Vind dakspecialisten in Hazerswoude-Rijndijk

Op zoek naar dakspecialisten in Hazerswoude-Rijndijk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakspecialisten zonder enige verplichting.

4.5

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Hazerswoude-Rijndijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 253 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Hazerswoude-Rijndijk

 • D. Schlagwein Dakwerken

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 4.6 van 54.6524 reviews

  Daan schlagwein dakwerken is een dakdekkersbedrijf met meer dan 15 jaar ervaring en met 2 generatie kennis op het gebied van diverse dakwerken. Of het nou een pannen, bitumineuze of epdm daken zijn. Wij zorgen ervoor dat het binnen lekker droog blijft. Ook zinkwerk is bij D.Schlagwein een vak waar veel aandacht aan word besteed . goten ,dakkapellen, deklijsten, zijwangen pinakels, voor elke klus beschikbaar;) Met vriendelijke groet, Daan Schlagwein.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Goede en betrouwbare gozer en net werk. ondanks zijn drukke agenda keurig aan de afspraken gehouden.
 • CC BOUW

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7557 reviews

  Aannemer

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Deze jongens zijn echt top! We hadden ontzettend veel haast met het plaatsen van het raam. De volgende dag waren ze al ter plaatse, en hebben de klus ontzettend netjes uitgevoerd. Het originele dakraam verwijderd, zo netjes dat je het bijna niet ziet dat er ooit wat heeft gezeten. Het nieuwe dakraam zit er keurig in. Dank je wel mannen! Echt top werk!
 • DeLeidseBouwer

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  Voor totaal renovatie van uw woning? -Badkamers -Keukens -Aan of uitbouwen -Dakkappelen -Gas, water of elektra voorzieningen. Alle vakgebieden in onze bedrijfsvoering. De LeidseBouwers zijn doortastend en doelgericht. Met vakbekwaam personeel maken wij van iedere project iets moois. Ervaring, kennis en kunde zijn hiervoor de sleutelwoorden. -Een renovatie is een ingrijpende operatie van uw woning. Een doordachte sloop activiteit gaat vooraf. Hierna kan het opbouwen beginnen. Het gas, water en elektriciteitsleidingen worden vanuit de hoofdmeters vernieuwd. Een nieuwe muur, kozijn, plafonds of misschien een dakkapel wordt gerealiseerd. Wij beheersen alle vakgebieden in onze bedrijfsvoering. U wordt ontlast van externe partijen. Als bedrijf vinden wij het belangrijk dat we representatief, integer en loyaal voor de dag komen. WIJ STAAN VOOR. -Garantie op geleverd werk -Vakkundig werk. -Creatief en oplossingsgericht. -Dienstbaar en meedenkend. -Transparant en betaalbaar voor iedereen. De Leidse Bouwers Vertrouwd en professioneel. Wij realiseren uw plannen tot een uitkomst.

  Laatste review:

  Afspraak maken ging heel snel. Na telefonisch overleg zijn de werkzaamheden zelf nog een dag eerder gedaan (dit ivm opnieuw bestraten van onze tuin). Hier waren we heel erg blij mee. Klus is vakkundig en rap geklaard, mijn complimenten.
 • H.W.-Dak

