Vind schilders in Mastenbroek, Kampen

Op zoek naar schilders in Mastenbroek, Kampen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Mastenbroek, Kampen

 • MML Schilderwerken
  MML Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  Ons bedrijf Welkom op de pagina van MML Schilderwerken, de specialist in schilderwerken! MML Schilderwerken is een groeiend bedrijf met 17 jaar ervaring in de schilders branch. Kiest u voor ons dan weet u zeker dat wij betrouwbaar en gepassioneerd vakwerk afleveren. Wij zijn gespecialiseerd in allerhande schilderwerk in de gehele regio. Van schilderwerk tot beglazing, zowel binnen als buiten op particuliere en zakelijk gebied. Wij zijn een alleskunner op het gebied van klein- en groot onderhoud, scan- en behangwerkzaamheden, houtrot, (gevel) renovatie wandafwerking, spuit werkzaamheden en beglazing. Schilderwerk Schilderwerk spuitwerk en wandafwerking zijn de Finishing Touch bij een verbouwing of een renovatie van uw woning. Het is zonde om dat over te laten aan een onervaren kwast. Het lijkt soms aantrekkelijk om zelf het schilderwerk aan te pakken, maar in de meeste gevallen is toch een vakman nodig. Bijvoorbeeld door de omvang van het project. Maar ook voor bijkomende werkzaamheden zoals het herstel van houtwerk of muren maakt schilderwerk geen gemakkelijke klus. Goed schilderwerk begint bij ons met een goed gesprek. Daarin mag u al uw wensen en vragen met betrekking tot uw schilderwerk, renovatie of verbouwing op tafel leggen. Als u dat wenst geven wij een passend kleuradvies. U ontvangt vooraf een gedetailleerde (vrijblijvende) offerte waarin alles glashelder staat beschreven. Wij verven uitsluitend met eerste klas verfsoorten Sikkens of sigma !

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Hele huis is binnen gestuct, netjes werk. Ook zijn ze gekomen om alles te schuren en uiteindelijk te spuiten. Schuren is niet gebeurd waardoor het niet mooi egaal is, helaas is de afspraak verschillende keren verplaatst waardoor onze nieuwe vloer al was gelegd, dit zou allemaal afgedekt worden, helaas niet goed genoeg waardoor er spuitwerk op de vloer is gekomen, super balen. Uiteindelijk oké werk geleverd voor de prijs en kwaliteit verhouding. Zouden nog eens terug komen om alles bij te werken, sommige hoeken zijn gemist, krijgen alleen nooit meer een reactie.
 • van den Bos afbouw
  van den Bos afbouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.65623 reviews
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  Van den bos afbouw is een landelijk opererend en zeer flexibel bedrijf wat gespecialiseerd is in spackspuiten, stucadoren en schilder werkzaamheden. Wij zijn al sinds 2001 gericht op de particuliere markt en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Tevens zijn wij zeer flexibel met veel begrip voor uw aanstaande verhuizing. Onze werkzaamheden worden opgeleverd met 5 jaar garantie , wat aangeeft dat wij achter onze produkten en diensten staan. Mvrgr, Winnaar klus van het jaar 2019: Zie youtube / werkspot

