Vind loodgieters in Broek in Waterland

Kom in contact met geverifieerde loodgieters op Werkspot. Omschrijf je klus en vind loodgieters in Broek in Waterland.

Waar heb je hulp bij nodig?

Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen

Enkele van onze best beoordeelde loodgieters in Broek in Waterland

 • Rioolbeheer Nederland B.V.
  Rioolbeheer Nederland B.V.
  Beoordeling: 4.7 van 54.7550 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  Heb je een verstopte wc, douche, gootsteen of een ander rioolprobleem en zit je met de handen in het haar? Wij weten als geen ander dat een rioolprobleem de leefbaarheid in je woning sterk kan verminderen. Daarom nemen onze vriendelijke monteurs graag al jouw zorgen uit handen. Voor alle rioolproblemen, zowel groot als klein, zullen wij er voor je zijn! ✓ Eigen gecertificeerde vakmensen ✓ Garantie. Geen oplossing = geen betaling ✓ Geen verrassingen, geen onverwachte kosten

  Laatste review:

  Riolering en afvoer ontstoppen of reinigen -

  Snelle service en met een rookmachine werd het lek snel gevonden. Zeer vriendelijk en netjes gedaan.
 • BK loodgieter elektra
  BK loodgieter elektra
  Beoordeling: 5 van 55547 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  BK loodgieter elektra kan je helpen met je Loodgieter klus in Amsterdam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Vloerverwarming installeren of vervangen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Gasleiding aanleggen of vervangen, Gasleiding repareren, Boiler plaatsen of vervangen, Vloerverwarming repareren of onderhoud, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, Thermostaat plaatsen of vervangen, Toilet repareren, CV ketel repareren of onderhouden, Sanitair plaatsen of vervangen, Radiatorkranen plaatsen of vervangen, Douche of bad reparatie, Lekkage verhelpen te beantwoorden. Neem direct contact op met BK loodgieter elektra om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  Wat een vakman! We hadden thermostatische kranen nodig voor ons Tado systeem. Ibrahim denkt goed mee, bedenkt creatieve oplossingen bij beperkingen rondom onze radiatoren. Ook legt hij alles geduldig uit, geeft goed advies en lost bestaande problemen snel op. Een aanrader dus!
 • aa-riooltechniek
  aa-riooltechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.75133 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  Wij van aa-riooltechniek zijn Gespecialiseerd in alle rioolwerkzaamheden, van ontstoppen, reinigen, inspecties & renovaties. Met behulp van alle professionele gereedschap ga ik geen rioolprobleem aan de kant. Altijd vaste prijzen wat van te voren wordt besproken en altijd 2 maanden garantie. En bij aa-riooltechniek is het altijd NO CURE NO PAY los ik het probleem niet op betaald u ook niet. Mits het problemen zijn die groter zijn dan gedacht en ik kan het aantonen. Zoals wortels in uw riool, kapotte riool of u riool is verzakt.

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Tijdens het opnemen van de klus was er een prettig contact echter toen de klus een week later uitgevoerd werd ging het mis. Op mijn verzoek moest de afvoer in de muur weggewerkt worden, helaas is dit zo grof gedaan waardoor er een gat in de achterliggende slaapkamer is ontstaan, ook het pleisterwerk is door de gebruikte schroeven van de slaapkamermuur afgekomen. Ik ontdekte dit pas nadat hij al weg was, en belde hem om de schade te bespreken. Helaas is hij hier nooit meer op teruggekomen. Tot overmaat van ramp is een paar weken later een ouder stuk leiding gaan lekken waardoor ik een andere loodgieter heb in moeten schakelen om de afvoer op de juiste manier te vervangen. aa-riooltechniek heeft me heel veel geld gekost.
 • M. van Klaveren
  M. van Klaveren
  Beoordeling: 4.5 van 54.55142 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  40 jaar actief in het onderhoud van woningen, allround vakman regio Amsterdam

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Nieuwe groepenkast geplaatst. Super netjes en snel gewerkt! Hele aardige man en hij heeft ook nog meegedacht met andere dingen die in het huis moesten gebeuren. Hij weet waar hij het over heeft. Zeker een aanrader!
 • SOS Loodgieter
  SOS Loodgieter
  Beoordeling: 4.9 van 54.95195 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  sosloodgieter houdt zich bezig met het installeren van waterleidingen voor bijvoorbeeld de badkamer, keuken, voor sanitair en rioleringen. Wij zorgen ervoor dat de leidingen, apparaten en installaties goed geïnstalleerd worden. Verder kunnen wij onder andere: •Afvoer ontstoppen •Gas en waterleidingen aanleggen/ verleggen •Installeren/ vervangen sanitair •Kitwerk •Lekkage repareren •Riool reinigen/ ontstoppen •Camera inspectie •Spoedwerkzaamheden Voor verbouwingen in Amsterdam en omgeving, waarbij er een loodgieter nodig is, kunt u ons benaderen. Wij hanteren scherpe tarieven in combinatie met hoogwaardige service.

