Schoonmaakbedrijven in Broek in Waterland

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde schoonmaakbedrijven in Broek in Waterland. Plaats je klus om gratis offertes te ontvangen van de schoonmakers van Werkspot in Broek in Waterland

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Broek in Waterland

 • Glasbewassing Wesley
  Glasbewassing Wesley
  Beoordeling: 4.5 van 54.5556 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  Wat kan u van ons verwachten? • Kwaliteit en service • Glasbewassing altijd inclusief houtwerk • Duidelijke afspraken • Vaste prijzen Wat kunnen we voor u beteken? • Glasbewassing • Dakgoot leeghalen • Houtwerk schoonmaken • Spinwering

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Top! Snelle communicatie en afspraak. Binnen twee dagen de dakgoten en ramen weer schoon
 • YAVA
  YAVA
  Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  Ervaren,dynamisch, en zeer profesioneel schoonmaak bedrijf! Beschikbaar voor uw schoonmaakdiensten.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Communication is great, work done as agreed. Recommended!
 • Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Spruit Schoonmaak & Multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  Bedrijf die gespecialiseerd is in de specialistische reiniging, zowel binnen als buiten! - jarenlange ervaring - Vakkundige mensen in het bedrijf - beschikt over eigen materiaal en machines - Personeel beschikt over benodigde certificaten die vereist zijn in deze branche - hogedruk reiniging - gevel reiniging / impregneren - graffiti verwijderen - dak reiniging Vraag gerust naar vergelijkbare klussen, zodat u precies weet hoe uw klus eruit komt te zien!

  Laatste review:
  Muren of gevels reinigen of zandstralen-
  Heel professioneel en vriendelijk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 • ClearFresh VOF
  ClearFresh VOF
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  Wij weten als geen ander hoe fijn het is als de dagelijkse, eenmalige of periodieke schoonmaaktaken uit handen worden genomen zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Bij ClearFresh wordt het gewoon geregeld op het afgesproken tijdstip en altijd passend binnen het budget.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Amazing work
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.75213 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Aardige man, balkon super schoon en ongelofelijk snel ter plaatse na plaatsen oproep!!
 • Jewelle cleaning
  Jewelle cleaning
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  Ik heb mijn bedrijf anderhalf jaar geleden opgericht. maar ik doe al bijna 8 jaar schoonmaakwerk, mijn klant is degene die mij ertoe aanzet om mijn eigen bedrijf te hebben, omdat ze mijn motivatie kunnen zien en mij zoveel vertrouwen, niet alleen met schoonmaken, maar ook met hun eigendommen. Ik heb een klant vanuit verschillende kantoren in de Prinsengracht en Bloemstraat en World Fashion Center. Ik ben een positief persoon die altijd wil dat mijn klant gelukkig is. Een moeder van twee kinderen die altijd aan een betere toekomst voor mijn kinderen denkt

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Flexibel, netjes en hardwerkend! Absoluut aan te bevelen.
 • Yaso diensten
  Yaso diensten
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  Hallo Wij zijn een schoonmaak- en dienstbedrijf. Wij hebben een ervaren team Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van hotels, restaurants, kantoren en woningen en zijn altijd en overal bij u aanwezig

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Echt een hele fijne samenwerking. het team van Yaso werkt hard, zijn secuur en hebben het echt top gedaan. ik raad ze aan iedereen aan voor elke klus. Deze woning moest van top tot teen schoongemaakt worden en echt een hele zware klus. ik ben zeer tevreden!
 • Salim
  Salim
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  Zeker! Mijn schoonmaakbedrijf wordt beschouwd als professioneel en nauwkeurig in zijn werk, en streeft er altijd naar om hoogwaardige diensten aan elke klant te leveren.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Excellent service. The house was cleaned nicely.
 • Brion V.O.F.
  Brion V.O.F.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  Brion V.O.F. is je ideale partner als je een Schoonmaakbedrijf nodig hebt in Amsterdam en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten die wij als Schoonmaakbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Ontzettend nette en aardige man. Kundig en snel. Komt zijn afspraken na en was zelfs wat eerder op locatie. Alle ramen zijn van binnen en buiten glashelder. Kwam zelfs op zijn vrije dag werken. Ik raad deze meneer iedereen aan!
 • HARDSMEN BEDRIJF
  HARDSMEN BEDRIJF
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

  HARDSMEN bedrijf is een werkzaam bedrijf voor het begint is een zzp . Hard werkers en altijd optijd.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Reageert heel snel.

4.6

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Broek in Waterland, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 452 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Broek in Waterland

Welke diensten bieden lokale schoonmaakbedrijven aan in Broek in Waterland?

Er kunnen allerlei goede redenen zijn dat je een schoonmaakklus wil uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Maar hoe maak je de juiste keuze voor jouw klus? De schoonmaakbedrijven in Broek in Waterland hebben uiteenlopende specialiteiten en expertise, maar maak je geen zorgen. Werkspot maakt het je heel gemakkelijk om het ideale schoonmaakbedrijf te vinden. Plaats binnen enkele klikken je project op Werkspot. Schoonmaakspecialisten met de juiste vaardigheden kunnen dan op je klus reageren.

Enkele voorbeelden van aangeboden diensten zijn:

 • Glazenwassen
 • Muren of gevels reinigen, zandstralen of impregneren
 • Reinigen van rolluiken, zonwering of markies
 • Reiniging van dakkapellen en dakgoten
 • Periodieke schoonmaak van een huis of bedrijfspand
 • Diepreiniging van nicotine-aanslag of barbecue-apparatuur
 • Schoorsteenvegen

Vergelijk offertes en lees eerlijke reviews van klanten. Controleer ook altijd of de bedrijven waarmee je in zee gaat zich aan alle gezondheids- en veiligheidsvoorschriften houden en of ze de vereiste vergunningen, certificeringen en verzekeringen hebben.

Uurtarieven van schoonmaakbedrijven in Broek in Waterland

Natuurlijk wil je, voordat je een schoonmaakklus gaat uitbesteden, een idee hebben van de kosten. Dit is sterk afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type klus, de omvang en de bereikbaarheid van het schoon te maken oppervlak. Veel schoonmaakspecialisten geven je daarom liever een totaalprijs voor een project.

Om je toch enigszins een idee te geven: voor de schoonmaak van een woning of bedrijfspand betaal je gemiddeld een uurtarief tussen de € 16,- en € 30,-. En in onze prijzengids voor schoonmakers gaan we dieper in op de kosten voor een schoonmaakbedrijf.

Bijkomende kosten naast het uurtarief, zoals benodigde apparatuur en materialen, zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project en eventuele afvoerwerkzaamheden.

Zoek een ervaren schoonmaakbedrijf in Broek in Waterland

Klaar om een ervaren, betrouwbare schoonmaakspecialist te vinden? Met Werkspot kan dat snel, eenvoudig en gratis. Plaats de details van je project, vergelijk offertes en lees reviews over potentiële schoonmaakbedrijven van andere Werkspot-klanten.

En maak je geen zorgen, je hebt altijd de tijd om op je gemak te beslissen. Wie je kiest en wanneer je dat doet, bepaal je helemaal zelf.

Werkspot controleert zorgvuldig alle vakmensen en bedrijven die zich bij de site aanmelden. We weigeren meer dan een derde van alle aanvragen omdat ze onder onze hoge normen liggen. Je kan er dus zeker van zijn dat je een betrouwbare schoonmaakspecialist vindt die goed werk levert.

Andere vakmensen in Broek in Waterland

Vind vakmensen bij jou in de buurt