Vind schilders in Okkenbroek

Op zoek naar schilders in Okkenbroek? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Okkenbroek, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 111 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Okkenbroek

 • van den Bos afbouw
  van den Bos afbouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.55564 reviews
  Schilder in Okkenbroek

  Van den bos afbouw is een landelijk opererend en zeer flexibel bedrijf wat gespecialiseerd is in spackspuiten, stucadoren en schilder werkzaamheden. Wij zijn al sinds 2001 gericht op de particuliere markt en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Tevens zijn wij zeer flexibel met veel begrip voor uw aanstaande verhuizing. Onze werkzaamheden worden opgeleverd met 5 jaar garantie , wat aangeeft dat wij achter onze produkten en diensten staan. Mvrgr, Winnaar klus van het jaar 2019: Zie youtube / werkspot

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Prima werk geleverd en dat op een hele korte termijn !
 • Deley Schilderwerken
  Deley Schilderwerken
  Beoordeling: 3.8 van 53.853 reviews
  Schilder in Okkenbroek

  Voor je Deley behang en schilderwerk! Dagelijks plak ik renovlies behang of glasvezelbehang, maar ook vliesbehang, fotobehang etc. Naast het behangen doe ik ook het sauzen van muren, plafonds en zolderplaten en ben ik ook zeker niet vies van een trap, kozijn, deur etc te schilderen. Zo nu en dan maak ik tijd vrij om op Werkspot een klus te doen. Waarom? Omdat ik het leuk vind om te doen. Dus als jij een kopje koffie en een koekje hebt klaar staan. Dan kom ik graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Bedankt!! 😄 Samen maken we er wat mooi’s van. Volg mij op instagram deleyschilder

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Ches van Deley Schilderwerken heeft ons uitstekend geholpen met behangen en schilderen in ons nieuwbouwhuis. Het is heel prettig om met hem samen te werken. Ches is een aardige man. Hij is professioneel, geeft goed advies, werkt snel en verstaat zijn vak goed. Ben je op zoek naar een bekwame schilder en behanger? Dan raden we je Ches aan!
 • R. Caro Schilderwerken
  R. Caro Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Schilder in Okkenbroek

  Mijn naam is roy caro en ben al meer dan 20 jaar onderhoud schilder zowel binnen als buiten mijn werkgebied is mijn woonplaats Deventer en omstreken. In juni 2020 ben ik door gegaan al zzp er en heb een gedeelte van de klanten ,werkbus en klim materialen over mogen nemen van mijn oud werkgever g j wesseldijk te harfsen. Zo heb ik een frisse start mogen maken. Schilderen binnen ,buiten glaswerk en behangwerk dat zijn mijn kunnen.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Hele communicatieve, professionele schilder die zijn best doet om ervoor te zorgen dat alles tip top in orde is! Van harte aanbevolen!
 • Schilderwerken Nederland
  Schilderwerken Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.7547 reviews
  Schilder in Okkenbroek

  Welkom bij schilderwerken Nederland, schilderwerken Nederland bied een uitgebreid diensten pakket aan oa. particulieren, bedrijven VvE's instellingen en vastgoedeigenaren. Wij werken met A producten onze Vaste leveracier is Sikkens en Sigma en het sauswerk van Herbol en Sikkens SF Buiten werk Sikkens XD,SB zowel in zijdeglans als hoogglans voor een mooie uitstraling! Wij bespreken alles vooraf met u, geven deskundig advies bieden een goede offerte, en maken in goed overleg een efficiënte planning. wij leveren vakwerk voor alle aspecten voor uw opdracht of project. uiteraard met oog en oor voor uw wensen en budget! Wij hanteren in de maanden November tot februari winterkorting. Wij zijn actief in heel Nederland! En voeren graag uw opdracht of project uit! Schilderwerken Nederland Deventer Met vriendelijke groeten Christian Veentjer

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Christian werkt samen met zijn team heel secuur, het resultaat mag er zijn, de muren zien er als nieuw uit! Hij is heel flexibel, probeert aan alle opkomende, nieuwe wensen te voldoen. Bovendien denkt hij proactief mee; hij ziet zaken die wij niet in de gaten hadden en lost ze zo soepel mogelijk op. We zijn heel tevreden over het werk van Christian en zijn team!
 • High Quality schilderwerken
  High Quality schilderwerken
  Beoordeling: 4.2 van 54.2516 reviews
  Schilder in Okkenbroek

