Kast stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Kast laten stucen door een vakspecialist

Binnenkort van plan om een kast te stucen en wil je dit graag uitbesteden? Schakel dan een van onze stukadoors in voor deze klus!

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde kast stuc-klussen

Stucen: Gangkast stucen

Opdrachtomschrijving:

Gangkast op de 1e verdieping moet opnieuw gestuct worden. A.g.v. interneverbouwing (en) is stuclaag los gekomen. werkzaamheden: provisorische herstel verwijderen en elektra losschroeven. Stucen van de wanden ( 3) en elektra weer vast zetten. Kast is in gebruik als was machine kast, dus ook wasmachine uit de kast halen en op de gang zetten. Na afloop van de werkzaamheden komt de nieuwe wasmachine en de leverancier neemt de oude machine terug.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

Een hele prettige ervaring. Gangkast lijkt niet veel, maar wel als er allerlei leidingen doorheen lopen waar omheen gestuct moet worden, dus een precisiewerkje. Prettige persoonlijkheid en ze werken snel, secuur en netjes. Ik had deur kieren afgeplakt i.v.m. stof. Dat was achteraf niet nodig want heel weinig stof. Goede priojs-kwaliteit verhouding.

Kast stucen

Opdrachtomschrijving:

Ik heb een kast gemaakt van gipsplaat met nissen en ik wil deze laten stucen om hem als het ware deel te laten zijn van de muur. Het gaat om een kast van ong. 3m40 hoog, 1m80 breed en 45cm diep. Er zitten 2 nissen in van ong. 80x40cm, 2 van 120x30cm en en waar een haard in komt van 120x45cm. Alle hoeken moeten nog met stucprofielen worden afgezet en naden met stucgaas gedicht.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

In een woord geweldig. Kon de volgende dag al meteen langskomen. Kwaliteit is super. Denken aan alles zonder erom te hoeven vragen en denken ook mee om tot het mooiste resultaat te komen. Laten tenslotte ook alles netjes achter. Wat mij betreft een aanbeveling voor iedereen en als ik nog stucwerk moet laten doen dan gaat deze direct naar Klusbedrijf Ghotra.

gangkast stucen 6m2

Opdrachtomschrijving:

In onze gang heb ik een kast gemaakt en betimmerd met gipsplaten. Deze kast moet strak gemaakt worden. Voorstrijk kan ik zelf doen. Totaal zo'n 6 m2.

Kosten voor deze klus: €350 - €550

Snelle communicatie, netjes afgeleverd en schoon achtergelaten. Top.

Vind een stukadoor dichtbij