Boeren stucwerk glad maken? Vind een stukadoor die je kan helpen

Omschrijf je klus en kom in gesprek met vakmensen in de buurt.

Stucwerk binnen

Informatie en prijsinschattingen

Alles over stucwerk binnen

Werkspot maakt het eenvoudig om een stukadoor voor jouw stucwerk te vinden. Omschrijf eenvoudig je klus en vakmannen reageren met een voorstel via email. Probeer het gratis en vrijblijvend

Boeren stucwerk glad maken via Werkspot

Het aanbrengen van boeren stucwerk op de muur is geen eenvoudige klus. Dit zeer groffe stucwerk vergt om expertise. Daarom kun je het beste een professional inschakelen voor deze klus.

Voorbeelden van onlangs uitgevoerde klussen voor het glad maken van boeren stucwerk

Halletje opknappen

Halletje opknappen
Opdrachtomschrijving:

Ivm opknappen van de 1e verdieping dient een plafond in een kamer van 12 m² te worden gestuct. Tevens dienen de wanden in het halletje en trapgang naar zolder opgeknapt te worden. In het halletje zijn 5 deuren. De wanden zijn nu voorzien van grove boerenpleister zie foto. Dit moet verwijderd worden en daarna gestuct. De bedoeling is de wanden af te werken daarna met glasvezel (doe ikzelf) of stucspuiten. E.e.a afhankelijk van prijs.

Kosten voor deze klus: €250- €500

De opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd. Arie heeft verstand van zijn vak en legt uit hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn. Hij heeft mijn muren waarop grove boerenpleister was aangebracht, keurig netjes uitgevlakt en vervolgens met stucspuit netjes afgewerkt. Ook op moeilijke plekken zoals in de trapopgang naar zolder is dit netjes gedaan. Ook maar meteen een kamertje mee laten spuiten. Arie plakt alles van te voren netjes af en had de vloeren voorzien van stucloper. De stof overlast is tot een minimum beperkt.

wanden stuken

Opdrachtomschrijving:

Momenteel zijn we met de verbouwing van onze monumentale bovenwoning bezig. Nadat een deel van de vloer en elektra vervangen is, moet er opnieuw gestuct worden. Momenteel zit er een soort grof, boeren stuc op; niet onze smaak. We willen alles graag glad en vlak hebben, sausklaar. Vanaf de entree op de begane grond moet er langs de trap gestuct worden (1-zijdig) tot de eerste verdieping. Op de woonverdieping (1e) moet er 1 lange wand en een korte wand gestuct worden en een haakse wand. Totaal ca. 60 vierkante meter. Het plafond bestaat uit een balklaag die in het zicht blijft. Er moet dus tegen om balken gewerkt worden. Datum aanvang werkzaamheden staat nu gepland op 1 juni, maar is redelijk flexibel, in overleg met de uitvoerder. Materiaal etc. door uitvoerder.

Kosten voor deze klus: €850 - €1150

Ton is een absoluut betrouwbare vakman die goed meedenkt. De afspraken over de aanpak en kwaliteit worden helder. Erg goede nazorg; nadat de wanden een aantal dagen had kunnen drogen, kwam hij terug om alles nog een keer te filmen en de laatste krasjes weg te werken. Ook een wandje dat hij niet had gedaan, waar wat krasjes in zaten, nam hij meteen even mee. Vanwege een iets tegenvallende planning van onze kant is niet het hele werk in een een keer uitgevoerd, maar Ton mag zeker terug komen om het werk af te maken. Hij is niet de goedkoopste, maar heeft zeker de beste prijs/kwaliteit verhouding. Een fijn persoon, van harte aanbevolen

Boerengranaol glad stuccen

Opdrachtomschrijving:

Door de gehele woning zit boeren granol op de wanden. Dit wil ik graag glad hebben. In totaal gaat het om zo`n 115m2. Wie o wie kan 5 mei starten en bied een leuke prijs en een mooi resultaat?

Kosten voor deze klus: €2300 - €3450

deze mensen leveren echt vakwerk. En voor een prijs die echt top is. Ze hebben mijn hele woning gedaan er zat boerengranol op de wanden maar zijn nu super glad. een aanrader voor iedereen!!! Nogmaals bedankt mannen van Actief

Vind een stukadoor dichtbij