Vind schilders in Broek in Waterland

Op zoek naar schilders in Broek in Waterland? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schilders zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schilders in Broek in Waterland

 • Behangspecialist Rudi van den Berg
  Behangspecialist Rudi van den Berg
  Beoordeling: 4.7 van 54.75381 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  Behangspecialist Rudi van den Berg

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Helaas kwam Rudi de eerste keer voor niks de muur was niet glad genoeg dat was mijn schuld, hij was super flexibel en kwam 2weken erna voor poging twee. Kwam netjes op tijd, was snel, vakkundig en het is prachtig geworden! Ik zou Rudi zeker aanbevelen mocht ik weer een muurtje moeten behangen neem ik zeker weer contact op.
 • Al Schilderwerken Krommenie
  Al Schilderwerken Krommenie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95119 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  Goedendag ik ben John Al al meer dan 30 jaar actief in de schilders branche waarvan sinds 2001 als zelfstandig schilder Specialiteiten fotobegang traditioneel behang deuren en kozijnen Glasweefsel behang en muren en plafonds

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Reageerde snel, kon snel, en het behang keurig! Vakman!
 • Jacko's Touch
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  Zoekt u een vakman die betrouwbaar is en met zijn hart werkt dan ben ik uw man. Uw opdracht heeft bij mij hoge prioriteit.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Super vriendelijk. Zijn heel tevreden over het eindresultaat. Hebben al een nieuwe klus in de planning staan met Erik.
 • Flying Design
  Flying Design
  Beoordeling: 4.8 van 54.8598 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  After years of experience gained in renowned companies in the field, we decided it was time to start our own business in the fields in which we are professionals: Painter Installation company Contractor Frame specialist Kitchen fitter Floor specialist Electrician DIY company Moving company Tiler Bathroom specialist Demolition company

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Remus is een goede schilder, denkt mee en levert prima werk af. Ook prijs kwaliteit verhouding is goed. Daarnaast was hij erg flexibel toen de stuc langere droog tijd nodig bleek te hebben waardoor hij later kon starten. Hij start wel aan de late kant. Meestal tussen 9 en 9.30 uur. Waardoor hij dus ook tot laat doorgaat.
 • Patrick Bakker Schilderwerken
  Patrick Bakker Schilderwerken
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  Nieuw op dit platform maar niet in het vak. Heb je een Schilder nodig in Flevoland, Utrecht of Noord-Holland? Met 35 jaar ervaring kan ik u verzekeren van vakwerk voor binnen en buiten projecten. Neem contact met mij op om uw opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Patrick werkt snel en goed. Ik ben heel tevreden over het schilderwerk. Voor een volgende klus weet ik waar ik terecht kan. Heel erg bedankt Patrick!
 • Kaän Bouwdiensten
  Kaän Bouwdiensten
  Beoordeling: 5 van 555128 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  Goedendag, Mijn naam is Kaän, ik ben 35 jaar geboren en getogen in Amsterdam. Eigenaar van Kaän Bouwdiensten voor al uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Passie voor mijn werk is kwaliteit, aandacht en de gemaakte afspraken te realiseren in het professioneel afwerken van al uw werkzaamheden. 5 jaar garantie op het geleverde werk. Vrijblijvend offerte aanvragen? Advies nodig voor uw verbouwing? Wij gaan graag bij u aan de slag!

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Super blij met het eind resultaat! Kan verteld precies wat hij doet en neemt je mee in de klus. Netjes gewerkt en totaal geen last gehad. Hij is een expert in zijn werk en dat is zeker terug te zien in het eindresultaat!
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • Feriya
  Feriya
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  altijd met goed en betrouwbaar werk☺️

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Hij werkt snel, secuur en levert echt goed resultaat. Zou zo weer opnieuw inhuren.
 • Amsterdamsch Schildersbedrijf
  Amsterdamsch Schildersbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  Welkom bij Amsterdamsch Schildersbedrijf, hét bedrijf voor al uw binnen- en buiten schilderklussen in Amsterdam en omgeving! Met een diepgewortelde passie voor het schildersvak leveren wij hoogwaardige diensten die uw verwachtingen overtreffen. Wij combineren vakmanschap met oog voor detail om elk project tot een perfect einde te brengen. Wij begrijpen dat schilderwerk meer is dan alleen een likje verf; het gaat om het creëren van een sfeer, het beschermen van oppervlakken en het maken van een thuis. Of het nu gaat om het weer mooi maken van uw interieur of het beschermen van uw exterieur, wij staan voor u klaar met advies, expertise en toewijding. Kies voor Amsterdamsch Schildersbedrijf en ervaar de kwaliteit en zorg die uw project verdient. Uw tevredenheid is ons hoogste doel.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Hele goede en zorgvuldige schilder. Snelle en duidelijke communicatie. Ik zou Amsterdamsch Schildersbedrijf aan iedereen aanraden.
 • Aesthetic Interior
  Aesthetic Interior
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Schilder in Broek in Waterland

  Embark on a journey with us as we bring over 4 years of industry expertise to your doorstep. Specializing in interior and exterior painting, varnishing, wallpapering, and more, "Aesthetic Interior" is your one-stop-shop for top-quality services and unparalleled craftsmanship. Based in Purmerend, our reach extends across the entirety of the Netherlands, ensuring that no project is too far or too complex for our dedicated team. Whether it's painting, wallpapering, or intricate stucco repairs, we pride ourselves on delivering nothing short of perfection.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Communication was perfect from The beginning, clear and very efficient. The work has been done properly and with extreme care. Extremely happy with the results and the cooperation!

4.7

Top beoordelingen schilders

Onze schilders in Broek in Waterland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1006 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schilders in Broek in Waterland

Populaire diensten

Andere vakmensen in Broek in Waterland

Vind vakmensen bij jou in de buurt