  Laatste review:

  Kraan plaatsen, vervangen of repareren -

  Nabil kon de volgende ochtend langskomen om een wasmachinekraantje te vervangen. Dit is goed gedaan en kan Nabil aanraden voor een volgende klus. Let wel dat voor een klein klusje als deze (15-20 mins) het volledige eerste uur in rekening wordt gebracht. Dit is gebruikelijk, maar kan de klus prijziger maken dan verwacht.
 • Prof Supply
  Prof Supply
  Beoordeling: 4.8 van 54.85101 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  Prof Supply is een jong dynnamische bedrijf die alround klussen uitvoert. Wij zijn met name gespecialiseerd in elektra en gas werkzaamheden , Wij zijn uitereraard gecertificeerd en geven garantie op al onze werkzaamheden .

  Laatste review:

  Gasleiding repareren -

  Snel gereageerd, flexibel in het maken van een afspraak. Helder over wat er moest gebeuren en wat het ging kosten. Meegedacht of het de beste oplossing was. Keurig werk afgeleverd.
 • Green Aqua
  Green Aqua
  Beoordeling: 5 van 55545 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  Mijn naam is Yassine Ganouter installateur en oprichter van Green Aqua. Ik ben deze onderneming gestart omdat het mij opviel hoeveel mensen last hebben van kalkaanslag, lekkages, lage waterdruk en niet goed afgestelde radiatoren/cv ketel, zonder dat ze zich bewust zijn hoeveel impact dit heeft op hun energierekening en het millieu. Ik wil hier dan ook graag verandering in brengen en mijn klanten hierbij assisteren. Na jaren in de techniek als verkoper bij Solar Nederland en CVsanitair en als installateur en onderhoudsmonteur bij Heijmans op projecten van Eneco, Pwn & Vattenfall heb ik een aantal producten en diensten uitgekozen waar ik 100% achtersta. Deze producten zullen een positieve impact hebben op je energierekening en zo ook het milieu

  Laatste review:

  Radiatorkranen plaatsen of vervangen -

  Goed en gedegen uitgevoerd. Open en transparant in communicatie. Vriendelijk en attent persoon. Ik zou 'm weer vragen voor een volgende klus!
 • Yildiz Klussenbedrijf
  Yildiz Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9581 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  Mijn baan geeft me zoveel plezier en voldoening, ik ben heel blij met de goede balans die ik daarin gevonden heb. Ik ben trots dat ik naast het vader zijn van een kind aan een mooie carrière heb kunnen bouwen. Mijn fulltime baan kan ik goed combineren met de zorg voor mijn gezin.

  Laatste review:

  Radiator (ver)plaatsen of vervangen -

  Werkt netjes en nauwkeurig, komt zijn afspraken na en haast niet weg na de klus, maar zorgt dat hij zeker weet dat het naar behoren werkt. Reageert snel en duidelijk.
 • Loodgieters Zeker en Snel
  Loodgieters Zeker en Snel
  Beoordeling: 4.7 van 54.7583 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  Website: zekerensnel .nl namens ons bedrijf loodgieters zeker en snel bieden wij altijd een goede en snelle service aan ons klanten. Ons bedrijf bestaat uit kwaliteit geven en ook betaalbaar zijn. Wij streven om één van de goedkoopste loodgieter bedrijf te worden, aangezien de loodgieters van deze tijd bijna niet te betalen zijn. Daarom zijn wij een hele goeie partner voor u. We geven altijd een goeie en snelle maar ook een betaalbaar service. Onze vakmensen en allround loodgieters hebben meer dan 10+ jaar werkervaring en zijn vca gecertificeerd. We zijn gespecialiseerd in het vinden van lekkages en/of oplossen van verstoppingen tot aan stankoverlast in u pand en/of in u huis. Onze team is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van al u riool stelsels, ook al u water/gas leidingen leggen en/of trekken. Ook zijn we inzetbaar voor al u sanitaire werkzaamheden en verwarmingstoestellen. En ook alle Sanibroyeurs, pompen, boilers, binnen en buiten kranen, keuken kranen, binnenwerk van u toilet, niks is voor ons te gek! We werken voor bedrijfspanden en/of particulieren sectoren, voor al het onderhoud, gehele renovaties en uitleveren van projecten. Ons motto is ( pas weg gaan tot het goed is) en als de klant tevreden is, zijn wij ook tevreden! ons klanten hebben altijd recht op garantie en we zullen ons daarbij houden. bij terug komst van het probleem/storing word er nooit kosten meeberekend. Team loodgieters zeker en snel

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Snelle reactie. Alles volgens afspraak verlopen. Vrolijke en vriendelijke vakmannen! Bij de volgende klus zou ik ze zo weer uitnodigen!
 • Technisch Installatie buro Martin
  Technisch Installatie buro Martin
  Beoordeling: 4.7 van 54.75311 reviews
  Loodgieter in Broek in Waterland

  cv en loodgieters werkzaamheden. Tevens en keuken specialist. (las apparaat aanwezig voor de particulier voor kleine las klussen) , onbetwist de buiten kraan specialist.!!!!! . Lees ook vooral onze reviews op Werkspot

  Laatste review:

  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen -

  Snel en vakkundig geholpen door Martin.

4.7

Top beoordelingen loodgieters

Onze loodgieters in Broek in Waterland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1260 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale loodgieters in Broek in Waterland

Andere vakmensen in Broek in Waterland

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur