn van de verkoop de kamers zijn leeg en laminaat gaat eruit gehaald worden. Graag z.s.m Alvast bedankt.

Kosten voor deze klus: €600 - €1200

Heel goed werk geleverd en precies op afspraak. stucwerk binnen 1 dag af gekregen. 3 slaapkamers en de woonkamer. De jongens waren heel vriendelijk. Zeker een aanrader. Ik zal in december weer proberen een afspraak te maken om de rest van de woning te laten doen. Bedankt Stanly!

Stucen woonkamer en keuken

Stucen woonkamer en keuken
Opdrachtomschrijving:

Graag mijn woonkamer en keuken wanden stucen en plafond naden. Keukenplafond moet in ze geheel is beton en stuk plaat. Stalenligger betimmering moet ook. Graag een prijs voor: Alle wanden 40m2 Plafondnaden 35 m1 strekkende meters Stalenligger 3.3m2 (0.8m*4.1m) Keukenplafond 7.8 m2

Kosten voor deze klus: €400 - €800

Bulent en zijn mannen zijn echte vakmannen! Eerlijke prijs gegeven voor de werkzaamheden en op zeer korte termijn een afspraak kunnen maken. Netjes op tijd en beginnen gelijk met de voorbereidingen. Geef die mannen een lekkere kop koffie en ze stucen de wanden en plafond zeer strak. Laten het ook netjes achter. Ik raad dit bedrijf 100% aan!

Stucen: 260 m2 wanden; 95 m2 plafonds

Stucen: 260 m2 wanden; 95 m2 plafonds
Opdrachtomschrijving:

Verwachtte opleverdatum is op dit moment half juni 2020, vier weken voor de opleverdatum krijgen we de definitieve datum door. We willen graag een vrij gladde structuur laten aanbrengen, zodat het goed te repareren is mochten er later scheuren in komen ivm het werken van een nieuwbouwwoning. Begane grond: Gehele begane grond wanden stucen, van het plafond de V-naden wegwerken/ stucen. Met uitzondering van de WC (1), die wordt betegeld opgeleverd. De keuken (2) zit er al in bij oplevering, maar de wanden en het plafond van de keuken zouden we nog wel graag willen laten doen. Op de tekening aan de tuinkant vanaf de stippellijn is er een uitbouw (3) met twee dakramen, hoe dit precies afgewerkt wordt weet ik op dit moment niet, laten we er van uit gaan dat we dit ook gaan stucen. Eerste verdieping: Alle drie de slaapkamers plus overloop de wanden en plafonds. De badkamer (4) wordt betegeld opgeleverd en hoeft verder niks aan gedaan te worden. Tweede verdieping / zolder: Twee slaapkamers en overloop de wanden stucen, washok/technische ruimte (5) hoeft niet gedaan te worden. Plafond wordt voorzien van niet afgewerkte houten beplating, bruine platen met naden en bevestigingsgaatjes in het zicht, hier graag je advies voor hoe we dit het beste kunnen laten afwerken. Ik heb hier twee foto’s van toegevoegd, ik denk dat het vooral bij de dakkapel mooi is als het wat strakker afgewerkt wordt, nu is het een soort mosaic. Ook graag de wanden van de trap meenemen in de offerte. De hoogte van het plafond op de eerste en tweede verdieping is 2620mm. De zolder heeft aan de voorkant een halve tuitgevel, en aan de achterkant een brede dakkapel. Op de tekening staan verschillende hoogtes aangegeven. Hopelijk is het mogelijk om op basis van mijn verhaal en de tekeningen een prijsindicatie af te geven.

Kosten voor deze klus: €2600 - €5200

Ahmet en zijn collega's hebben ons nieuwbouwhuis binnen korte tijd van top tot teen gestuukt, gespoten/geverfd en afgetimmerd waar nodig. Wij zijn ontzettend blij met de manier waarop Ahmet communiceerde, met ons mee dacht en vooral met het eindresultaat!

Vind een stukadoor dichtbij