Vind dakdekkers in Doorn

Op zoek naar dakdekkers in Doorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele dakdekkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Doorn

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.7 van 54.75129 reviews
  Dakdekker in Doorn

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:

  Schoonmaak daken of dakgoten -

  De klus kon op zeer korte termijn uitgevoerd worden (vervangen loodslabben rond dakkapel). het werk is goed uitgevoerd. Voor de korte tijd dat men er bezig aan is geweest (met twee man 1 uur), vond ik de prijs wel aan de hoge kant.
 • Dakbeheer DB
  Dakbeheer DB
  Beoordeling: 4.7 van 54.7569 reviews
  Dakdekker in Doorn

  Dakbeheer DB is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken en dakonderhoud Met al ruim 8 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Denk bij onze diensten aan reinigingen van bijvoorbeeld uw: dak en gevel, dakkapel en dakgoot. Ook zijn wij gespecialiseerd in reparaties van onder andere uw: lood, nok, dakgoot en dakkapel. Zelfs uw schoorsteen kunnen wij repareren en reinigen. Vervolgens vervangen/plaatsen wij indien gewenst ook nog blad- en vuilvangers of vogelwering. Alle werkzaamheden met betrekking tot uw dak en toebehoren kunt u aan ons voorleggen, en wij zullen er alles aan doen u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te bieden! Wij stellen graag een gratis offerte voor u op die aan uw behoeften voldoet. Al onze werkzaamheden worden geleverd met een ruime garantietermijn!!!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ze konden heel snel komen, wat prettig is bij lekkage, en zijn meteen een offerte gaan opstellen. Er is goed met hen te overleggen wat wel en wat niet gedaan kan worden. Zo wilden wij het snel opgelost hebben ivm naderende oplevering van het huis. Ze hebben dit uitstekend en vakkundig gedaan.
 • Klus en Dakdekkersbedrijf N. van Drie
  Klus en Dakdekkersbedrijf N. van Drie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8513 reviews
  Dakdekker in Doorn

  Dakdekkersbedrijf nvd Plaats: Soesterberg (regio utrecht) Ervaring: ruim 25 jaar Specialiteiten: voornamelijk bitumen-kunstof(tpo) resitrix Garantie: 10jaar Materialen: bitumen- kunstof - zink- singles

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Nico heeft mijn gehele garage (30m2) voorzien van een nieuwe bitumen laag. Nico was heel goed bereikbaar gedurende de aanbiedingsfase, zeer professioneel in het werk en bovendien een ontzettend leuk persoon als hij bij je thuis aan het werk is. Zeker aan te raden, temeer omdat hij eerlijk is, andere aanbieders probeerden allerlei extra kosten toe te voegen die totaal niet nodig zijn. Nico rekent gewoon wat erop het dak gaat.
 • RJ Kraaij Klusbedrijf
  RJ Kraaij Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.3 van 54.354 reviews
  Dakdekker in Doorn

  Ik RJKraaij klus bedrijf ben gespecialiseerd in timmerwerk, schilderwerk, glaszetten, tuinmeubelen maken en vuil af voeren. Ik ben een gedreven jongen die graag dingen maakt en tevredenheid wilt bij zijn klanten. Ik ben een zzper en geef garantie op mijn werkzaam heden!

  Laatste review:

  Pergola of tuinhuis plaatsen -

  Ruben en zijn compaan zijn voortvarend aan het werk gegaan. Kan niet anders zeggen dat er nu een hele puike schuur staat, met groendak. Even leek het project op het einde te stokken omdat deze jongens een beetje te druk en het altijd op het einde heel veel tijd kost om het echt af te ronden. Na een goed gesprek allemaal opgelost, ook het kleine issue wat met de buurman dreigde te ontstaan. Dankjewel Ruben.
 • Softub Nederland
  Softub Nederland
  Beoordeling: 4.8 van 54.852 reviews
  Dakdekker in Doorn

  Verandi BV is leverancier van meerdere merken Aluminium en houten Overkappingen, dat uiteraard met of zonder glazen schuifwanden, composiet vloeren etc. Werkend met eigen bouw- en verkoopteams vindt u ons op vele landelijke beurzen en treft u ons in de Verandi Store Doorn en de Verandi Store Baarn (shop-in-shop Nijhof bouwcentre) Wij staan voor kwaliteit en vakwerk, geven op alle overkappingen en plaatsing daarvan 5 tot 10 jaar garantie. Opgericht in 2007 vieren we dit jaar ons 12.5 jarig lustrum. Met veel plezier en 'fluitend' ons werk doen en 'kan niet bestaat niet', zo kennen onze relaties ons. We zien onszelf graag als de expert op gebied van overkappingen (met of zonder zonwering). Checkt u gerust op instagram onder 'verandinl', u treft naast de referenties op werkspot daar een breed scala aan opgeleverde projecten.

  Laatste review:

  Veranda aanleggen of vervangen -

  Wij hebben een veranda laten bouwen door dit bedrijf. Geen vraag was te gek voor ze, alles was mogelijk. De overkapping is met heel veel zorg en precisie gebouwd. Alles was naar wens, wij bevelen dit bedrijf aan!!
 • Klussenbedrijf Achterberg

  Nog geen reviews

  Dakdekker in Doorn

  Klussenbedrijf nu gevestigd te Doorn. Vanaf Ik werk al 15 jaar zelfstandig en werk in princpe door het heel land. Daarbij doe ik eigenlijk alles. - Verbouwen/ombouwen/uitbouw - Badkamers - Keukens - Vloeren - Stucen - Schilderen - Meubels maken - Sanitair - Loodgieterswerk Ect. U vraagt wij draaien!