  Welkom bij High Quality schilderwerken! Bent u op zoek naar een professioneel schildersbedrijf? Dan bent u bij High Quality schilderwerken aan het juiste adres. Wij staan garant voor de beste kwaliteit en eerlijke service. Wij hebben ons bedrijf gestart in 2015. High Quality schilderwerken is een professioneel groeiend bedrijf met ongeveer 6 tot 8 medewerkers. High quality schilderwerken heeft zich in de afgelopen 7 jaar ontwikkelt van eenmansschildersbedrijf tot multifunctioneel onderhoudsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in klein- en grootschalig onderhoud. Waarbij wij ons vooral richten op, kwaliteit en duurzaamheid dit te combineren doormiddel van uitgebreide adviezen, afspraken flexibiliteit en een goede communicatie met onze opdrachtgevers. Een greep uit onze werkzaamheden: • Binnenschilderwerk • Buitenschilderwerk • Binnenstucwerk • Buitenstucwerk • Renovatie en onderhoud • Conditiemetingen • Gevelreiniging • Glasservice • Kitwerkzaamheden • Herstellen van houtrot • Timmerwerkzaamheden • Behang en wandafwerking • Vloerafwerking • Kleur- en ontwerpadviezen Materialen en producten: Kwaliteit is allesbepalend voor de levensduur van schilderwerk. Daarom werken wij uitsluitend met A-merken uit de verfindustrie zoals: Sikkens, Sigma en Relius. Investeren in de toekomst! De marktwaarde van een woning of vastgoed die in perfecte staat verkeert, houdt zijn waarde. daarom bieden wij een (MJOP) aan. dit is een Meerjarenonderhoudsplan. Waarbij planmatig onderhoud uitgevoerd word door ons om uw woning of vastgoed zo duurzaam mogelijk te houden of te maken. Vraag naar de voorwaarde! Garantie, Door een nauwe samenwerking met onze partners, leveranciers en onze staat van dienst bieden wij u garantie tot een maximum van 6 jaar. Missie High quality schilderwerken heeft als missie haar opdrachtgevers volledig te bedienen en te ontzorgen op het gebied van beheer, onderhoud, renovatie en restauratie van vastgoed. De onderhoudsmarkt stelt steeds hogere eisen aan schilder- stuc-en onderhoudsbedrijven. daarom maken wij enkel gebruik van de nieuwste gereedschappen de beste producten en moderne innovaties. Afspraken: Wij bespreken alles vooraf met u. Wij geven deskundig advies, en bieden een duidelijke offerte. Bij het maken van een offerte komen wij vrijblijvend langs om het werk met eigen oog te bekijken. indien maken wij in goed overleg een efficiënte planning. waar bij er kennis gemaakt is tussen ons en de opdrachtgever. Wij nemen alle wensen mee zodat wij uw opdracht of project tot uw wensen kunnen uitvoeren. Winterkorting: Wij hanteren winterkortingen, dit kan oplopen tot 20%. Voor meer informatie kunt u een kijk werpen op onze website High quality schilderwerken via google! Met vriendelijke groet, Steijn High quality schilderwerken.

  Laatste review:

  Buitenschilderwerk -

  Fijne mensen. Goed bedrijf
 • Lucky Luc

  Nog geen reviews

  Schilder in Okkenbroek

  .

 • De behangman jacobs
  De behangman jacobs
  Beoordeling: 4.8 van 54.8528 reviews
  Schilder in Okkenbroek

  Bent u toe aan wat verfrissends in uw woning of bedrijf? Een ander behang maakt al snel het verschil. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van papier, vlies, vinyl, glasweefsel/Renovlies behang! ook zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van fotobehang en Airtex naadloos fotobehang(dit is ook via ons verkrijgbaar, vraag naar de mogelijkheden Volg ons werk op onze sociale media kanalen. IG: debehangman FB: de behangman E:info@debehangman

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  De behangman is erg vriendelijk, dacht goed met ons mee, levert netjes werk af en wilde zelfs nog een extra stukje behangen. Zeker aan te bevelen en voor herhaling vatbaar!
 • J.G. Schilderswerken
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Schilder in Okkenbroek

  J. G schilderwerken Bedrijfsvesteging: deventer Jan geels, 50 jaar werk ervaring Verf: sikkens xd 4 jaar garantie Ik hoor graag van u, Met vriendelijke groet Jan geels

  Laatste review:

  Behangen kamer -

  Ze moesten 2 x komen sauzen omdat het niet dekte. Dat is wel opgelost. Tijdens de werkzaamheden is een ruit gesneuveld. Dit zou uiteraard hersteld zou worden. Nou vergeet het maar. J.G. Schilderwerken reageert natuurlijk helemaal nergens meer op. Strop voor mij van 300.
 • Rob van Putten

  Nog geen reviews

  Schilder in Okkenbroek

  Ik ben theatervormgever en decorschilder. Sinds 2 jaar ten gevolge van de corona epidemie ook werkzaam als schilder in de particuliere sector. Mijn bedrijf bestaat sinds 1996. Heb een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

 • Schildersbedrijf Nusin
  Schildersbedrijf Nusin
  Beoordeling: 4.4 van 54.452 reviews
  Schilder in Okkenbroek

  Bedrijfsprofiel Nusin Sedert enige tijd sta ik als ZZP-er ingeschreven bij de KVK als Schilder,behager en stukadoor. Ik heb inmiddles eerste klussen gedaan. Ik ben Mohammed Hamo, 38 jaar en van Syrische afkomst. Ik ben met mijn vrouw en mijn kind naar Nederland gekomen omdat ik hier een toekomst op wil bouwen nadat wij in Syrië door de oorlog alles hadden moeten achterlaten. Ik ben zeer ervaren, want in Syrië heb ik 15 jaar gewerkt als schilder, behanger en stukadoor. In Nederland ben ik nu al weer 3 jaar werkzaam als schilder in loondienst. Ik denk de klanten nog beter te kunnen bedienen als zelfstandige, omdat ik dan betere mogelijkheden heb mijn flexibiliteit, kwaliteit en creativiteit te tonen. Ik werk zowel binnen als buiten en bovendien snel en nauwkeurig. Omdat ik mijn bedrijf langzaam en systematisch wil opbouwen, werk ik voorlopig bij voorkeur in de avonduren en in de weekenden. Door als ZZP-er te werken en ook nog in loondienst te blijven, kan ik tegen een zeer concurrerend tarief werken.

  Laatste review:

  Binnenschilderwerk -

  Geweldig aardige vakman die zowel goed kan stucen als schilderen. Mohammed is de held van onze verbouwing. Hij was snel beschikbaar, werkte veel en hard en dat tegen een redelijk tarief. Geen klus was hem teveel, hij was zeer flexibel als er onverwachts iets extra’s werd gevraagd. Van harte aan te bevelen!!

Populaire lokale schilders in Okkenbroek

Andere vakmensen in Okkenbroek

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur