Gekleurd stucwerk aanbrengen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde klussen van gekleurd stucwerk

Stucen: 50 m2 wanden

Opdrachtomschrijving:

Professioneel aanbrengen van gekleurde spachtelputz op de gehele begane grond circa 55m2 in totaal, de ruimtes worden volledig leeg gehaald en de wanden gestript van het behang de tegelvloer (55m2) moet worden afgeplakt met stucloper! Deze werkzaamheden mogen ook in het weekend uitgevoerd worden. - wanden zijn 2,5 meter hoog -het oude behang wordt door ons verwijderd (afgestoomd) -Huis is 20 jaar oud Planning eind februari of begin maart, eerder is niet mogelijk! Gezocht wordt naar een pro met verstand van zaken. We zien graag een richtprijs inclusief al het benodigde materiaal, bij intresse nodigen we u uit om het huis te bekijken (almere) en op basis daarvan een definitieve prijs te berekenen.

Kosten voor deze klus: €1000 - €1500

Absoluut een vakman! Piet heeft bij ons circa 75m2 in de spachtelputz gezet en alles vanaf de offerte tot oplevering is keurig gedaan! Nogmaals bedankt voor de superieure afwerking van onze woning topper!

Stucen: 60 m2 wanden; 40 m2 plafonds

Opdrachtomschrijving:

het stucwerk betreft wanden weer strak maken waaronder een nieuwe aanbouw met gipsplaten en bestaand boomschors structuur. we zouden de lange wand van ongeveer 25m2 in een soort van gekleurd betonlook willen hebben

Kosten voor deze klus: €2000 - €3000

Een vakman! Alle wanden zitten er super strak in en als hij tegen een probleem aanloopt lost hij het direct op. Goede service en garantie. Bij een volgende klus vragen Kevin weer!

Vind een stukadoor dichtbij