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 4.5 van 54.5558 reviews

  U wilt u dak laten maken maar het komt even niet uit? Bij ons kunt u zonder extra kosten in termijnen betalen!! Dakbedekkingsbedrijf HWdak werd eind 1995 opgericht. Uiteraard is HWdak klein begonnen, maar inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een slagvaardige en goed geoliede onderneming met tevens een vestiging in leiderdorp. U kunt rekenen op een hecht team van vakmensen, met oog voor kwaliteit. steekwoorden 'betrouwbaarheid' en 'kennis van zaken' staan hoog in het vaandel. HWdak verwerkt bitumineuze, EPDM, PVC dakbedekkingen en pannendaken, waarbij onderhoud en milieuvriendelijkheid scherp in de gaten worden gehouden. Ook verzorgt HWdak zelf de loodgieterswerkzaamheden die bij het aanbrengen van dakbedekking komen kijken. Zo blijft HWdak voor u als klant het enige aanspreekpunt en dat is wel zo overzichtelijk. Het dakbedekkingswerk wordt gedaan door professioneel geschoolde vakmensen die kunnen bogen op jarenlange ervaring. HWdak investeert graag in de kwaliteit van haar mensen. Het werkgebied ligt, voor zowel nieuwbouw als renovatiewerkzaamheden, hoofdzakelijk in de provincie zuid-holland. Wij zijn leverancier en gecertificeerd voor het aanbrengen van kedge valbeveiligingen. Ook leveren wij alle soorten daglichtsystemen. Tot haar opdrachtgevers mag HWdak niet alleen de gemeentelijke en provinciale overheid, scholen en schoolbesturen rekenen, maar ook het bedrijfsleven, woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren. Kortom, een bonte klantenkring met specifieke wensen, waarbij service, kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijk contact voorop staan.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Schoorsteen verwijderd en dak gerepareerd. Snel en heel netjes.
 • Kleine Klus & Tuin

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.8536 reviews

  Wie is die klussende tuinman of die tuinierende klusjesman? Mijn naam is Arno ten Seldam. Ik ben 58 jaar en getrouwd. We hebben drie kinderen en wonen in Gouda. Ik hou van buiten zijn, bloemen en planten en klussen. Al van jongs af aan werk ik met bloemen en planten. Het meeste plezier beleef ik aan het verwerken van deze producten in een tuin of op een balkon of terras. Na een eigen bloemenzaak te hebben gehad, heb ik veel ervaring opgedaan als inkoper van bloemen en planten voor tuincentra, supermarkten en exporteurs. Sinds 2011 ben ik met de oprichting van de Goudse Tuinkamer terug bij mijn eerste liefde: advies, aanleg en onderhoud van terrassen, balkons en tuinen. Een groot aantal van mijn klanten heeft naast het tuinwerk ook regelmatig een klus in huis en tuin waar men zelf niet aan toekomt. Ook hierbij help ik graag. Vanaf maart 2015 heb ik een tweede bedrijf, Kleine Klus Gouda, een klusbedrijf voor kleine klussen opgestart. Na een aantal keren zelf verhuist te zijn kwam ik er achter dat er altijd van die kleine klussen blijven liggen. En ik heb gemerkt dat dat niet alleen bij mij het geval is. Na 2 jaar weet men mij te vinden voor klussen in en rondom het huis, tuinonderhoud en aanleg en het maken van vlonders en dakterrassen. Daarom was het tijd om alle werkzaamheden te bundelen in een bedrijf: Kleine Klus en Tuin. Wat mij kenmerkt: echt luisteren naar de wens van de klant vakmanschap gecombineerd met zorg en aandacht netjes en precies betrouwbaar en breed inzetbaar ik word blij van tevreden klanten!

  Laatste review:

  Dakterras aanleggen -

  Arno is een nette, geduldige vakman. Het dakterras wat hij heeft opgeleverd is goed afgewerkt en zeer robuust. Ook toen er een kleine hobbel in onze eigen planning kwam, toonde Arno zich flexibel en wist hij snel een nieuwe datum te vinden voor realisatie. Erg tevreden.
 • Safe Dakonderhoud

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews

  Safe Dakonderhoud is er (door heel Nederland)voor al uw onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw daken, dakkapellen, dakgoten en schoorsteen. De wens van de klant staat bij ons centraal, waardoor wij onze diensten professioneel naar verwachting zullen verlenen! Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Wij hadden daklekkage. Vriendelijke man die de lekkage snel en kundig heeft verholpen. Prettige ervaring, in het vervolg zal ik hem weer bellen als ik last heb van een lekkage!
 • MK Bouwbegeleiding & Advies

