Gibo wanden plaatsen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde klussen voor het plaatsen van gibo wanden

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Stuccen/pleisteren om de wanden geschi...

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Stuccen/pleisteren om de wanden geschi...
Opdrachtomschrijving:

Woning wisselt van eigenaar, ontvangen sleutels op 10 sept. Plaatsen gibo wand waar deze oorspronkelijk gezeten heeft. Laminaatvloer inzagen, zodat het op beton rust. Inclusief stuccen/pleisteren. Uitvoering mid september.

Kosten voor deze klus: €1000 - €1500

Walter heeft een tussenwand gemaakt van gipsblokken. Communicatie verliep goed en hij komt zijn afspraken na. Werk is goed uitgevoerd. Ik kan hem aanbevelen!

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; behangklaar afleveren

Opdrachtomschrijving:

1 Het zetten van een tussenwand van Gibo-blokken 64x50x7 (aanwezig) Wand komt tussen bestaande wand en panelen van een dakkapel. Er wordt op die manier een grote kamer gesplitst in 2 kamers. 2. het maken van een sparing voor een opdekdeur met spiegelstuk, Svedex, en plaatsen van kozijn en deur. 3. Verwijderen van enkele kleinere muurtjes, waarbij 2 bestaande electra-aansluitingen moeten worden gespaard (t.b.v. electricien die dit later komt verleggen). Materiaal is aanwezig: giboblokken, lijm, deurkozijn en deur.

Kosten voor deze klus: €1750 - €1920

Peter van Essen heeft de klus goed uitgevoerd. Hij werkt netjes en professioneel. Hij werkt goed door en heeft oog voor planning en details. Wij zijn tevreden en bevelen hem dan ook aan voor anderen.

Zolder rennovatie

Opdrachtomschrijving:

Wij willen van onze zolder graag een kamer en een ruimte voor de ketel/wasmachine/droger maken. Werkzaamheden: het plaatsen van gibowanden zodat er een overloop en twee ruimtes worden gecreëerd het dichtzetten van een schuine ruimte als knieschot met deur

Kosten voor deze klus: €2000 - €2500

Onze zolder rennovatie is perfect uitgevoerd. Thijs is een harde werker en afspraak = afspraak. Wij zijn helemaal blij met de twee kamers die we nu hebben op zolder!

Vind een stukadoor dichtbij