 • Coolwijk Onderhoud
  Coolwijk Onderhoud
  Beoordeling: 4.7 van 54.7571 reviews
  Dakdekker in Doorn

  Onze werkzaamheden zijn als volgt,platte daken bitumen daken en hellende daken (pannendak) schoorsteenrenovatie’s dakgoten onderhoud, trespa plaatsen en loodwerken als ook zink en montage werk

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel geholpen na melding van de lekkage, heel blij mee :)
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8547 reviews
  Dakdekker in Doorn

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze eerste doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:

  Zonneboiler installeren of vervangen -

  Uitstekend gewerkt, komen afspraken na. Het is prettig werken met die mannen!
 • van ewijk dakwerken
  van ewijk dakwerken
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Dakdekker in Doorn

  Jouw dak laten plaatsen, renoveren of repareren? Van Ewijk Dakwerken is specialist in kunststof dakbedekkingen voor platte en licht hellende daken. Waarom kunststof dakbedekking? Voor kunststof dakbedekking werken we met Poly Vinyl Chloride (PVC). Dat doen we niet voor niets. Dit zijn de voordelen van een PVC dakbedekking: - Het materiaal is sterk en gaat 20 tot 30 jaar mee. Soms zelfs langer, als je kiest voor een dikkere variant. PVC is tevens onderhoudsvriendelijk. - Het is relatief goedkoop. Een groot voordeel van PVC dakbedekking is dat deze zeer geschikt is voor renovatie. De 'oude' dakbedekking kan blijven liggen, waardoor je enorm bespaart op de afvalkosten. - Het materiaal is licht en soepel, waardoor het aanbrengen van het dak gemakkelijker en goedkoper gaat dan traditionele dakbedekking. - PVC is wortelbestendig, dus een groen dak is ook mogelijk. - Een PVC dakbedekking is volledig waterbestendig, uv-bestendig en recyclebaar. - PVC is in veel kleuren beschikbaar: zwart, antraciet, lichtgrijs en wit. Waarom witte dakbedekking? Als je nu woont onder zwarte dakbedekking, heb je waarschijnlijk al ervaren dat het in de zomer enorm warm kan worden in huis. Een witte folie biedt dan uitkomst. Dit is warmtewerend, wat een hoop hitte in de woning scheelt. Soms tot wel 5 graden binnenshuis. En het scheelt je natuurlijk aircokosten. Wist je al dat koelingsenergie tot 3x meer energie vraagt dan verwarmingsenergie? Liever dus een koelere woning die je moet verwarmen, dan andersom! Een ander voordeel van witte dakbedekking, is dat het zorgt voor maximaal rendement op zonnepanelen. Als het dak te warm wordt, schakelt de omvormer de zonnepanelen installatie uit. Reflecterende, witte bekleding zorgt ervoor dat het dak koel blijft, en de zonnepanelen hun werk blijven doen! Kortom, PVC dakbedekking is betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en milieuvriendelijk. En een slimme vervanger voor traditionele dakbedekking. Heb je vragen? Voor we aan de slag gaan, komen we altijd eerst bij je langs en geven we passend advies. Geen zorgen, de verwerking van een PVC dak is veilig, er wordt geen gebruik gemaakt van open vuur of groot apparatuur. Ook zijn we in bezit van een VCA certificaat, waaruit blijkt dat we veilig werken.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Contact met Bert verloopt prettig, prijs is goed en het dak zit helemaal dicht!
 • H. Klarenbeek
  H. Klarenbeek
  Beoordeling: 4.1 van 54.1516 reviews
  Dakdekker in Doorn

  Wij zijn een modern, jong en ambitieus timmer & onderhoudsbedrijf uit Driebergen-Rijsenburg. Wij richten ons op uw verbouwing,onderhoud (groot of klein), renovatie en afwerking van uw ontroerend goed. Wij zijn uw bedrijf voor het vernieuwen van een badkamer, toilet en keuken; ramen, deuren, kozijnen en isolatieglas; het plaatsen van een dakkapel, dakopbouw, uitbouw of totale renovatie; tot het uitvoeren van schilder- of stukwerk en het installeren van een centrale verwarming en elektra. U kunt ook bij ons terecht voor het maken van een bouwtekening en aanvraag van de vergunningen om uw bouw te kunnen realiseren. Uw eisen en wensen vormen onze uitgangspunt. Wij werken als team samen en denken tot in de details met u mee. Wij kijken met u mee over de tekening. Door onze bouwervaring kunnen we inzicht geven of de tekening en uw gebruikswensen wel goed op elkaar aansluiten. Wij zetten onze kennis en ervaring in met één doel: "Het realiseren van uw wens met hoogstaande kwaliteit". Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van de informatie, of wilt u weten hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via Werkspot. Timmer & onderhoudsbedrijf H.Klarenbeek

  Laatste review:

  Overige klussen -

  Hugo heeft mij prima geholpen met het voorbereidende werk voor de stukadoor. Hugo denkt goed mee over de planning en de oplossingsrichting en werkt door tot het werk af is. Prima vakman!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Doorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 724 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Doorn

Andere vakmensen in Doorn

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur