Dun laagje stucen? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde dun laagje stuc-klussen

Stucen: 45 m² wanden; Slaapkamer(s)

Opdrachtomschrijving:

Muren zullen geverfd worden. Zijn behangklaar maar dan wordt het niet netjes. Een dun laagje stucen is nodig.

Kosten voor deze klus: €900 - €1350

Nou ik wil graag deze mensen in het zonnetje zetten. Ik had namelijk met spoed een stucadoor nodig en zij hebben me echt uit de brand geholpen. En toen ik dacht dat er een gat in de muur zat maar het gewoon het stopcontact was waar omheen gestuced was bleven ze beleefd en vriendelijk. Deze mensen zijn vaklui en hiernaast helpen ze gewoon ook graag. Bedankt mannen!

Stucen plafond slaapkamer

Opdrachtomschrijving:

Voorlijmen plafond, dunne laag stucen, gaas plaatsen en weer overeenstucen. Woning uit 1937 met rieten plafonds. Huidige stuclaag vol met scheuren, vandaar het plaatsen van gaas.

Kosten voor deze klus: €500 - €800

Ons plafond zat vol met scheuren. Gelukkig zijn we in contact gekomen met Bert. Hij heeft het lijstwerk gerenoveerd, stucgaas erop gezet en alles super netjes afgerond. Daarnaast geeft hij nog goede tips mee hoe wij het plafond moeten sauzen als hij droog is. Bert is een vriendelijke en gezellige man. Niet erg om hem in huis te hebben. Super bedankt en tot de volgende klus!!

Stuccen (dunne laag) heel appartement

Opdrachtomschrijving:

Geheel appartement(100m2) moet mooi glad gestucte muren krijgen. De muren zijn in redelijke staat en behoeven een dunne stuclaag. Woonkamer: wanden m2= +/- 39 m2. Slaapkamer 1: wanden m2= +/- 29 m2. Slaapkamer 2: wanden m2= +/- 38 m2. Slaapkamer 3: wanden m2= +/- 24 m2. Toilet: wanden m2: 6 m2. Hal + keuken + plafond alle ruimten = +/- 130 m2. Totaal = +/- 266 m2.

Kosten voor deze klus: €5320 - €7980

Flexibel in onze tijdsplanning van een gehele renovatie, zelfs in het weekend. Heeft werkelijk elk stukje muur gestuct alsof het zijn eigen huis was! Geweldig vakwerk en bijzonder prettige communicatie. Wij raden dit bedrijf zonder meer aan! Nogmaals heel erg bedankt voor het als nieuw doen uitzien van de door ons gekochte uitgewoonde huurwoning!

Stucen: 60 m² wanden; 1 wandje en een dun laagje in de woonkamer om...

Opdrachtomschrijving:

Start klus ongeveer 17 januari 2022. Betreft een wand die nieuw geplaatst wordt op de zolder en een dun laagje om de lichte structuur in de woonkamer strak te maken

Kosten voor deze klus: €1200 - €1800

94m2 Fantastische ervaring! Hele fijne samenwerking gehad, denkt mee, plakte alles af. en super eind resultaat en ook nog eens alles keurig achter gelaten. Voor een volgende klus bel ik zeker weer!! Echt een aanrader!

Vind een stukadoor dichtbij