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Raymond & Mourat & teams hebben vakwerk geleverd, snel, efficiënt, gepassioneerd en klant gericht. Top!
 • Klusbedrijf Stadshagen Expres
  Klusbedrijf Stadshagen Expres
  Beoordeling: 4.9 van 54.9529 reviews
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  Het bedrijf is een ervaren en professioneel één mans klus- en schilderbedrijf. In eigen land heb ik veel klus ervaring opgebouwd, vervolgens heb ik in Nederland bijna tien jaar als vrijwilliger zeer gevarieerde klussen uitgevoerd. Daarnaast heb ik één jaar stage gelopen bij een klusbedrijf, waar tot op heden nog steeds samenwerking mee plaatsvindt. Na mijn stage heb ik nog enkele vakcursussen gevolgd om mijn vaardigheden te verbeteren en te professionaliseren. Door mijn werk ervaring weet ik wat er komt kijken bij klus- en renovatiewerk in huis. Mijn bedrijf neemt het werk erg serieus. Kwaliteit is erg belangrijk en een tevreden klant staat centraal. Een hartelijk advies: blijf niet onnodig wachten met renovaties of achterstallig onderhoud, maar schakel gelijk een deskundig bedrijf in! Werkzaamheden: Schilderwerk — Renovatie & reparatie van Verrotte Houtdelen — Behangwerk — Glasweefsel — Leggen Van Laminaatvloeren — Leggen Van Houtenvloeren — Aanbrengen Van Plafonds — Plafondreparaties — Timmerwerkzaamheden — Stukadoren — Binnenmuren Plaatsen Van Gipsplaten En Gasbeton — Hovenierswerk — Tuinverzorging — Betonreparaties Alle soorten klussen die in en rond om het huis te vinden zijn. Voor het klusbedrijf staat de klant centraal en heeft daarom ook zeer concurrerende prijzen. Daarnaast heeft Stadshagen Expres een kleine omvang en geen chique bedrijfspanden, wat ten goede komt aan de prijs!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Arsen heeft bij ons op zolder 2 wanden behangen. De klus is supernetjes uitgevoerd en we zijn erg blij met het eindresultaat. Arsen is rustig, werkt hard en levert hoge kwaliteit.
 • Heelal Perfume
  Heelal Perfume
  Beoordeling: 4.9 van 54.9518 reviews
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  Ben je op zoek naar een Schilder of laminaat ? Dan kun je in Nunspeet bij( H Helal) terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Behangen kamer en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Ik ben super tevreden. Snel contact en afspraak kunnen maken. In woonkamer en gang is een wand behangen. Vakkundig uitgevoerd, alles schoon achtergelaten. Van mij een dikke 10!
 • Onderhoudsbedrijf de Jong
  Onderhoudsbedrijf de Jong
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  - Schilderwerken - Kitwerken - Reinigen en polijstwerkzaamheden van boten

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Jelmer heeft keurig werk afgeleverd en binnen de afgesproken tijd. Hij communiceert ook continu over de voortgang en planning. Hij was ook proactief in het meedenken over kleuren e.d. AANRADER!
 • Ruitenbeek allround schilderwerken
  Ruitenbeek allround schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  Mijn naam is Bas Ruitenbeek en ik ben sinds oktober 2016 voor mezelf begonnen. Met ruim 23 jaar ervaring als schilder, heb ik inmiddels meer als voldoende kennis van zaken opgedaan. Met name buiten en binnen schilderwerk als zijnde het spuiten van wanden en plafonds behoren tot mijn specialiteiten. Maar ook behangen en houtrotherstel passen prima binnen mijn takenpakket.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Bas en zijn collega hebben veel ervaring. Werken nauwkeurig en gaan voor goed resultaat. Erg blij mee
 • Sam Isolatie
  Sam Isolatie
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  Wij zijn als isolatiebedrijf uit Zwolle actief in heel Nederland voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn een isolatiebedrijf dat voor u een totaaloplossing biedt.

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Ik kan niet anders zeggen dan dat er echt vakwerk is geleverd! Onze zolder en vliering dak moesten geïsoleerd worden, een behoorlijke klus met balken, hoekjes, verschillende ruimten. Hij heeft het vakkundig gedaan. Hij werkt netjes, komt afspraken na, je hoort hem niet en werkt keihard door. Ben zeer tevreden en kan ook geen negatief punt benoemen.
 • Goudswaard schilderwerken
  Goudswaard schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  Goudswaard schilderwerken is een éénmanszaak. Voor al uw schilderwerken, binnen/buiten. Gediplomeerd schilder. Veel ervaring op het gebied van buitenschilderwerk en binnenschilderwerk. Herstel werkzaamheden, nieuwbouw, renovatie en muurafwerking. Materialen, Sigma, Sikkens en Wijzonol. 100% garantie op goed en netjes schilderwerk!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  de klus is achter in het jaar door renovatie ,hij heeft de klus bekeken en een offerte uitgebracht ,Jaco komt netjes over en ik heb hem de klus gegeven ,een net persoon en het komt vast goed
 • Schilders- en afwerkingsbedrijf Onstenk
  Schilders- en afwerkingsbedrijf Onstenk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8517 reviews
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  Vakbekwaam en betrouwbaar en al meer dan 30 jaar werkzaam in alle facetten van het binnen- en buitenschilderwerk. Verder zijn we werkzaam in alle facetten van afwerking waaronder behang,saus- en decoratief schilderwerk. Tevens kunnen we isolatieglas leveren en plaatsen en zijn we specialist in houtrotrenovatie volgens zgn. Repair-care methode. Verder zijn we aangesloten bij de Branche organisatie Betere schilder en werken we met garantiebepalingen die door deze branche organisatie zijn opgesteld!

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Top werk zeer aan te bevelen Theo
 • HSSK Schilderen & Klussen
  HSSK Schilderen & Klussen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7540 reviews
  Schilder in Mastenbroek, Kampen

  HSSK Schilderen & Klussen Klantvriendelijk – Flexibel – Ervaren – Betrouwbaar. Beste Opdrachtgever, Voor dat u mij selecteert kunt u het beste eerst mijn antwoord i.v.m. uw opdracht lezen. Op deze manier voorkomt U dat ik onnodig veel kosten moet maken. Vindt u mijn voorstel en prijs interessant en overweegt u de klus door mij uit te laten voeren, gebruikt u dan de knop ''kom in contact'' en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op om verdere afspraken met u te maken. Alvast bedankt. Van tijd tot tijd heeft uw huis onderhoud nodig, zoals aan de buitenkant van het huis houtwerk te laten schilderen of een gevel te laten stuken. Ook binnenhuis zijn er werkzaamheden te doen, zoals stucen, behangen of gewoon sauzen. Voor al deze klussen staat HSSK Schilderen & Klussen uit Zwolle graag voor u klaar. In 2017 begon ik mijn bedrijf als eenmanszaak. Nu, zo'n 6 jaar later zijn uiteenlopende gebieden: stucwerkzaamheden, schilderen en behangen, tot alle klussen die er rondom uw huis voorkomen. Iedere klus is een uitdaging en wordt met beide handen en veel expertise aangepakt. „Service en kwaliteit voor de juiste prijs“ - dat is het motto waar HSSK jaren naar volle tevredenheid van vele klanten mee heeft geopereerd. Waarom met HSSK samen werken? Vrijblijvende offerte Realistische prijzen Meer dan 12 jaar ervaring Wij doen de klus binnen de vastgestelde prijs, snel en efficiënt en naar volle tevredenheid Punctueel, vriendelijk, betrouwbaar en professioneel Wij respecteren uw privacy en zijn volledig verzekerd. Werkzaamheden - Schilderwerk binnen en buiten: muren, plafonds, kozijnen, deuren en ramen - Behangen met Renovlies - of glasvezelbehang Stopcontacten, schakelaars en snoeren vervangen of verplaatsten. - Stuken/stukadoorwerkzaamheden; zoals muren of plafonds saus-of behang klaar stuken.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Heel goed bedrijf. Alles netjes afgeplakt. Super strak werk geleverd. Alles in goed overleg. Alles weer netjes achter gelaten Goed nakomen van afspraken. Voor een volgende klus bellen we ze zeker weer.

4.6

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Mastenbroek, Kampen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 157 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Mastenbroek, Kampen

Populaire diensten

Andere vakmensen in Mastenbroek, Kampen

Vind vakmensen bij jou in de buurt