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 5 van 5552 reviews

  MK Bouwbegeleiding & Advies helpt particulieren/bedrijven met begeleiding en advies in hun bouwplannen. Bij verbouwplannen komen er altijd een hoop zaken kijken waarin men soms te weinig kennis heeft dan wel te weinig tijd. Met onze ervaring spelen wij hierin graag een rol om de personen optimaal te begeleiden/adviseren tijdens dit traject. Dit kan tevens ook financieel aantrekkelijk zijn omdat we bepaalde opslagen wegvallen. Maar daarnaast zal het ook een hoop stress of ergenissen besparen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons of een kijkje nemen op de website. Maurits Kok MK Bouwbegeleiding & Advies

  Laatste review:

  Het appartement dat ik gekocht heb, moest worden verbouwd. Ik heb de hulp ingeroepen van MK Bouwbegeleiding. Wat was dat een goede zet! Hij onderhield alle contacten met de aannemers, zorgde dat de facturen klopten en ging met me mee om afspraken te maken. Alles liep op rolletjes. Als er iets was: MK Bouwbegeleiding loste het op! Keurig op tijd was mijn huis klaar en ik kon met een gerust hart verhuizen. Ik kan iedereen MK Bouwbegeleiding aanraden.
 • J. Bakker Onderhoud

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van daken alle soorten en maten Altijd een eerlijke prijs en nooit achteraf gezeur met meer werk en dergelijke Altijd vooraf een dakinspectie zodat beide weten waar ze aan toe zijn Wij werken altijd conform vca veiligheid Wij zijn verzekerd voor brand en schade gevallen Dat betekent dat wij vca gecertificeerd zijn Wij kunnen wanneer wenselijk een borg afgeven door middel van een dakmerk keuring uitgevoerd door bda zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit . Groet Jeroen bakker J.bakkeronderhoud/dakspecialist

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Het werk is binnen de afgesproken tijd vakkundig uitgevoerd voor een schappelijke prijs. J. Bakker is vriendelijk, betrouwbaar en komt na wat hij beloofd. Hij heeft veel ervaring en dat merk je. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
 • Timmerbedrijf R.W.M. Loomans

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 5 van 5554 reviews

  Mijn naam is Richard Loomans en eigenaar van Timmerbedrijf R.W.M. Loomans. Ik heb een allround klussenbedrijf dat in de randstad beschikbaar is. Het bedrijf bestaat vanaf 2016 maar heb al ruim 15 jaar ervaring in mijn werkzaamheden. Een greep uit de projecten: -complete zolderverbouwing -schuifdeuren en knieschotten maken -verbouwing dakkapellen -velux / Fakro dakramen plaatsen Ik ben gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Met name de voorbereiding van de werkzaamheden is essentieel om kwaliteit te leveren. Wij geven dan ook garantie op het geleverde werk. Graag komen ik voor advies vrijblijvend bij u langs

  Laatste review:

  Zolder (ver)bouwen -

  Zeer tevreden! Richard heeft bij ons de complete zolder verbouwd inclusief het maken van een extra etage, het plaatsen van een vaste trap en wanden (incl elektra), aftimmeren van dakkapel en plaatsen dakramen. Richard heeft meegedacht in hoe wij het mooiste resultaat kregen en werkt heel netjes. Ook was Richard altijd bereikbaar en kwam hij alle afspraken na. Mochten wij dus ooit weer gaan verbouwen dan vragen wij zeker Richard weer.
 • Bora-Dak

  Dakspecialist in Hazerswoude-Rijndijk

  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews

  BORA DAK bestaat uit gekwalificeerde medewerkers wat zich vooral bezig houdt op platte en helende daken. Wij zijn specialisten in het onderhoud, plaatsen, renoveren en repareren van daken. Mocht je problemen hebben met uw dak of bent u op zoek naar een dakdekker...? Dan bent u op de juiste adres, onze monteurs staan u graag van dienst. Team BORA DAK

  Laatste review:

  De werknemers waren zeer professioneel en kundig bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Voor de offerte kwamen zij vrijblijvend langs voor een inspectie van het dak zodat zij een passend prijsopgave konden geven. Wij hebben bij meerdere partijen offertes opgevraagd, maar bij deze jongens kregen wij het beste gevoel . Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de prijs is zeer schappelijk.

Populaire lokale dakspecialisten in Hazerswoude-Rijndijk

Andere vakmensen in Hazerswoude-Rijndijk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur